Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ale mam zabawę :lol:

aaaaaaallllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee koooooooooooooooooooosssssAa

suuuuuuuuper waszeczko extra :D

Posted

dzięki dobre kobiety :fadein:

moje rozrabiaki raz jeszcze 8) raz jeden raz drugi mały owsik wstawał i nie dało sie porządnej foty zrobić :roll:

nie lubiam jak jest tak żółto wszędzie :( smutek i nostalgia mnie ogarnia a dziś mam mega doline buuuuuuu :cry:

i goopia Luna na koniec :lol:

Guest bernulka
Posted

łiiii :angel: Ile włosków ma mój skarbek koffany :angel: Wasia, kiedy ja go wkońcu zobaczę :( czekam na tą okazje i czekam :evilbat: :lol:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Nio... byłoby fajniutko. Tylko moja Herka wiwinie oczywiście jak zwykle jakiś numer - ucieknie, nie bedzie chciała wrócić :evilbat: na każdym spotkaniu tio robi 8) A ja dzisiaj tak ide... ide... na sczepionke... i tak... ide... patrze... i kogo widze? Asikową Kasie :evilbat: niestety śpieszłyam sie i tylko czesc czesc co u ciebie;)

paździoszki

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka']

nie lubiam jak jest tak żółto wszędzie :( smutek i nostalgia mnie ogarnia a dziś mam mega doline buuuuuuu :cry:

Ty też ? :cry: :cry: :cry:

Dla Was dziewczyny mega całusek ode mnie :buzi:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']ale mam zabawę :lol:

aaaaaaallllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee koooooooooooooooooooosssssAa

suuuuuuuuper waszeczko extra :D
słodkości śliczności super

Posted

dzięki Asiunia - mnie też niemal na codzień jak sobie przypominam jak on wyglądał jak wiozłam go do domu łezka w oku się kręci - i jak pomyślę, że mógł już nie żyć z takimi wynikami krwi jak miał :( ale żyje, jest szczęśłiwy i Kocham go bardzoooo :D

hah a Boluś ma teraz super zabawę na dworze - uwielbia robić koopki na stertach suchych liści :lol: ładuje się tam w sam środek i robi swoje :oops:

a Luna biega za facetami podobnymi z sylwetki do mojego ex :cry: :cry: :cry: tęskni...

Posted

Hej!!

Wasiuniu jesteś :angel: i Boluś jest równie szczęśliwy z Tobą jak Ty z nim :calus:

Co do ex-a nie łam się-facet nie był Ciebie wart i wogóle niech żałuje że rozstał się z tak super "lachą".Po takich *** nie ma co płakać :kiss_2: :wink:

Guest bernulka
Posted

Wasia, Asia jak wy zaraz tu nie przestaniecie to paździoszek sie wkurzy 8) Oby dwoje was warci nie byli! Nie, oj nie! Wiec prosze usmiech na twarzach :fadein: i już bez łezek, i głupich wspomnieniach głupich ludzi - takich jak wasi EX (sorry ale musiałam to powiedzieć) Moje kochane :buzi:

A gdzie znajde Bolusiowego schorniskowego ?? Wasia ty jestes super, serdcho masz dobre, psiackowi właściwie życie przywróciłaś kochana :buzi: nie masz prawa... (słyszysz?) NIE MASZ PRAWA miec smutną mine :buzi:

Słuchajcie... da sie sciagnac paintshop z neciucha?

paździoszki

Posted

[quote name='malawaszka']nie niee ja za nim nie płaczę, ale tak mi smutno samej :( i jeszcze jak widzę Lunę jak go szuka :(
Waszka-bedzie dobrze :P ..sama dlugo nie bedziesz a Bolutek bedzie szukal wtedy innej postury :D :P

Posted

daga10011 napisał(a):
Waszka-bedzie dobrze :P ..sama dlugo nie bedziesz a Bolutek bedzie szukal wtedy innej postury :D :P

hihihi, Daga, to nie Bolutek szuka postury a Luna 8) :lol: :lol:

Posted

co nas nie zabije to nas umocni trzymaj się ciepło waszeczko nasze psiaki to powiernicy najskrytszych tajemnic i oczuć. Dziś słonecznie głowa do góry każdy dzień musi być lepszy. :buzi: