Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']NIC!!!! qrde a Wam to się pewnie nie omsykają nigdy HE??!! :evil:

ahh to przez te łzy :cry: :lol:

:lol: :lol: :lol: Waszka litości, :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
:lol: :lol:
błagam, proszę, przestancie, ja chcę sapć!!!Maga, sapciaj do woli, kto ci broni??? :lol:

A co to Magda M? Kiczowata na dodatek? :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol:

to jest nas dwie my dwie na nie ;)

mnie sie tez podoba co jest dziwne bo ja nie ogladam seriali wcale :-?

widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :x

Guest bernulka
Posted

MAgda M. the best :D Ja nikogo nie poprawiam bo sama tyle błędów robie że szok :lol: połowa moich postów = błedy :lol: A Pika sama tam walła błąd a mi sie z mojej Wasi śmieje :lol:

paździoszki

Posted

malawaszka napisał(a):
no a jak miałam napisać??!! omyskają czy co??? :evil:

A nie omskują? :hmmmm:

bernulka napisał(a):
A Pika sama tam walła błąd a mi sie z mojej Wasi śmieje :lol:

paździoszki

To dawaj tego błeda, to się wszyscy posmiejem :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol:

widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :xa co wy oglądujecie , bo ja zupełnie nie w temacie jestem 8) i wogóle mi smutno , mam doła i chandre

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol:

Hej!!

No to jest nas więcej 8) Chociaz mogła by sie wreszcie z ciasteczkiem Piotrusiem umówić :lol: :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol:

widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :xa co wy oglądujecie , bo ja zupełnie nie w temacie jestem 8) i wogóle mi smutno , mam doła i chandre

:( a co Ci się stało????? p>S> ja też teraz nie w temacie serialowym :oops:

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol:

:( a co Ci się stało????? p>S> ja też teraz nie w temacie serialowym :oops: tak mi sie jesiennie zrobiło i smutno , no i Pagajek , i przypomniał mi się mój Niuniuś , i chyba potrzebuję odpocząć od pracy :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
no i Pagajek ,
:hmmmm: Nasz Pagaj? A co z nią ? :roll:
Ja bardzo przepraszam, ale ja po forum nie latam, oprócz "moich termatów" :oops: bo w pracy to nie mam jak a w domu na razie ten zastępczy komp wolno chodzi :-?

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']
no i Pagajek ,
:hmmmm: Nasz pagaj? A co z nim(nią) ? :roll:
Ja bardzo przepraszam, ale ja po forum nie latam, oprócz "moich termatów" :oops: bo w pracy to nie mam jak a w domu na razie ten zastępczy komp wolno chodzi :-?Pagaj pieskowy bardzo chory :cry:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']
no i Pagajek ,
:hmmmm: Nasz pagaj? A co z nim(nią) ? :roll:
Ja bardzo przepraszam, ale ja po forum nie latam, oprócz "moich termatów" :oops: bo w pracy to nie mam jak a w domu na razie ten zastępczy komp wolno chodzi :-?Pagaj pieskowy bardzo chory :cry:
O matko? :o :cry:
A gdzie ona o tym pisze?
Please Ala daj mi linka :oops: