malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 zaba14 napisał(a):malawaszka napisał(a):Żaba - ale tylko z wyglądu :lol: to jaki on ma charakterek? :evilbat: Bolesławus to sznaucerek PEŁNĄ GĘBĄ :evilbat: :lol: ogólnie w domu jest OK! i grzeczniutki bardzo, ale gorzej jak ktoś obcy przyjdzie to wtedy ciężko mu japiszona zamknąć :-? Quote
AniaZi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a): Bolesławus to sznaucerek PEŁNĄ GĘBĄ :evilbat: :lol: ogólnie w domu jest OK! i grzeczniutki bardzo, ale gorzej jak ktoś obcy przyjdzie to wtedy ciężko mu japiszona zamknąć :-? ostatnio ogladałam program "zaklinasz psów" i było tam kilka ciekawych porad na takie rozwydrzone japy :D U nas też jak ktoś dzwoni do drzwi to Tosia szczeka wniebosłosy, a że głosik to ona ma, to zmienia się to wtedy niezly jazgot :evilbat: Kiedys ją próbowaliśmy uciszać ale to nic nie pomagalo......... A teraz jak ktoś dzwoni, otwieram domofon.... Tośka zaczyna szczekać a ja ja TOTALNIE IGNORUJE. 8) I ona sie naprawde momentalnie ucisza :o :o Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 u mnie to nie działa :lol: Quote
zaba14 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Mikus tez strasznie szczeka jak ktos dzwoni... :evil: kiedys przeczytalam zeby psu woda po ocach spryskiwaczem... ale to tez nie podzialalo, zamiast na dzwonek szczekal na butelke z woda :cry: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a):Żaba - ale tylko z wyglądu :lol: Katerinas pokazała Dzidka to sobie przypomniałam, że dawno nie było Oliwki :lol: Umiem już czytać :D muszę szybko znaleźć pracę, bo te zabawki już mi się znudziły i nowe trzeba kupić... Mama kupiła mi fajne czerwone gacie :lol: a to co mi siedzi na ramieniu to Krorafa :lol: O ranyście, Monika, skąd się takie śliczne dzieci biorą :o :o :o Oczywiście nie oczekuję odpowiedzi : stąd, że ciocia śliczna, mama i tata śliczni, babcie i dziadkowie też :lol: :lol: :lol: No, SKĄD ??? Quote
Hanna R. Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a):z Dąbrowy :evilbat: Haha :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
AniaZi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 zaba14 napisał(a):Mikus tez strasznie szczeka jak ktos dzwoni... :evil: kiedys przeczytalam zeby psu woda po ocach spryskiwaczem... ale to tez nie podzialalo, zamiast na dzwonek szczekal na butelke z woda :cry: :lol: żaba :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Guest bernulka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jaki anioleekkk :angel: paździoszki Quote
asher Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Z tej Oliwki to niezła kokietka będzie... Skoro już teraz umie się tak zalotnie uśmiechać :fadein: Piękna dziewczynka. A jak urosła :o Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 ojjj będzie będzie :angel: :angel: :angel: właśnie byłam z nią na spacerku w nosidełku z Luną i Bolutkiem :lol: haha niezła jazda była na klatce, ale na spacerku już super- Oliwka śmiała się na głos z Luny i Bolka :lol: Quote
sayma Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 :angel: a z jaka uwaga studiuje oferty pracy :wink: :D znalazła coś ciekawego?? Ile Oliwka juz ma?? Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 nie znalazła :roll: a ma 5 miesięcy :D Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Oliwka szukała posady prezesa :wink: Śliczna panienka :P Quote
LAZY Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Foty Oliweczki przewspaniałe!! cudna dziewczynka!!! :angel: Quote
sayma Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oliwka szukała posady prezesa :wink: Śliczna panienka :P a najlepiej prezesa fabryki zabawek :wink: :D 5 miesięcy to juz najwyższy czas pracy szukać :wink: :D Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Zdecydowanie powinna już zarabiać na pampersy :evilbat: Co to ja miałem powiedziec... Nic nie mów tylko chodź tu są pyyyszneee rodzyneczki :evilbat: OK! Pędzę, tylko zostaw mi kilka, a nie tak jak zwykle :evil: uuupssss skończyły się :evil_lol: Quote
anetta Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 U mojej tez zadne ignorowanie i pryskanie woda nie pomogly...i tak przez 12 lat jadaczka jej sie nie zamyka :cry: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Oliwka, zaloz okularki, wzrok ci sie zepsuje od tej czcionki :lol: Piekne foty :angel: http://img207.imageshack.us/img207/4916/26wrze412ax.jpg Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Nooo ustawiłaś się już??? Ileż mam czekać?? iii siuuupppp hejaaaa Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 haha uprawia wiejskie agility :multi: Quote
daga10011 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 no wlasnie chcialam spytac czy masz prywatny tor :o :lol: A Oliwka pewnie patrzy czy jakies castingi sa :fadein: Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 no BA!! pewnie że prywatny tor mamy i jaki urozmaicony 8) hopssaaa nawrót :lol: i jeszcze raazzz :multi: Quote
Recommended Posts