Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety dwie sunie nie przerzyły bo były w zbyt zaawansowanej nosówce :( ale ważne teraz jest to, że te dwie się udało i są szczęśliwe i mam nadzieję, że szybko trafią do nowych wspaniałych domków :angel: jedna już jest u SIEBIE :-) zostały jeszcze te dwie i Kubuś nużycowiec :(

Posted

Waszka i reszta, jak mialam problemy z klawiatura to dostalam takiego priva od dobrej duszyczki :D

olcha napisał(a):
przeczytałam w jednym z Twoich postów to

Klawiatura mi zwariowala y z z mi si zamienilo

Przepraszam, że tak wyrwane z kontekstu, może nawet ktoś Ci już to wyjaśnił ale ponieważ problem jest mi bliski (bo ja nawet resetowałam komputer przez to :-? ) więc Ci powiem, że jak tak się dzieje to trzeba naraz wcisnąć na klawiaturze shift+ctrl :D to takie proste a ja sie tak męczyłam dopóki mnie Pani informatyk nie uświadomiła.

Pozdrawiam Ola

Posted

no wlasnie tak czytam :lol: ..a ja mialam taki problem z klawiatura pare razy....i.... :oops: wyrzucilam ja i kupilam nowa :oops: :lol: ..teraz juz bede wiedziala co robic :lol: ..Dzieki Pika :D

Posted

malawaszka napisał(a):
o 9.53 jeszcze śpię podziękopwania do PIKI były :lol:

:lol: :lol: A ja myslałam, że Ci znowu klawiatura padła :o :lol:

Daga
Ty dobra jesteś :o Wywalic klawiaturę bo raz jej się cos poprzestawialo :o :lol:

Posted

Oj, to jak u mnie...
Lonia "polubiła" foxterierka, który był u nas, ale Marcel zastosował strajk anty siuuśkowo/kupkowy :-? wiem coś o tym... spałam z foxiem w innym pokoju, a mimo to Psiak był wrogiem nr 1 :( :cry:

Posted

Kicia trochę fuczała na Lunę, no ale trudno się dziwić jak SSmannka zaczęła gulgotać 0X

Tajdzi czy Tobie też miau szwankuje?? Przed chwilą zaginął mój topic, ale już go znalazłam :lol:

No i poprosiłam tam o rady jak ją oswoić - może Ty wiesz coś więcej na ten temat niż ja? :oops:

Posted

buuahaha zarąbista ta Kiara :lol:

ale ta kicia raczej do zabaw się nie nadaje - przywiozłam ją z wiochy od sąsiadów Pysi teściowej, koteczka nie była tam dobrze traktowana i boi się ludzi - boi się ręki, poza tym nowa sytuacja bardzo ją przeraża ale mam nadzieję, że przez ten tydzień uda mi się ją oswoić na tyle, żeby wychodziła sama zza łóżka :roll:

Posted

Waszka-z tego co wiem o kotach-po prostu jej nie zmuszaj do niczego....koty to ciekawskie stworki sa-predzej czy pozniej sama wylezie do was,jak zobaczy ze zadna krzywda jej nie grozi :D ..Ja Kiary na dol nie bralam na sile-sama zaczela schodzic..a jak kicia do was przyjdzie-to kawalek szynki w dlon(Kiara jak wyczuje ze robie bulke z szynka to az frunie na dol :lol: ) i dac jej i poglaskac-w koncu to identyko sytuacja jak z psem lub dzieckiem-pozytywne skojarzenia :D A koty to bardzo madre istoty-i najszybciej kojarza fakty :D

Posted

malawaszka napisał(a):
niestety tylko do piątku :( i tak się nasłuchałam od mamy :-? ale mam to w nosie i robię swoje :evilbat:
:wink: mama też człowiek mówić musi 8) :lol: