Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie czytam twój temat i czytam , i wreszcie czas abym coś napisala :
Jestem pod wieeelkim wrażeniem Waszko masz wieelkie serce , a Boluś pieknieje w oczach , będzie pieknym sznaucerkiem już wiem dlaczego Lunka była tak nie zadowolona jak przybył do twojego domku to w końcu konkurencja :)
A z pazurkiem bedzie wszystko ok na pocieszenie moge ci napisac , że mój pies tydzień temu oskalpował sobie kawałek skóry na łapie i trochę bedzie się to goić a wygladało to dramatycznie bo krew tryskała na maxa;) ( tu mój piesio http://karat5.pupile.com/ )

Wielkie mizianka dla twoich piesków :buzi: :angel:
I trzymaj tak dalej :ylsuper:

Posted

[quote name='Angelka']A z pazurkiem bedzie wszystko ok na pocieszenie moge ci napisac , że mój pies tydzień temu oskalpował sobie kawałek skóry na łapie i trochę bedzie się to goić a wygladało to dramatycznie bo krew tryskała na maxa;) ( tu mój piesio http://karat5.pupile.com/ )

łooohohooo Karacik jest świetny :angel: łojejku straszne z tym oskalpowaniem, a Bolutek już ma się znacznie lepiej bo mu nie uraża ten złamany pazur - muszę mu tylko rivanolem przemywać bo ma tam w zasadzie rankę bo pazur się wysoko ułamał :-? i boję się zakażenia

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Angelka']A z pazurkiem bedzie wszystko ok na pocieszenie moge ci napisac , że mój pies tydzień temu oskalpował sobie kawałek skóry na łapie i trochę bedzie się to goić a wygladało to dramatycznie bo krew tryskała na maxa;) ( tu mój piesio http://karat5.pupile.com/ )

łooohohooo Karacik jest świetny :angel: łojejku straszne z tym oskalpowaniem, a Bolutek już ma się znacznie lepiej bo mu nie uraża ten złamany pazur - muszę mu tylko rivanolem przemywać bo ma tam w zasadzie rankę bo pazur się wysoko ułamał :-? i boję się zakażenia

No ma 10 lat a zachowuje się jak szczenior , a tą lapę rozwalił sobie na szkle w trawie , musze mu na każdy spacer bandażowac łape żeby się rana nie brudziła w domku chodzi bez bo ... zjada opatrunek hihi nienawidzi miec na łapie opatrunku , w pierwszych dniu jak musiał zostać sam to załozyłam mu kaganiec mógł przez niego pić wodę z miski bo taki ma duży więc bez obawy go tak zostawiłam ,ale teraz gdy z rany już nie leci krew to łazi po domku bez:)

A tak wogóle to szkoda , że się nie spotkałyśmy na wrocławskiej wystawie , bo byłam buuu :(

Posted

10 lat??????????? :o nie wierzę :o on wygląda jak szczenior :o

ale bidoczek z tą łapką - widzę, że przy tym Bolutkowy pazurek to pikuś a ja tak przeżywam :oops: :lol:

ahhh no szkoda, że się nie spotkałyśmy szkoda :(

Posted

Nio chlopak się troszku zakonserwował 8)
Ostatnio jak poszlam do nowego weta i ten wklepywał jego dane do kompa to wklepuje rocznik 95' zerka na Karata z nowu do kompa i się pyta czy on na prawdę tyle ma hihi No każdy mu daje maks 5 lat

A tak apropo jeszcze wystawy robiłas może fotki sznaucerom średnim czarnym, bo wtedy wystawiała się mama suczki mojego TZ, Neska od Gagatka? :D

Posted

niesteety nie robiłam czarnych śr. mam tylko olbrzymy :oops:

a Bolutek nie kciał iść na psacer :-? musiałam go odnieść z legowiska, i siłą zaciągnąć na korytarz bo tak się zapierał :roll:

Posted

[quote name='Justa']

waszka, nowego psa masz? :o
ale bolutek ma kłaki :o chyba z galcią zaczniemy mieć kompleksy :oops:

:angel: :angel:
:o gdyby nie to rude pod nosem powiedzialabym ze to Looneta :o :oops: ..Ech..a pare miesiecy temu taki bidok byl :o ..Waszeczko cuda czynisz :P :D ..a Oliwka ma taki slodki usmiech :P :D

Guest bernulka
Posted

:angel: :o :angel: :o :angel: :o :angel: :o :angel: :o :angel: :o Ale Bolut zarósł!! Ślicznie wygląda :angel: cudownie :angel: Wasia ale on serio na Amerykana wygląda, a nie na niemca :o

paździoszki

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Mala Waszko. Przyszłam złożyć Ci wyrazy głębokiego szacunku

Oni ci zagrają do snu.... Dobranoc :silly:

no no 8) Mnie Hania pisze poematy na dobranoc, tobie, Waszko, przygrywa na skrzypcach, no no 8)

Posted

Dokładnie 6 miesięcy i 1h40 min temu Oliwkowa przyszła na świat i przewróciła wszystko do góry nogami :lol:

Z radości dziś ćwiczyła pompki :lol:

hihih ciii Justa właśnei zmieniam bo nie wiem co sie stało :lol:

Posted

Oooo i już siem ściągnęło :D

hahaha :lol: 8) siostrzeniczka daje się we znaki widzę :)
a jak układy lunkowo - oliwciowe i bolciowo- oliwciowe?

:angel:

Posted

ojjj daje CZADU daje :lol: miałam się nią zajmować dwa dni w tyg a jskoś ciągle tak wychodzi, że to jest cały tydzień :roll:

Luna jest ostrożna i omija Oliwkę z daleka, ew leży dość blisko, ale tak, żeby oliwia jej nie dosięgnęła, a Bolutek ma to wszystko w nosie :lol:

Posted

Pełno to jej będzie jak zacznie biegac po domu i ściągać wszystko ze stołów :lol: :D 8)
Jeszcze z tymi dwoma partyzantami Twoimi :lol: 8) Będziesz miała nie lada wyzwanie moja droga waszko ;)

A tak btw. kiedy przeprowadzka?

Posted

a z przeprowadzką to już nie wiem sama - wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie - a tym bardziej, że jak zostałam sama to nie bardzo mam ochotę mieszkać w dużym domu i snuć się po pokojach gadając do własnego cienia :cry: