Angelka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Tak sobie czytam twój temat i czytam , i wreszcie czas abym coś napisala : Jestem pod wieeelkim wrażeniem Waszko masz wieelkie serce , a Boluś pieknieje w oczach , będzie pieknym sznaucerkiem już wiem dlaczego Lunka była tak nie zadowolona jak przybył do twojego domku to w końcu konkurencja :) A z pazurkiem bedzie wszystko ok na pocieszenie moge ci napisac , że mój pies tydzień temu oskalpował sobie kawałek skóry na łapie i trochę bedzie się to goić a wygladało to dramatycznie bo krew tryskała na maxa;) ( tu mój piesio http://karat5.pupile.com/ ) Wielkie mizianka dla twoich piesków :buzi: :angel: I trzymaj tak dalej :ylsuper: Quote
mrowka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 yeee fotki fotki :angel: przystojny Bolutek i piekna Luna ahhhh :angel: Trzymam kciuki za Bolusia :kciuki: bedzie napewno wszystko Ok musi byc!! Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Wielkie dzięki Angelko :P cieszę się, że się podobało czytanie galeryjki :oops: :D Mrówa - pewnie że będzie ok - nie ma innej opcji 8) Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='Angelka']A z pazurkiem bedzie wszystko ok na pocieszenie moge ci napisac , że mój pies tydzień temu oskalpował sobie kawałek skóry na łapie i trochę bedzie się to goić a wygladało to dramatycznie bo krew tryskała na maxa;) ( tu mój piesio http://karat5.pupile.com/ ) łooohohooo Karacik jest świetny :angel: łojejku straszne z tym oskalpowaniem, a Bolutek już ma się znacznie lepiej bo mu nie uraża ten złamany pazur - muszę mu tylko rivanolem przemywać bo ma tam w zasadzie rankę bo pazur się wysoko ułamał :-? i boję się zakażenia Quote
Angelka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Angelka']A z pazurkiem bedzie wszystko ok na pocieszenie moge ci napisac , że mój pies tydzień temu oskalpował sobie kawałek skóry na łapie i trochę bedzie się to goić a wygladało to dramatycznie bo krew tryskała na maxa;) ( tu mój piesio http://karat5.pupile.com/ ) łooohohooo Karacik jest świetny :angel: łojejku straszne z tym oskalpowaniem, a Bolutek już ma się znacznie lepiej bo mu nie uraża ten złamany pazur - muszę mu tylko rivanolem przemywać bo ma tam w zasadzie rankę bo pazur się wysoko ułamał :-? i boję się zakażenia No ma 10 lat a zachowuje się jak szczenior , a tą lapę rozwalił sobie na szkle w trawie , musze mu na każdy spacer bandażowac łape żeby się rana nie brudziła w domku chodzi bez bo ... zjada opatrunek hihi nienawidzi miec na łapie opatrunku , w pierwszych dniu jak musiał zostać sam to załozyłam mu kaganiec mógł przez niego pić wodę z miski bo taki ma duży więc bez obawy go tak zostawiłam ,ale teraz gdy z rany już nie leci krew to łazi po domku bez:) A tak wogóle to szkoda , że się nie spotkałyśmy na wrocławskiej wystawie , bo byłam buuu :( Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 10 lat??????????? :o nie wierzę :o on wygląda jak szczenior :o ale bidoczek z tą łapką - widzę, że przy tym Bolutkowy pazurek to pikuś a ja tak przeżywam :oops: :lol: ahhh no szkoda, że się nie spotkałyśmy szkoda :( Quote
Angelka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nio chlopak się troszku zakonserwował 8) Ostatnio jak poszlam do nowego weta i ten wklepywał jego dane do kompa to wklepuje rocznik 95' zerka na Karata z nowu do kompa i się pyta czy on na prawdę tyle ma hihi No każdy mu daje maks 5 lat A tak apropo jeszcze wystawy robiłas może fotki sznaucerom średnim czarnym, bo wtedy wystawiała się mama suczki mojego TZ, Neska od Gagatka? :D Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 niesteety nie robiłam czarnych śr. mam tylko olbrzymy :oops: a Bolutek nie kciał iść na psacer :-? musiałam go odnieść z legowiska, i siłą zaciągnąć na korytarz bo tak się zapierał :roll: Quote
Hanna R. Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Dzień dobry Mala Waszko. Przyszłam złożyć Ci wyrazy głębokiego szacunku Oni ci zagrają do snu.... Dobranoc :silly: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Hanuś a czymże sobie zasłużyłam :oops: :fadein: Quote
daga10011 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Justa'] waszka, nowego psa masz? :o ale bolutek ma kłaki :o chyba z galcią zaczniemy mieć kompleksy :oops: :angel: :angel: :o gdyby nie to rude pod nosem powiedzialabym ze to Looneta :o :oops: ..Ech..a pare miesiecy temu taki bidok byl :o ..Waszeczko cuda czynisz :P :D ..a Oliwka ma taki slodki usmiech :P :D Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Lunie się też już robią przebarwienia na brodzie :cry: a taka byłam dumna, że ona nie ma :oops: a to lipa - zaczęła sznupać we wiejskim rudym piachu i od razu są :roll: Quote
daga10011 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 to niedlugo beda nie do rozpoznania :D ..no uszy je roznia jeszcze :oops: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 ehhh Daga NIE - Luna jest czarno-srebrna a Boluś pieprz i sól :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 :angel: :o :angel: :o :angel: :o :angel: :o :angel: :o :angel: :o Ale Bolut zarósł!! Ślicznie wygląda :angel: cudownie :angel: Wasia ale on serio na Amerykana wygląda, a nie na niemca :o paździoszki Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Mala Waszko. Przyszłam złożyć Ci wyrazy głębokiego szacunku Oni ci zagrają do snu.... Dobranoc :silly: no no 8) Mnie Hania pisze poematy na dobranoc, tobie, Waszko, przygrywa na skrzypcach, no no 8) Quote
Justa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Oliwcia :iloveyou: tylko czemus tak porozciągała swą własną galeryję? :o Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Dokładnie 6 miesięcy i 1h40 min temu Oliwkowa przyszła na świat i przewróciła wszystko do góry nogami :lol: Z radości dziś ćwiczyła pompki :lol: hihih ciii Justa właśnei zmieniam bo nie wiem co sie stało :lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 po ćwiczeniach zrobiła mi qpę i siq na prześcieradło podczas przewijania :lol: :roll: było super :bigok: a potem w czystych gaciach zajęła się rapowaniem :HUT012: Quote
Justa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Oooo i już siem ściągnęło :D hahaha :lol: 8) siostrzeniczka daje się we znaki widzę :) a jak układy lunkowo - oliwciowe i bolciowo- oliwciowe? :angel: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 ojjj daje CZADU daje :lol: miałam się nią zajmować dwa dni w tyg a jskoś ciągle tak wychodzi, że to jest cały tydzień :roll: Luna jest ostrożna i omija Oliwkę z daleka, ew leży dość blisko, ale tak, żeby oliwia jej nie dosięgnęła, a Bolutek ma to wszystko w nosie :lol: Quote
Justa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Pełno to jej będzie jak zacznie biegac po domu i ściągać wszystko ze stołów :lol: :D 8) Jeszcze z tymi dwoma partyzantami Twoimi :lol: 8) Będziesz miała nie lada wyzwanie moja droga waszko ;) A tak btw. kiedy przeprowadzka? Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 nooo strasznie ruchliwa ta twoja siostrzenica :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 a z przeprowadzką to już nie wiem sama - wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie - a tym bardziej, że jak zostałam sama to nie bardzo mam ochotę mieszkać w dużym domu i snuć się po pokojach gadając do własnego cienia :cry: Quote
Recommended Posts