Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Waszka, super fotki psiaków :D a Oliwci oczka - cód miod i orzeszki, nie moge sie napatrzec na te błekity :o Quote
dbsst Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='malawaszka']ale mam zabawę :lol: aaaaaaallllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee koooooooooooooooooooosssssAa suuuuuuuuper waszeczko extra :D Quote
LAZY Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Oliweczka wspaniała...a Luna-odstraszacz policjantów rewelacja! Quote
malawaszka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 dzięki dobre kobiety :fadein: moje rozrabiaki raz jeszcze 8) raz jeden raz drugi mały owsik wstawał i nie dało sie porządnej foty zrobić :roll: nie lubiam jak jest tak żółto wszędzie :( smutek i nostalgia mnie ogarnia a dziś mam mega doline buuuuuuu :cry: i goopia Luna na koniec :lol: Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='malawaszka'] nie lubiam jak jest tak żółto wszędzie :( smutek i nostalgia mnie ogarnia a dziś mam mega doline buuuuuuu :cry: Ty też ? :cry: :cry: :cry: Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 łiiii :angel: Ile włosków ma mój skarbek koffany :angel: Wasia, kiedy ja go wkońcu zobaczę :( czekam na tą okazje i czekam :evilbat: :lol: paździoszki Quote
malawaszka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Haniu ja też i to okropnie :( Paździoszku - no może nam się w końcu uda - fajnie by było gdzieś na pogorii się spotkać z Pysią też i psiorami Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Nio... byłoby fajniutko. Tylko moja Herka wiwinie oczywiście jak zwykle jakiś numer - ucieknie, nie bedzie chciała wrócić :evilbat: na każdym spotkaniu tio robi 8) A ja dzisiaj tak ide... ide... na sczepionke... i tak... ide... patrze... i kogo widze? Asikową Kasie :evilbat: niestety śpieszłyam sie i tylko czesc czesc co u ciebie;) paździoszki Quote
LAZY Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka'] nie lubiam jak jest tak żółto wszędzie :( smutek i nostalgia mnie ogarnia a dziś mam mega doline buuuuuuu :cry: Ty też ? :cry: :cry: :cry: Dla Was dziewczyny mega całusek ode mnie :buzi: Quote
agabass Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']ale mam zabawę :lol: aaaaaaallllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee koooooooooooooooooooosssssAa suuuuuuuuper waszeczko extra :D słodkości śliczności super Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Wiecie,aż się łezka w oku kręci jak się ogląda zdjecia Bolutka teraz i porownuje ze zdjeciami ze schroniska... Quote
malawaszka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 dzięki Asiunia - mnie też niemal na codzień jak sobie przypominam jak on wyglądał jak wiozłam go do domu łezka w oku się kręci - i jak pomyślę, że mógł już nie żyć z takimi wynikami krwi jak miał :( ale żyje, jest szczęśłiwy i Kocham go bardzoooo :D hah a Boluś ma teraz super zabawę na dworze - uwielbia robić koopki na stertach suchych liści :lol: ładuje się tam w sam środek i robi swoje :oops: a Luna biega za facetami podobnymi z sylwetki do mojego ex :cry: :cry: :cry: tęskni... Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Wasiuniu jesteś :angel: i Boluś jest równie szczęśliwy z Tobą jak Ty z nim :calus: Co do ex-a nie łam się-facet nie był Ciebie wart i wogóle niech żałuje że rozstał się z tak super "lachą".Po takich *** nie ma co płakać :kiss_2: :wink: Quote
malawaszka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 nie niee ja za nim nie płaczę, ale tak mi smutno samej :( i jeszcze jak widzę Lunę jak go szuka :( Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Wiem kochana :( Sama nie dawno to przeżywałam i wiem jak to boli...Metka do tej pory jak gdzieś go widzi prawie na uszach staje... :( Quote
aga1215 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Tydzień mnie nie było a tu Bolutek zarośnięty, że hej :P - Waszuś - fajne fotki :klacz: Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wasia, Asia jak wy zaraz tu nie przestaniecie to paździoszek sie wkurzy 8) Oby dwoje was warci nie byli! Nie, oj nie! Wiec prosze usmiech na twarzach :fadein: i już bez łezek, i głupich wspomnieniach głupich ludzi - takich jak wasi EX (sorry ale musiałam to powiedzieć) Moje kochane :buzi: A gdzie znajde Bolusiowego schorniskowego ?? Wasia ty jestes super, serdcho masz dobre, psiackowi właściwie życie przywróciłaś kochana :buzi: nie masz prawa... (słyszysz?) NIE MASZ PRAWA miec smutną mine :buzi: Słuchajcie... da sie sciagnac paintshop z neciucha? paździoszki Quote
daga10011 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='malawaszka']nie niee ja za nim nie płaczę, ale tak mi smutno samej :( i jeszcze jak widzę Lunę jak go szuka :( Waszka-bedzie dobrze :P ..sama dlugo nie bedziesz a Bolutek bedzie szukal wtedy innej postury :D :P Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 daga10011 napisał(a):Waszka-bedzie dobrze :P ..sama dlugo nie bedziesz a Bolutek bedzie szukal wtedy innej postury :D :P hihihi, Daga, to nie Bolutek szuka postury a Luna 8) :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 :lol: no Bolutkowi byłoby ciężko :wink: dzięki dziewczyny Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 co nas nie zabije to nas umocni trzymaj się ciepło waszeczko nasze psiaki to powiernicy najskrytszych tajemnic i oczuć. Dziś słonecznie głowa do góry każdy dzień musi być lepszy. :buzi: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 we wszystkich galeriach teraz królują kolory jesieni - ciepłe i przytulne, a dziś o 7 rano na wsi... ...zagościła zima :( Quote
Recommended Posts