Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie ma się co cieszyć, bo jak WZ przyjdzie, to tam powie, że my ślepe, bo to jasne i oczywiste ;)

w 95% to jasne i oczywiste a w pozostałych przypadkach są jak bliźniaki,bo nie widać pewnych szczegółów i proporcji :D

Posted

No to chyba wszędzie taka pogoda....

Jeszcze raz chciałam wstawić ten obrazek który spotkałam na spacerze w lesie.

Wydaje mi się że to jakiś drapieżny ptasiek zaciągnął to na górę, no bo kto? Jest to duże prawdopodobieństwo bo wydaje mi się że nie daleko tego miejsca widziałam wyyysoookooooo w koronach drzew wielkie gniazdo.

Katerinas, znalazłam to na Łosiowych Błotach :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
Mrówce zaczął zarastać nos, a Dżordż ma tam jakąś lichutką kępkę której nie widać :lol:

Łoj wyobraziłam sobie coś co nie wyglądało super heheheh

Posted

Sznupiaste na prawdę wyglądają coraz lepiej :)
Bardzo mi się podoba ten pieprzasty misiek:loveu:
A ten kawał nogi zwisający z gałęzi to zdecydowanie robota jakiegoś ptasiego drapieżnika.
I sądząc po rozmiarach zdobyczy sporego :) wydaje mi się, że to robota bielika. Całkiem by mi to do niego pasowało.
Zwłaszcza, że gniazda buduje wysoko tak jak opisywałaś.

Szkoda bobrowiska i tamy:angryy: zgadzam się, że takich to tylko kroić i solić...

Posted

Kurczę fajnie razem się bawią ...tak mi się teraz przypomniał "braciszek" Falko...chyba polubili się :)

U Was są już kleszcze ?Bo ta trawa tak chyba kleszczowa tfu,tfu

Posted

Drops jeszcze się obawia wielkopsa, ale idzie ku dobremu

kleszcze są, psy zakropiłam, myślałam o obrożach ale Drops i Mrówka właśnie się zagryzają i wychodzi na to, że obróżki u nich odpadają