malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 zerknelam, ale tylko widzialam tztul topicu bo dalej mi sie nie otwarlo :evil: Quote
aga1215 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a):zerknelam, ale tylko widzialam tztul topicu bo dalej mi sie nie otwarlo :evil: pewnie wtedy, kiedy tam pisałam :D dobranoc :P Quote
daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 super ze sunie dalo sie uratowac :P ..piekne :P Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 niestety dwie sunie nie przerzyły bo były w zbyt zaawansowanej nosówce :( ale ważne teraz jest to, że te dwie się udało i są szczęśliwe i mam nadzieję, że szybko trafią do nowych wspaniałych domków :angel: jedna już jest u SIEBIE :-) zostały jeszcze te dwie i Kubuś nużycowiec :( Quote
PIKA Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Waszka i reszta, jak mialam problemy z klawiatura to dostalam takiego priva od dobrej duszyczki :D olcha napisał(a):przeczytałam w jednym z Twoich postów to Klawiatura mi zwariowala y z z mi si zamienilo Przepraszam, że tak wyrwane z kontekstu, może nawet ktoś Ci już to wyjaśnił ale ponieważ problem jest mi bliski (bo ja nawet resetowałam komputer przez to :-? ) więc Ci powiem, że jak tak się dzieje to trzeba naraz wcisnąć na klawiaturze shift+ctrl :D to takie proste a ja sie tak męczyłam dopóki mnie Pani informatyk nie uświadomiła. Pozdrawiam Ola Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 hihi dzięki Daga - znalazłam to wczoraj w nocy na Administracji :fadein: faktycznie proste a człowiek się tyle namęczył :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 o 9.53 jeszcze śpię podziękopwania do PIKI były :lol: Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 no wlasnie tak czytam :lol: ..a ja mialam taki problem z klawiatura pare razy....i.... :oops: wyrzucilam ja i kupilam nowa :oops: :lol: ..teraz juz bede wiedziala co robic :lol: ..Dzieki Pika :D Quote
PIKA Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):o 9.53 jeszcze śpię podziękopwania do PIKI były :lol: :lol: :lol: A ja myslałam, że Ci znowu klawiatura padła :o :lol: Daga Ty dobra jesteś :o Wywalic klawiaturę bo raz jej się cos poprzestawialo :o :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 A oto śliczna koteczka, która będzie u mnie przez tydzień :angel: Quote
Hanna R. Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A co na to twoje zasiedziałe sierściuchy ??? 8) Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Boluś sobie z niczego ne zdaje sprawy, a Luna gulgocze :-? dlatego też kotezka jest w jednym pokoju, gdzie psy nie mają dostępu :roll: Quote
tajdzi Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Oj, to jak u mnie... Lonia "polubiła" foxterierka, który był u nas, ale Marcel zastosował strajk anty siuuśkowo/kupkowy :-? wiem coś o tym... spałam z foxiem w innym pokoju, a mimo to Psiak był wrogiem nr 1 :( :cry: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Kicia trochę fuczała na Lunę, no ale trudno się dziwić jak SSmannka zaczęła gulgotać 0X Tajdzi czy Tobie też miau szwankuje?? Przed chwilą zaginął mój topic, ale już go znalazłam :lol: No i poprosiłam tam o rady jak ją oswoić - może Ty wiesz coś więcej na ten temat niż ja? :oops: Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ale sliczna koteczka-tricolorka :D :P ..uwazaj na piechy-bo o kota to ja bym sie nie bala :lol: ...U nas Kiara rzadzi leonami :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 noo ale to leony a nie ssmany :evil: Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 nie-leony nie,ale Kiara to ssman :lol: ..ona na nie poluje jak spia :roll: ....leci-pac lapa- i w nogi :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 buuahaha zarąbista ta Kiara :lol: ale ta kicia raczej do zabaw się nie nadaje - przywiozłam ją z wiochy od sąsiadów Pysi teściowej, koteczka nie była tam dobrze traktowana i boi się ludzi - boi się ręki, poza tym nowa sytuacja bardzo ją przeraża ale mam nadzieję, że przez ten tydzień uda mi się ją oswoić na tyle, żeby wychodziła sama zza łóżka :roll: Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Waszka-z tego co wiem o kotach-po prostu jej nie zmuszaj do niczego....koty to ciekawskie stworki sa-predzej czy pozniej sama wylezie do was,jak zobaczy ze zadna krzywda jej nie grozi :D ..Ja Kiary na dol nie bralam na sile-sama zaczela schodzic..a jak kicia do was przyjdzie-to kawalek szynki w dlon(Kiara jak wyczuje ze robie bulke z szynka to az frunie na dol :lol: ) i dac jej i poglaskac-w koncu to identyko sytuacja jak z psem lub dzieckiem-pozytywne skojarzenia :D A koty to bardzo madre istoty-i najszybciej kojarza fakty :D Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Waszeczko zakociłaś się chwilowo czy na stałe :roll: Kocinka rewelacja 8) Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 niestety tylko do piątku :( i tak się nasłuchałam od mamy :-? ale mam to w nosie i robię swoje :evilbat: Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):niestety tylko do piątku :( i tak się nasłuchałam od mamy :-? ale mam to w nosie i robię swoje :evilbat: :wink: mama też człowiek mówić musi 8) :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 tylko czemu jest monotematyczna i zawsze anty... :roll: jak taka gadka jest to zawsze mówię - Powinnaś się cieszyć, ze pomagam zwierzętom - mogłam być np narkomanką :evilbat: Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 :lol: dobry argument :lol: ..tak to jestes zwierzomanka :lol: Quote
Recommended Posts