PIKA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a)::shake: Ty nie chcesz o snach gadac, ale my chcemy :lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 no niee nieee po prostu nie będę z Wami o tym rozmawiać :oops: :lol: a kicia coraz bardziej się oswaja :angel: mmrraauuu :angel: i nieśmiała zabawa piłeczką :multi: :angel: Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no jak mowa o parapetówce, to ja się zjawiam, zwarta i gotowa 8) :cry: Waszka, a ten twój facio, to się mam nadzieję, nie dokładał do domku i nie musisz mu teraz oddawać? Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Maga100 napisał(a):Waszka, a ten twój facio, to się mam nadzieję, nie dokładał do domku i nie musisz mu teraz oddawać? 0X 0X 0X nic nie muszę :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a): 0X 0X 0X nic nie muszę :evilbat: :lol: :lol: :lol: chciałam sie tylko upewnić, że postępujesz jak prawdziwa kobieta :wink: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Maga100 napisał(a):no jak mowa o parapetówce, to ja się zjawiam, zwarta i gotowa 8) :cry: Waszka, a ten twój facio, to się mam nadzieję, nie dokładał do domku i nie musisz mu teraz oddawać?Maga na Śląsku :o uwierzę jak zobaczę :wink: Quote
Bila Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):no niee nieee po prostu nie będę z Wami o tym rozmawiać :oops: :lol: To jednak eortic :lol: Quote
asher Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A co? Maga nie lubi Śląska? Poza tym to chyba Zagłębie? 8) Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Bila napisał(a):malawaszka napisał(a):no niee nieee po prostu nie będę z Wami o tym rozmawiać :oops: :lol: To jednak eortic :lol:zdrowa kobita = zdrowe sny :wink: Quote
PIKA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a): nie musisz mu teraz oddawać? 0X 0X 0X nic nie muszę :evilbat: Nie musisz a powinnas :evilbat: W łeba oddac :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a):Bila napisał(a):malawaszka napisał(a):no niee nieee po prostu nie będę z Wami o tym rozmawiać :oops: :lol: To jednak eortic :lol:zdrowa kobita = zdrowe sny :wink: Ja nie wiem czy to zdrowo o eorticu snic :o Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 asher napisał(a):A co? Maga nie lubi Śląska? Poza tym to chyba Zagłębie? 8) :lol: ale to blisko , / a ja nie wiem dokładnie czy Waszka buduje na Ślasku czy Zagłębiu :roll: / PIKA :wink: fackę w pysk / musiałaby Waszka mu dać/ :wink: Quote
Bila Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 PIKA napisał(a):malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a): nie musisz mu teraz oddawać? 0X 0X 0X nic nie muszę :evilbat: Nie musisz a powinnas :evilbat: W łeba oddac :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a):Bila napisał(a):malawaszka napisał(a):no niee nieee po prostu nie będę z Wami o tym rozmawiać :oops: :lol: To jednak eortic :lol:zdrowa kobita = zdrowe sny :wink: Ja nie wiem czy to zdrowo o eorticu snic :o Jasne, że zdrowo Quote
Hanna R. Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Waszka, własnie ze względu na takie cudaczki Gezes-Prezes musi zaprzyjaźniać sie z kolczatką :evilbat: Quote
PIKA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Bila napisał(a):PIKA napisał(a): Ja nie wiem czy to zdrowo o eorticu snic :o Jasne, że zdrowo to mi jeszcze wyjasnij co to ten eortic? :lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 PIKA napisał(a):malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a): nie musisz mu teraz oddawać? 0X 0X 0X nic nie muszę :evilbat: Nie musisz a powinnas :evilbat: W łeba oddac :evilbat: nie będę się zniżać do pewnego poziomu :evilbat: a o żadnych eorticach nie śniem - drogie to??? :o Hanka to Gezio taki katkiller??? :o Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Waszka a domek na Śląsku czy w Zagłębiu się buduje 8) Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 noo tym pytaniem wywołałaś burzę mózgów w rodzinie geografów :lol: Zagłębie to już nie jest, Śląsk też nie (jeżeli chodzi o nazewnictwo historyczne) - historycznie to Ziemia Siewierska (musiałabym sięzagłębić w jakieś książki), a geograficznie to Wyż Śląska :wink: Quote
Agga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):noo tym pytaniem wywołałaś burzę mózgów w rodzinie geografów :lol: Zagłębie to już nie jest, Śląsk też nie (jeżeli chodzi o nazewnictwo historyczne) - historycznie to Ziemia Siewierska (musiałabym sięzagłębić w jakieś książki), a geograficznie to Wyż Śląska :wink: To się już kwalifikuje do zboczenia zawodowego :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):noo tym pytaniem wywołałaś burzę mózgów w rodzinie geografów :lol: Zagłębie to już nie jest, Śląsk też nie (jeżeli chodzi o nazewnictwo historyczne) - historycznie to Ziemia Siewierska (musiałabym sięzagłębić w jakieś książki), a geograficznie to Wyż Śląska :wink: hi hi ale fajnie , czyli generalnie można powiedzieć ......że nie wiadomo gdzie ...... :wink: :lol: :lol: :lol: / no ale jest to nie lada problem :roll: / Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 haha zboczenie zawodowe to by było jakbym napisała, że to północny skłon Garbu Tarnogórskiego :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):haha zboczenie zawodowe to by było jakbym napisała, że to północny skłon Garbu Tarnogórskiego :lol: no tak to jeszcze nam garby dojda to wcale na tą parapetówę nie trafimy 8) :lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 noo Aluś Ty to muszisz cały garb przeskoczyć żeby do mnie dojechać - że już nie wspomnę o mikołowskich ostańcach :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 malawaszka napisał(a):noo Aluś Ty to muszisz cały garb przeskoczyć żeby do mnie dojechać - że już nie wspomnę o mikołowskich ostańcach :lol:ja nic nie będę przeskakiwać tylko sobie pojadę palcem po mapie :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts