PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Widze Waszka, ze Ci sie paluszki omsknęły i to kilakkrotnie :lol: A co piłaś? :lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 NIC!!!! qrde a Wam to się pewnie nie omsykają nigdy HE??!! :evil: ahh to przez te łzy :cry: :lol: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka']NIC!!!! qrde a Wam to się pewnie nie omsykają nigdy HE??!! :evil: ahh to przez te łzy :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: Waszka litości, :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 no a jak miałam napisać??!! omyskają czy co??? :evil: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Maga100']AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :lol: :lol: błagam, proszę, przestancie, ja chcę sapć!!!Maga, sapciaj do woli, kto ci broni??? :lol: A co to Magda M? Kiczowata na dodatek? :hmmmm: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']debest za co?? :o za poprawde humoru magdo m ;) tez to ogladam :lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol: to jest nas dwie my dwie na nie ;) mnie sie tez podoba co jest dziwne bo ja nie ogladam seriali wcale :-? widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :x Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 MAgda M. the best :D Ja nikogo nie poprawiam bo sama tyle błędów robie że szok :lol: połowa moich postów = błedy :lol: A Pika sama tam walła błąd a mi sie z mojej Wasi śmieje :lol: paździoszki Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):no a jak miałam napisać??!! omyskają czy co??? :evil: A nie omskują? :hmmmm: bernulka napisał(a): A Pika sama tam walła błąd a mi sie z mojej Wasi śmieje :lol: paździoszki To dawaj tego błeda, to się wszyscy posmiejem :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol: to jest nas dwie my dwie na nie ;) mnie sie tez podoba co jest dziwne bo ja nie ogladam seriali wcale :-? widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :xa co wy oglądujecie , bo ja zupełnie nie w temacie jestem 8) i wogóle mi smutno , mam doła i chandre Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol: Hej!! No to jest nas więcej 8) Chociaz mogła by sie wreszcie z ciasteczkiem Piotrusiem umówić :lol: :wink: Quote
Ka-ka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol: to jest nas dwie my dwie na nie ;) mnie sie tez podoba co jest dziwne bo ja nie ogladam seriali wcale :-? widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :xa co wy oglądujecie , bo ja zupełnie nie w temacie jestem 8) i wogóle mi smutno , mam doła i chandre :( a co Ci się stało????? p>S> ja też teraz nie w temacie serialowym :oops: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']mnie tam sie bardzo podoba, a niech se baby mówią że to kicz :evil: :lol: to jest nas dwie my dwie na nie ;) mnie sie tez podoba co jest dziwne bo ja nie ogladam seriali wcale :-? widocznie na jesien potrzebny mi kich w qtorym wciaz mowia o milosci :xa co wy oglądujecie , bo ja zupełnie nie w temacie jestem 8) i wogóle mi smutno , mam doła i chandre :( a co Ci się stało????? p>S> ja też teraz nie w temacie serialowym :oops: tak mi sie jesiennie zrobiło i smutno , no i Pagajek , i przypomniał mi się mój Niuniuś , i chyba potrzebuję odpocząć od pracy :-? Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] no i Pagajek , :hmmmm: Nasz Pagaj? A co z nią ? :roll: Ja bardzo przepraszam, ale ja po forum nie latam, oprócz "moich termatów" :oops: bo w pracy to nie mam jak a w domu na razie ten zastępczy komp wolno chodzi :-? Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] no i Pagajek , :hmmmm: Nasz pagaj? A co z nim(nią) ? :roll: Ja bardzo przepraszam, ale ja po forum nie latam, oprócz "moich termatów" :oops: bo w pracy to nie mam jak a w domu na razie ten zastępczy komp wolno chodzi :-?Pagaj pieskowy bardzo chory :cry: Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] no i Pagajek , :hmmmm: Nasz pagaj? A co z nim(nią) ? :roll: Ja bardzo przepraszam, ale ja po forum nie latam, oprócz "moich termatów" :oops: bo w pracy to nie mam jak a w domu na razie ten zastępczy komp wolno chodzi :-?Pagaj pieskowy bardzo chory :cry: O matko? :o :cry: A gdzie ona o tym pisze? Please Ala daj mi linka :oops: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pagaj pieskowy bardzo chory :cry: qrcze co się dzieje z Pagajkiem??? :( Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 już wiem :( t jest takie niesprawiedliwe - życie jest niesprawiedliwe a złe rzeczy spotykają tylko dobrych ludzi nie ma boga :( Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Waszeczko rozjechałam ci stronkę :( . Zaraz usunę linka :-? Ja już swoje dzis odpłakałam :cry: :cry: :cry: , tylko teraz zostało pytanie DLACZEGO :evil: Quote
Recommended Posts