Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:angel: :angel: :angel: super w kwesti Klapcia

Fajny miałyście spacerek 8) , Oliwka chyba nie do końca zainteresowana była karuzelką :wink:
No i świetne wszystkie fotki ./ świnki rewelka :wink:

Guest bernulka
Posted

[quote name='Daga&Oskar']Waszeczko, ale się ciesze, że starszuszek tak szybko znalazł dom :D

a zdjęcia przesliczne wstawilas, a Oliwcia jest przesliczna niunią :loveu: :angel: :angel: :angel:

Pozdr :buzi:]

a ja sunia przeczytałam :lol: :lol: :lol: :evilbat:

paździoszki

Posted

haha PIKA nie wiem czy widzisz na zdjęciu Oliwii na karuzeli moją rękę w pogotowiu :lol: puściłam ją tylko za sekundę robienia zdjęcia :lol: a Olwika średnio była rozbawiona karuzelką- za mała jeszcze :wink:

a Klapuś :multi: dziś opijałam jego domek - to naprawdę wspaniały domek mu się trafił :angel: :angel: :angel:

haha a Boluś faktycznie świnkami średnio był zainteresowany - w przeciwieństwie do mega odważnej Luny :roflt: która darla na nie japę z bezpiecznej odległości 5 metrów :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):

a Klapuś :multi: dziś opijałam jego domek - to naprawdę wspaniały domek mu się trafił :angel: :angel: :angel:

No to opijamy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

wiem tyle, że będzie mieszkał w Wawce - Radości - czy to pod Wawką :niewiem: w domu z ogrodem, będzie miał trzech psich qmpli i wspaniałą Pańcię o wielkim sercu :angel: :angel: :angel:

:drinking: :drinking: :drinking: i jutro już będzie w domu - właściwie t odziś :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

hahah jakby było trzeba :wink: ale nie trzeba - jego Kochana Pańcia sama po niego jedzie :D :P dziś jak odebrałam od niej telefon to umarłam ze szczęścia i teraz rozmawiasz z truposzczakiem - ale za to jakim szcześliwym :angel: :D a Radość niech jest gdzie chce byleby RADOSNA była zawsze :angel:

a jesieni a w parku rosną taaaakie grzyby :lol:

Posted

To szkoda, że nie przyjeżdzasz :( :lol:

[quote name='malawaszka'] a jesieni a w parku rosną taaaakie grzyby :lol:

:o haha umarlam :lol: To parasol ogrodowy dla psów? :lol: :lol:

Posted

hihih tak - ale nie ogrodowy a parkowy i FCALE nie chciały pod nim siedzieć maupiszony fstrętne :evil: :lol:

a był tez taki dla ludzi 8)

ide chyba spać bo coś beredziszon mi sie włącza :oops: :lol:

:hand:

a taaakie śfinie były :lol: - one tam mieszkają - mają zagrodę (za małą niestety :evil: )

Posted

No tak...Ja tu Waszke na spacer wyciągam a ona umiera...Tym razem nie z radości tylko z następstwa jej :lol: Wczoraj chyba za bardzo sie " cieszyła " ;)

Posted

[quote name='malawaszka']hahah jakby było trzeba :wink: ale nie trzeba - jego Kochana Pańcia sama po niego jedzie :D :P dziś jak odebrałam od niej telefon to umarłam ze szczęścia i teraz rozmawiasz z truposzczakiem - ale za to jakim szcześliwym :angel: :D a Radość niech jest gdzie chce byleby RADOSNA była zawsze :angel:

a jesieni a w parku rosną taaaakie grzyby :lol:

:o Ale krasnoludki :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard:
:( zasmucę cię min. 3 dni :evil:

Guest bernulka
Posted

malawaszka napisał(a):

Oooo Wasia wiec nie jestem tu sama... Grypa żołądkowa wrrr... :evil: a jakie ci dała lekarstwo? Bo mi kazała pic coca cole i jesc kisiel :evilbat:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Agga napisał(a):
OJ waszunia jak tam twoja grypcia?

i moja :evilbat: :lol: Zawsze wszystko Wasi :lol: :lol: :lol: :lol:

paździoszki

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
malawaszka napisał(a):
:( zasmucę cię min. 3 dni :evil:

Dobili leżącego..hihi..wracaj do zdrowia kobieto! :buzi: