Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arima napisał(a):
Ale czadowe!!! :D Mi za cholere takie foty wyjść nie chcą :-? A tu jakie wyrażne :o Jakby Wind je robiła 8)

haha bo to aparat mojej siostry z funkcją robienia fot sportowych - kolory robi gorzej niż mój, ale ruch ekstra! i sporo rzeczy lepiej, ale te kolory wolę w moim :wink:

a to z Wind to wykasuj lepiej bo gdzie tam do profesjonału :lol:

Posted

hihi czesze sie ze sie podobaja - to była swietna zabawa polowac na takie foty, byłam cała uciorana w ziemi, piachu, etc i spocona bo wez tu nadaz za takim czortem

a tymczasem wracam do Olivia Day III :lol: wlasnie probuje zjesc moja reke :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihi czesze sie ze sie podobaja - to była swietna zabawa polowac na takie foty, byłam cała uciorana w ziemi, piachu, etc i spocona bo wez tu nadaz za takim czortem

a tymczasem wracam do Olivia Day III :lol: wlasnie probuje zjesc moja reke :evilbat:

Super!!! Tylko dobrze ręcę myj coby dziecku nie zaszkodzic :evilbat: :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):

Umiem już czytać :D

ależ te dzieci to teraz mądre są :o 5 miesięcy i już umie czytać :D a do tego tekst "do góry nogami" :lol: ja siem jakiś kompleksów nabawiam :-?

Posted

malawaszka napisał(a):
hihi jeszcze nie bolą bo te jedyneczki się dopiero wyżęły :lol: i są malutkie, a ona tak sobie tylko ciamka rękę :lol:

uffff no jak tylko ciamka to dobrze bo juz się bałam, ze będziesz w klawiature jedna rączka stukać :wink: :D

Posted

Waszka, może ty jednak bobasa do takich rozrywek nie przyzwyczajaja, bo za kilka miesięcy możesz mieć nielada problem :lol:
(jak sie przełamię, to może wam napiszę o swoim nawyku z dzieciństwa :oops: :lol: )

Posted

asherr-intrygujesz 8) powiedz nam o swoim nawyku z dziecinstwa

waszka-bolutek jest obkudłacony :o o faken on ma włosy jak łowieczka :o
lunka bosko skok ,ale mojej kajuni nie dorówna :D :evilbat: kaja

asher-czy masz gg mam pare pytan bo moja kaja robi sie zołzowata :evil: tzn.wszystkie psy sa ok tylko suki bokserów są beee chcą sie bawic ,a ona zębami straszy :evil: dodam ,że ostatnio jedna bokserka jakies 2tyg temu ją ustawiła .może to od tego????
mój numer gg 6330787-zagadaj plis znasz sie ostatecznie :D

Posted

Nie napiszę, bo sie wstydzę :oops: :lol: Nooo, chyba, że będziecie bardzo nalegać 8)

Olek, nie mam gg, a jeśli chodzi o sprawy szkolenia, to są na Dogo ludzie o wiele bardziej doświadczeni ode mnie :wink: