Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Nie napiszę, bo sie wstydzę :oops: :lol: Nooo, chyba, że będziecie bardzo nalegać 8)

Olek, nie mam gg, a jeśli chodzi o sprawy szkolenia, to są na Dogo ludzie o wiele bardziej doświadczeni ode mnie :wink:
bardzo nalegamy :wink: 8) :lol:

Posted

aaahahah Asher teraz już przepadło MUSISZ powiedzieć bo Cię mailami i privami zasypiemy i się nei odkopiesz :lol: :evilbat:

Olek - w życiu nie śmiałabym twierdzić, że Luna skacze lepiej od Kaji :lol: jej to chyba nikt nie przebije :angel:

daaajjj się pobawić butelką :)

zapomniijjj :evilbat:

Posted

asher-jezeli myslisz o tych osobach o których ja mysle to nie gadam z nimi mam złe wspomnienia :evil: pare razy sie dowiedziałem pare przykrych rzeczy i mam ich głeboko w dupie
ej jak na priv to ja tez kcem chceeee :lol:

Posted

Olekg, ja nie wiem o jakich osobach ty myślisz :niewiem:

Nooo dooobra, napiszę wam :lol:
Otóż, mój świętej pamięci dziadzio miał nieco krzywy nos (po jakimś wypadku). Mnie jako dziecko niezmiernie ten jego nos intrygował. Drugą moją cechą było to, że uśpienie mnie graniczyło z cudem. No więc dziadek wpadł na pomysł, że mnie przekupi. Miałam grzecznie położyć się spać, a w zamian za to, jak już będę leżała w łóżeczku, on pozwoli mi gruntownie się z jego nosem zapoznać. Poszłam na to :wink: I tak mi się spodobało, że następnego wieczora znów zarządałam udostępnienia mi nosa i kolejnego wieczora też, i tak dalej i tak dalej... Dziadek czasami wyjeżdżał w delegacje, wtedy jego nos zastępował nos kogoś innego z rodziny. W efekcie przez jaieś trzy lata żeby zasnąć - musiałam komuś grzebać w nosie :oops: :oops: :oops: :lol:

Posted

asher napisał(a):

Otóż, mój świętej pamięci dziadzio miał nieco krzywy nos (po jakimś wypadku). Mnie jako dziecko niezmiernie ten jego nos intrygował. Drugą moją cechą było to, że uśpienie mnie graniczyło z cudem. No więc dziadek wpadł na pomysł, że mnie przekupi. Miałam grzecznie położyć się spać, a w zamian za to, jak już będę leżała w łóżeczku, on pozwoli mi gruntownie się z jego nosem zapoznać. Poszłam na to :wink: I tak mi się spodobało, że następnego wieczora znów zarządałam udostępnienia mi nosa i kolejnego wieczora też, i tak dalej i tak dalej... Dziadek czasami wyjeżdżał w delegacje, wtedy jego nos zastępował nos kogoś innego z rodziny. W efekcie przez jaieś trzy lata żeby zasnąć - musiałam komuś grzebać w nosie :oops: :oops: :oops: :lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

Owszem, przeszło :lol: Co więcej nie potrafię zrozumieć, jak można mieć problem z zasypianiem. Kooocham spać 8)
Ale powiem wam, że rodzina nadal wspomina te trudne lata ze zgrozą. Bo wieczór w wieczór ktoś musiał dobre pół godziny spędzić z moim palcem w swoim nosie :lol: Ciekawe czy mieli jakiś system, czyja kolej wypada :lol:

Posted

o k......e :lol:

asher, nie no.....ja juz o różnych rzeczach myślałam, ale jak słowo daję, na cos takiego nie wpadłam ...hahahaha....dobre

dziękujemy za zaufanie naszej dgmaniackiej społeczności.... :D 8) :wink:

Guest bernulka
Posted

Śliczna Luncia :iloveyou: Jest koffana i taka ładna :iloveyou: Wkońcu prawdziwa księżniczak mojaa :evilbat: :angel: A ja znam księzne Lune :angel: :P :lol: Wasiu, a wystawiasz swoje codo?

paździoszki

Posted

asher napisał(a):

asher-dawno sie tak nie usmialam :lol: zaplulam klawisze i monitor :lol: ..najgorsze jest to ze sa to juz 4 klawisze odkad jestem na dogo i chyba jutro musze pedzic po zapasowe :lol:

Posted

Ojjj taaaak, widzialam ten taniec juz kilka razy i za kazdym razem mam gesia skorke :lol: :lol: :lol: To nic ze mi sie zacina ;P ale i tak jestem pod wrazeniem.
Oni sa rewelacyjni!!