Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']No miał swój wątek pełen zainteresowania jego odżywianiem i koopami :eviltong:[/QUOTE]

eee, to u wasi tez tak będziecie mieli :evil_lol:

WZ... ja wiem czemu zerduszkowej smutno... nie płacz laska! Gadziny nikt nie zapomni!

Nowa... Janis Joplin... aż się serce raduje, że cała ta historia tak się skońćzyła :) :) dziewczyna trafiła w końcu na zasłużona emeryturkę, wreszcie będzie miała i miłość i troskę i święty spokój!

a Panna Punia... na tym fotelu to jak księżniczka na ziarnku grochu :lol: tyle poduch

a Zgredziol to juz tak na zawsze? umarł w butach z tą miłością? on sie jeszcze doigra i jak go czarna małpa pogoni to mu się odechce...

a i tak najbardziej uwielbiam Furiatke :) cudna jest :)

[quote name='wilczy zew']to mnie zaskoczyłaś :-o[/QUOTE]

ale czym?

Posted

[quote name='jambi']eee, to u wasi tez tak będziecie mieli :evil_lol:

[/QUOTE]

hahahah No bo to był malejwaszki wątek :evil_lol:

Teraz już by nie było o czym pisać bo wszystko jest... regularnie i o dobrej "konsystencji" :lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Bo zdjęcia już dwóch piesków nie trzech :([/QUOTE]

:splat: :oops:

[quote name='jambi']
WZ... ja wiem czemu zerduszkowej smutno... nie płacz laska! Gadziny nikt nie zapomni! [/QUOTE]

już mi Watacha wyjaśniła,jakaś pomroczność jasna mnie dopadła :oops:
jasne,że nie zapomnimy

[quote name='jambi']ale czym?[/QUOTE]

zaskoczyłaś mnie "spamowaniem" u Malawaszki i stopniowym dojrzewaniem do własnego wątku

Posted

[quote name='Saththa']Zapakować ? :loveu:[/QUOTE]

niom??? :loveu:

[quote name='ania0112']hahahah No bo to był malejwaszki wątek :evil_lol:

Teraz już by nie było o czym pisać bo wszystko jest... regularnie i o dobrej "konsystencji" :lol:[/QUOTE]

nuda pani nuda :D

a u nas nudy nie ma! :mad: w nocy obudziło mnie wycie... pod drzwiami - po drugiej stronie drzwi konkretniej :angryy: oczywiście jak tam zawyło to w domu.... zaszczekało - wszystko :shake: masakra bo mimo tego, że mieszkamy w domu to jednak nie sami i jak mi się psy drą w nocy to zaraz moja siostra dzwoni że ona musi rano wstać do pracy :lol: tak więc zaliczyłam dzisiejszej nocy debiut w rzucie starym kaloszem, stojąc boso i w majtkach na dworze, w szczekającego burka :shake: bez obaw - nie trafiłam :D nigdy nie trafiam :evil_lol: ale uciekł... to ten co nas tu prześladuje ciągle bo to pies sąsiadów... masakra normalnie, ja chcę ogrodzenie :placz:

a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... trochę się obawiam żeby nie dostała cieczki z tego wszystkiego...

Posted

[quote name='malawaszka']niom??? :loveu:

a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... trochę się obawiam żeby nie dostała cieczki z tego wszystkiego...[/QUOTE]

A którą kocha Drops? Jak Furia dostanie cieczkę to Drops będzie Ją molestował i łańcuszek prawie się zamknie :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']to sytuacja jest rozwojowa :D[/QUOTE]

przerażająco rozwojowa :lol:

[quote name='Margi']Jak zwykle rozrywkowo.:diabloti:

Ale tak serio to nie zazdroszczę,bo tak na prawdę to człowiek jest bezsilny.[/QUOTE]

no bezsilny i muszę się ratować jak mogę :lol: do sąsiadów nie pójdę na skargi bo tego psa szkoda - już lepiej jak biega tutaj luzem niż mieliby go w jakiejś klitce zamknąć albo na łańcuchu uwiązać... problemu by nie było gdybyśmy mieli to ogrodzenie, ale niestety ...

[quote name='sybisia']A którą kocha Drops? Jak Furia dostanie cieczkę to Drops będzie Ją molestował i łańcuszek prawie się zamknie :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Drops kocha mnie :grins: on nie molestuje dziewczynek - czasem jak się rozbrykają z Figą bardzo to wydaje się jakby coś tam mu gdzieś świtało, ale nie bardzo wie co i gdzie i jak :D

a Furia nie może dostać cieczki aaaaa - ciachnęłabym ją już, ale przez to jej gryzienie to się boję kurde... teraz tak mokro wyjdzie na dwór zamoczy ubranko i jak jej zdejmę to już nie założę... no to jest sytuacja beznadziejna

Posted

kurde... ja to zawsze muszę coś wynaleźć... miziałam się z Luncią i wymacałam... dwa nowe tłuszczaki (mam nadzieję, że tłuszczaki) - jeden tam, gdzie miała kiedyś usuwany - prawie w tym samym miejscu, a drugi... tuż nad mostkiem przy krtani i to mnie bardzo niepokoi :( ja oczywiście jestem już cała chora... kurde kurde...

Posted

no, powinni zakazać "miziania" własnego psa... ja wymiziałam gruczolaki na listwie mlecznej, jak wymiziałam to i obejrzałam, skóra w tym miejscu jest niebieska...

-----------------------------------------

[quote name='Saththa']Zapakować ? :loveu:[/QUOTE]

ta, w ozdobny papier z czerwoną kokarda i nadać kurierem :eviltong: a co, ona jest u Ciebie?

[quote name='ania0112']hahahah No bo to był malejwaszki wątek :evil_lol: [/QUOTE]

kryminolog nie miał by problemu z rozpoznaniem autorstwa :evil_lol:

[quote name='wilczy zew']
zaskoczyłaś mnie "spamowaniem" u Malawaszki i stopniowym dojrzewaniem do własnego wątku[/QUOTE]

widzisz, każdy tak zaczynał :lol: na doczepke

[quote name='malawaszka']
zaliczyłam dzisiejszej nocy debiut w rzucie starym kaloszem, stojąc boso i w majtkach na dworze, w szczekającego burka :shake: bez obaw - nie trafiłam :D nigdy nie trafiam :evil_lol: ale uciekł... to ten co nas tu prześladuje ciągle bo to pies sąsiadów... masakra normalnie, ja chcę ogrodzenie :placz:
[/QUOTE]

ja wiem, wiem, ogólnie dramatyczna historia, no ale wybacz - ten fragment mnie rozbawił hiehiehiehiehie :roflt:

Posted

[quote name='jambi']
ta, w ozdobny papier z czerwoną kokarda i nadać kurierem :eviltong: a co, ona jest u Ciebie?
[/QUOTE]

U Malawaszki ale m isię udziela pakowanie ;)

JAK To niebieska?!
[quote name='zerduszko']Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D[/QUOTE]

hmmm ciekawe;)

Posted

[quote name='jambi']no, powinni zakazać "miziania" własnego psa... ja wymiziałam gruczolaki na listwie mlecznej, jak wymiziałam to i obejrzałam, skóra w tym miejscu jest niebieska...
[/QUOTE]

u Abi????

[quote name='zerduszko']Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D[/QUOTE]

łomamo no w koszulce przecież....

Posted

[quote name='malawaszka']a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... [/QUOTE] wow... sytuacja jak w operze mydlanej ;)