malawaszka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 i jeszcze szaleństwa Panny Puni :loveu: Punia zdobyła najwygodniejszy fotel Quote
Saththa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 http://img22.imageshack.us/img22/6784/mms201301288.jpg sceniacek? Quote
AnkaG Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ale się te psiury zmieniają :) No Punia to kudłata się robi na maksa :crazyeye: Quote
ania0112 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Zgredek superaśny zalotnik :loveu: A dziewczyny super!!! Punią w swoich brązach - rewelcja:multi: Quote
zerduszko Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nooo :( Ale te Twoje psy to mają więcej zabawek niż dzieci w przedszkolu :eviltong: Quote
wilczy zew Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='zerduszko']Nooo :( Ale te Twoje psy to mają więcej zabawek niż dzieci w przedszkolu :eviltong:[/QUOTE] czemu Ci smutno?? Quote
Katerinas Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malawaszka'] chodź kaczuszko szepnę Ci coś na uszko :loveu: http://img507.imageshack.us/img507/9326/dsc0035mz.jpg Cudowne :loveu: Jak romantycznie :) :loveu: Quote
WATACHA Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='wilczy zew']czemu Ci smutno??[/QUOTE] Bo zdjęcia już dwóch piesków nie trzech :( Zgredziuś to jednak amant pierwsza klasa :) Quote
jambi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='ania0112']No miał swój wątek pełen zainteresowania jego odżywianiem i koopami :eviltong:[/QUOTE] eee, to u wasi tez tak będziecie mieli :evil_lol: WZ... ja wiem czemu zerduszkowej smutno... nie płacz laska! Gadziny nikt nie zapomni! Nowa... Janis Joplin... aż się serce raduje, że cała ta historia tak się skońćzyła :) :) dziewczyna trafiła w końcu na zasłużona emeryturkę, wreszcie będzie miała i miłość i troskę i święty spokój! a Panna Punia... na tym fotelu to jak księżniczka na ziarnku grochu :lol: tyle poduch a Zgredziol to juz tak na zawsze? umarł w butach z tą miłością? on sie jeszcze doigra i jak go czarna małpa pogoni to mu się odechce... a i tak najbardziej uwielbiam Furiatke :) cudna jest :) [quote name='wilczy zew']to mnie zaskoczyłaś :-o[/QUOTE] ale czym? Quote
Saththa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='jambi'] a i tak najbardziej uwielbiam Furiatke :) cudna jest :) [/QUOTE] Zapakować ? :loveu: Quote
ania0112 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='jambi']eee, to u wasi tez tak będziecie mieli :evil_lol: [/QUOTE] hahahah No bo to był malejwaszki wątek :evil_lol: Teraz już by nie było o czym pisać bo wszystko jest... regularnie i o dobrej "konsystencji" :lol: Quote
wilczy zew Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='WATACHA']Bo zdjęcia już dwóch piesków nie trzech :([/QUOTE] :splat: :oops: [quote name='jambi'] WZ... ja wiem czemu zerduszkowej smutno... nie płacz laska! Gadziny nikt nie zapomni! [/QUOTE] już mi Watacha wyjaśniła,jakaś pomroczność jasna mnie dopadła :oops: jasne,że nie zapomnimy [quote name='jambi']ale czym?[/QUOTE] zaskoczyłaś mnie "spamowaniem" u Malawaszki i stopniowym dojrzewaniem do własnego wątku Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Saththa']Zapakować ? :loveu:[/QUOTE] niom??? :loveu: [quote name='ania0112']hahahah No bo to był malejwaszki wątek :evil_lol: Teraz już by nie było o czym pisać bo wszystko jest... regularnie i o dobrej "konsystencji" :lol:[/QUOTE] nuda pani nuda :D a u nas nudy nie ma! :mad: w nocy obudziło mnie wycie... pod drzwiami - po drugiej stronie drzwi konkretniej :angryy: oczywiście jak tam zawyło to w domu.... zaszczekało - wszystko :shake: masakra bo mimo tego, że mieszkamy w domu to jednak nie sami i jak mi się psy drą w nocy to zaraz moja siostra dzwoni że ona musi rano wstać do pracy :lol: tak więc zaliczyłam dzisiejszej nocy debiut w rzucie starym kaloszem, stojąc boso i w majtkach na dworze, w szczekającego burka :shake: bez obaw - nie trafiłam :D nigdy nie trafiam :evil_lol: ale uciekł... to ten co nas tu prześladuje ciągle bo to pies sąsiadów... masakra normalnie, ja chcę ogrodzenie :placz: a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... trochę się obawiam żeby nie dostała cieczki z tego wszystkiego... Quote
Margi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jak zwykle rozrywkowo.:diabloti: Ale tak serio to nie zazdroszczę,bo tak na prawdę to człowiek jest bezsilny. Quote
sybil Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malawaszka']niom??? :loveu: a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... trochę się obawiam żeby nie dostała cieczki z tego wszystkiego...[/QUOTE] A którą kocha Drops? Jak Furia dostanie cieczkę to Drops będzie Ją molestował i łańcuszek prawie się zamknie :eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='wilczy zew']to sytuacja jest rozwojowa :D[/QUOTE] przerażająco rozwojowa :lol: [quote name='Margi']Jak zwykle rozrywkowo.:diabloti: Ale tak serio to nie zazdroszczę,bo tak na prawdę to człowiek jest bezsilny.[/QUOTE] no bezsilny i muszę się ratować jak mogę :lol: do sąsiadów nie pójdę na skargi bo tego psa szkoda - już lepiej jak biega tutaj luzem niż mieliby go w jakiejś klitce zamknąć albo na łańcuchu uwiązać... problemu by nie było gdybyśmy mieli to ogrodzenie, ale niestety ... [quote name='sybisia']A którą kocha Drops? Jak Furia dostanie cieczkę to Drops będzie Ją molestował i łańcuszek prawie się zamknie :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Drops kocha mnie :grins: on nie molestuje dziewczynek - czasem jak się rozbrykają z Figą bardzo to wydaje się jakby coś tam mu gdzieś świtało, ale nie bardzo wie co i gdzie i jak :D a Furia nie może dostać cieczki aaaaa - ciachnęłabym ją już, ale przez to jej gryzienie to się boję kurde... teraz tak mokro wyjdzie na dwór zamoczy ubranko i jak jej zdejmę to już nie założę... no to jest sytuacja beznadziejna Quote
sybil Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No to pozostaje zaklinanie losu, żeby panna nie dostała cieczki :evil_lol:, bo nieliche błocko szykuje się przy odwilży;) Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 kurde... ja to zawsze muszę coś wynaleźć... miziałam się z Luncią i wymacałam... dwa nowe tłuszczaki (mam nadzieję, że tłuszczaki) - jeden tam, gdzie miała kiedyś usuwany - prawie w tym samym miejscu, a drugi... tuż nad mostkiem przy krtani i to mnie bardzo niepokoi :( ja oczywiście jestem już cała chora... kurde kurde... Quote
jambi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 no, powinni zakazać "miziania" własnego psa... ja wymiziałam gruczolaki na listwie mlecznej, jak wymiziałam to i obejrzałam, skóra w tym miejscu jest niebieska... ----------------------------------------- [quote name='Saththa']Zapakować ? :loveu:[/QUOTE] ta, w ozdobny papier z czerwoną kokarda i nadać kurierem :eviltong: a co, ona jest u Ciebie? [quote name='ania0112']hahahah No bo to był malejwaszki wątek :evil_lol: [/QUOTE] kryminolog nie miał by problemu z rozpoznaniem autorstwa :evil_lol: [quote name='wilczy zew'] zaskoczyłaś mnie "spamowaniem" u Malawaszki i stopniowym dojrzewaniem do własnego wątku[/QUOTE] widzisz, każdy tak zaczynał :lol: na doczepke [quote name='malawaszka'] zaliczyłam dzisiejszej nocy debiut w rzucie starym kaloszem, stojąc boso i w majtkach na dworze, w szczekającego burka :shake: bez obaw - nie trafiłam :D nigdy nie trafiam :evil_lol: ale uciekł... to ten co nas tu prześladuje ciągle bo to pies sąsiadów... masakra normalnie, ja chcę ogrodzenie :placz: [/QUOTE] ja wiem, wiem, ogólnie dramatyczna historia, no ale wybacz - ten fragment mnie rozbawił hiehiehiehiehie :roflt: Quote
zerduszko Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D Quote
Saththa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='jambi'] ta, w ozdobny papier z czerwoną kokarda i nadać kurierem :eviltong: a co, ona jest u Ciebie? [/QUOTE] U Malawaszki ale m isię udziela pakowanie ;) JAK To niebieska?! [quote name='zerduszko']Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D[/QUOTE] hmmm ciekawe;) Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='jambi']no, powinni zakazać "miziania" własnego psa... ja wymiziałam gruczolaki na listwie mlecznej, jak wymiziałam to i obejrzałam, skóra w tym miejscu jest niebieska... [/QUOTE] u Abi???? [quote name='zerduszko']Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D[/QUOTE] łomamo no w koszulce przecież.... Quote
Katerinas Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malawaszka']a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... [/QUOTE] wow... sytuacja jak w operze mydlanej ;) Quote
AnkaG Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Gorąca kobietka z ciebie. Ja śpię w grubej piżamie i skarpetach frotte :P Ja tez wymacałam u Keysi coś małe ale rośnie. Quote
Recommended Posts