Justa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 sama? waszuniu, nigdy nie mów, że SAMA! Bo to nieprawda ! :calus: Masz rodzinkę przecież :) A ja myślę, że niedługo wszystko sie przewróci do gory nogami ! nawet sie nie spostrzeżesz :calus: Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 malawaszka napisał(a):Hanuś a czymże sobie zasłużyłam :oops: :fadein: Całokształtem ! 8) Oliwka jest śliczna . :angel: Quote
asiunia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Hej!! Jeżuniu :o Oliwusia jest przesliczna!!! :angel: Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Waszko, udała ci się ta Oliwka :wink: I nie narzekaj na zajmowanie się nią, pomyśl, jakie bedziesz miała doświadczenie 8) a stosowałaś zapewne nasze rady dotyczące okularów spawalniczych i maski gazowej? Działa? :angel: :wink: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 haha działa dzięki temu wszystko było na prześcieradle a nie na mnie :lol: Quote
Agga Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 OLiwka ale ona rośnie....Piękna dziewczynka :angel: Quote
Guest bernulka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 hahaha Oliwka raper the best :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A moze jakiś Oliwkowy filmik? 8) paździoszki Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 qrcze mam za duży oliwkowy filmik i się nie mieści :( a wogóle to mam wyniki badań Bolutkowych i jest fajnie :-) cholesterol spadł z ponad 700 czegoś tam do 300 (czyli jeszcze ciut powyżej normy) :D tyroksyna - bez rewelacji przy tej dawce leku bo z 0,4 do 0,5 się podniosło czyli jeszcze poniżej normy, ale kudły rosną :lol: to ja nie wiem co będzie jak dojdziemy do normy :o :lol: ale muszę Wam powiedzieć, że Bolutek jest okropny :evil: już teraz wiem co znaczyło na stronie Palucha, że to piesek z charakterem :lol: Boluś nie lubi innych psów - warczy i próbuje polować :o ostatnio na szczeniaka który się z Luną bawił - nasłuchiwał nasłuchiwał i puszczał się galopem tam gdzie wydawało mu się że powinien być piesek i kłapał paszczą :o podobnie robi czasami do innych psów - ale to tylko wtedy jak jest za duże zamieszanie wokół niego i biedak traci orientację - bo jak sam na sam z jakimś psem się obwąchuje :lol: (pewnie wypipkowało) to czasem tylko warknie ale zwykle tylko się pręży :lol: no i ja znowu nie wiem jak będę miała trzeciego a może i czwartego psa jak mam dwa małe paskudy niegościnne w domu :( :evil: Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 e tam...byla jedna paskuda niegoscinna, przyjela Bolutka - teraz sa dwie to napewno przyjma trzeciego psa, potem beda trzy paskudy niegoscinne moze ew przyjma czwartego lokatora i beda juz cztery paskudy niegoscinne...ufff A tak swoja droga - Bolutek pieknieje w oczach, zarasta chlopak :) Oliwka rosnie rosnie rosnie ;) Sliczna rapujaca dziewczynka :wink: Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 :hmmmm: może i masz rację :lol: Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no Ci mowie ze mam :lol: ale to bylo a propo paskud niegoscinnych? :roll: :wink: Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Agnes']ale to bylo a propo paskud niegoscinnych? :roll: :wink: no noo oczywiście, bo że Bolut pięknieje i że Oliwka rośnie nie ulega żadnej wątpliwości :lol: Quote
arima Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :lol: Super,że Bolkowi sie wyniki poprawiły, a jak tyroksyna sie wyrówna to z Bolka komondor będzie :lol: :lol: Malawaszka Twoje maile są super :roflt: Najlepsza jest ta ostatnia :lol: Mój mąż powiedział, że ma tyle wdzięku co ja :evil: :lol: Quote
dbsst Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaa nie moge jakie kozackie gify Quote
malawaszka Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='tajdzi']Pamiętacie mnie? :D o rany TAJDZI :iloveyou: Quote
tajdzi Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no to jeszcze jedna wspominka i już nie męczę :) Zrobimy mały konkursik? Kto pierwszy znajdzie zdjęcia, które tu wstawiłam (i lekko zmienilam)... Zdjęcia są w tej galerii :D Quote
malawaszka Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 haha ja znajdę ja znajdę :angel: :angel: :angel: mogę podać datę :lol: :wink: ale i tak pewnie nikomu nie będzie chciało się szukać :wink: a fotka SUPER!!!!!! jakie mam oczy SUPERANCKIE!!! :evilbat: Tajdzi MISTRZU :modla: męcz mnie dalej męcz :angel: :angel: :angel: a teraz lecę na :drinking: :drinking: :drinking: :lol: Quote
tajdzi Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 o nie, malawaszka :nono: ty jesteś poza konkursem To konkurs dla wielbicieli topicku A Ty jako nagrodę możesz postawić zwycięzcy piffko :) Quote
Guest bernulka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ejj to mi tesss pifko postawi Wasia jak znajde 8) :fadein: :lol: ? To co z tym piffkiem? :evilbat: paździoszki Quote
Guest bernulka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 nio to co z tym piffkiem :evilbat: paździoszki Quote
Recommended Posts