jambi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 dobra, dziś każe się Hubertowi położyc przed nią na podłodze, na plecach, z kawałkami parówek upchanymi gdzie sie da, uprzednio wytytławszy się w makreli :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 jambi napisał(a):dobra, dziś każe się Hubertowi położyc przed nią na podłodze, na plecach, z kawałkami parówek upchanymi gdzie sie da, uprzednio wytytławszy się w makreli :diabloti: no i wreszcie mądrze gadasz :evil_lol: tylko ZWIŃ DYWAN!!!! zanim się położy... Quote
Erhan Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dzis Rostowskiemu z gardla wyrwalem wedzone makrelki dla Twoich sznup :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Erhan napisał(a):Dzis Rostowskiemu z gardla wyrwalem wedzone makrelki dla Twoich sznup :evil_lol: hahaha :Rose: Saththa napisał(a):ło matko....... ale co???? Quote
Saththa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 malawaszka napisał(a): ale co???? nooo makrela, klęczenie, meserszmit, leżenie :) Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Saththa napisał(a):nooo makrela, klęczenie, meserszmit, leżenie :) sam sex :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 malawaszka napisał(a):sam sex :evil_lol: O matko :mdleje: Quote
Erhan Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Normalna perwersyja:diabloti: i nawet o parowkach nie wspomniano:cool3: Quote
AnkaG Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Erhan to się uakatywnia jak golizna, sex itp. :diabloti: Figusia fajne postępy robi. :lol: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 jambi napisał(a):co innego u mojej mamy - tam wpada jak "meserszmit" (nie wiem jak to sie pisze) i opiernicza miske, potem leci na łózko i skacze jak szalona, wogóle u mojej mamy jest inna, no ale tam sa dziewczynki... i nie ma mojego męża... to może niech Hubert przeprowadzi się do Twojej Mamy :scared: Quote
Erhan Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 AnkaG napisał(a):Erhan to się uakatywnia jak golizna, sex itp. :diabloti: ... Niektorych w moim wieku, to i golizna i sex nie uaktywnia, wiec ja nie bede marudzil :cool3: Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 ja oszaleję, ile czasu jeszcze to szaleństwo będzie trwało???? właśnie Figa wywlokła na środek pokoju legowisko i je gwałci :mdleje: a reszta psów stoi się się patrzy jak na wariatkę :lol: Quote
ulana Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 malawaszka napisał(a):na boku, na brzuchu też się da i wtedy ręce są wolne w miarę, a głowę można odwrócić, a psy mają największą radochę jak się kładę na plecach - ojjj wtedy hulaj dusza piekła nie ma i można skakać pańci po brzuchu :lol: Zibulec też uwielbia jak leżę na plecach. Od razu energia w niego wstępuje. Nie wiem tylko czemu zawsze zaczyna od wąchania moojego nosa? Jakiś mam super sterczący w górę czy co? ;) Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 ulana napisał(a):Zibulec też uwielbia jak leżę na plecach. Od razu energia w niego wstępuje. Nie wiem tylko czemu zawsze zaczyna od wąchania moojego nosa? Jakiś mam super sterczący w górę czy co? ;) haha nos, oczy - wszędzie zajrzeć trzeba koniecznie :lol: Quote
jambi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 :shock: dobrze, że mój osobisty mąż tu nie zagląda ... Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='malawaszka']ja oszaleję, ile czasu jeszcze to szaleństwo będzie trwało???? właśnie Figa wywlokła na środek pokoju legowisko i je gwałci :mdleje: a reszta psów stoi się się patrzy jak na wariatkę :lol: [quote name='ulana']Zibulec też uwielbia jak leżę na plecach. Od razu energia w niego wstępuje. Przeczytac jedno po drugim mając w wyobraźni fige gwałcącą posłanie... I Twoje stwierdzenie... Lekko się zdziwiłam :evil_lol: [quote name='jambi']:shock: dobrze, że mój osobisty mąż tu nie zagląda ... zupełnie nie wiem dlaczego.... Quote
wilczy zew Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Fidze już niedługo przejdzie. Jambi przesadzasz. Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Saththa napisał(a):Przeczytac jedno po drugim mając w wyobraźni fige gwałcącą posłanie... I Twoje stwierdzenie... Lekko się zdziwiłam :evil_lol: hahahaha oj tam oj tam :lol: Quote
jambi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Saththa napisał(a):zupełnie nie wiem dlaczego.... jak dlaczego? bo on żyje w świadomości, że malawaszka to taka niewinna, empatyczna jednostka, całkowicie pochłonięta ratowaniem sznupków, taka Matka Monika z Brudzewic ... zatem jakby tu zajrzał i wyczytał jak to owa Matka Monika w samych majtach lata zimą po podwórku i rzuca kaloszami, psy u niej biegają w permanetnej żadzy gwałtu i bzykają nawet posłania, ona sama myśli o wymazaniu się makrelą i przeżywa uniesienie na myśl o moim dywanie!... to by niechybnie zdanie zmienił.... Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ale przecież to wsyztsko dla tych sznupiatek, istotek tych tych malutkich, te majtki to dla ratowania ich przeciez, psom niczego nie odmawia nawel ulzenia sobie jak potrzeba jest, a o tym wymazaniu to dla wiekszego dobra dla nich tez no przecież.... a ten dywan to.... tak dla nich aby im wygodniej było;) Quote
marako Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Saththa napisał(a):... nie odmawia nawel ulzenia sobie jak potrzeba jest...;) No, no, Saththa, posuwasz się za daleko... Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='jambi']jak dlaczego? bo on żyje w świadomości, że malawaszka to taka niewinna, empatyczna jednostka, całkowicie pochłonięta ratowaniem sznupków, taka Matka Monika z Brudzewic ... zatem jakby tu zajrzał i wyczytał jak to owa Matka Monika w samych majtach lata zimą po podwórku i rzuca kaloszami, psy u niej biegają w permanetnej żadzy gwałtu i bzykają nawet posłania, ona sama myśli o wymazaniu się makrelą i przeżywa uniesienie na myśl o moim dywanie!... to by niechybnie zdanie zmienił.... noo to lepiej niech zostanę już tą Matka Moniką z BrudzEwic [quote name='Saththa']Ale przecież to wsyztsko dla tych sznupiatek, istotek tych tych malutkich, te majtki to dla ratowania ich przeciez, psom niczego nie odmawia nawel ulzenia sobie jak potrzeba jest, a o tym wymazaniu to dla wiekszego dobra dla nich tez no przecież.... a ten dywan to.... tak dla nich aby im wygodniej było;) no i dywanu własnie dlatego NIE Będzie - bo byłoby IM za wygodnie, i byłby w szybkim tempie zasyfiały i ja znowu nie miałabym żadnej z niego przyjemności - zamiast orgazmu - szloch rozpaczy :nonono2: Quote
malawaszka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='jambi']jak dlaczego? bo on żyje w świadomości, że malawaszka to taka niewinna, empatyczna jednostka, całkowicie pochłonięta ratowaniem sznupków, taka Matka Monika z Brudzewic ... zatem jakby tu zajrzał i wyczytał jak to owa Matka Monika w samych majtach lata zimą po podwórku i rzuca kaloszami, psy u niej biegają w permanetnej żadzy gwałtu i bzykają nawet posłania, ona sama myśli o wymazaniu się makrelą i przeżywa uniesienie na myśl o moim dywanie!... to by niechybnie zdanie zmienił.... aaa ale jeszcze jedno - nie majty moja droga a figi delikatne i kobiece, koronkowe Quote
Recommended Posts