Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Żaba - ale tylko z wyglądu :lol:

to jaki on ma charakterek? :evilbat:

Bolesławus to sznaucerek PEŁNĄ GĘBĄ :evilbat: :lol: ogólnie w domu jest OK! i grzeczniutki bardzo, ale gorzej jak ktoś obcy przyjdzie to wtedy ciężko mu japiszona zamknąć :-?

Posted

malawaszka napisał(a):

Bolesławus to sznaucerek PEŁNĄ GĘBĄ :evilbat: :lol: ogólnie w domu jest OK! i grzeczniutki bardzo, ale gorzej jak ktoś obcy przyjdzie to wtedy ciężko mu japiszona zamknąć :-?

ostatnio ogladałam program "zaklinasz psów" i było tam kilka ciekawych porad na takie rozwydrzone japy :D
U nas też jak ktoś dzwoni do drzwi to Tosia szczeka wniebosłosy, a że głosik to ona ma, to zmienia się to wtedy niezly jazgot :evilbat:
Kiedys ją próbowaliśmy uciszać ale to nic nie pomagalo.........
A teraz jak ktoś dzwoni, otwieram domofon.... Tośka zaczyna szczekać a ja ja TOTALNIE IGNORUJE. 8) I ona sie naprawde momentalnie ucisza :o :o

Posted

Mikus tez strasznie szczeka jak ktos dzwoni... :evil: kiedys przeczytalam zeby psu woda po ocach spryskiwaczem... ale to tez nie podzialalo, zamiast na dzwonek szczekal na butelke z woda :cry: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Żaba - ale tylko z wyglądu :lol:

Katerinas pokazała Dzidka to sobie przypomniałam, że dawno nie było Oliwki :lol:

Umiem już czytać :D

muszę szybko znaleźć pracę, bo te zabawki już mi się znudziły i nowe trzeba kupić...

Mama kupiła mi fajne czerwone gacie :lol:

a to co mi siedzi na ramieniu to Krorafa :lol:

O ranyście, Monika, skąd się takie śliczne dzieci biorą :o :o :o

Oczywiście nie oczekuję odpowiedzi : stąd, że ciocia śliczna, mama i tata śliczni, babcie i dziadkowie też :lol: :lol: :lol:

No, SKĄD ???

Posted

zaba14 napisał(a):
Mikus tez strasznie szczeka jak ktos dzwoni... :evil: kiedys przeczytalam zeby psu woda po ocach spryskiwaczem... ale to tez nie podzialalo, zamiast na dzwonek szczekal na butelke z woda :cry: :lol:

żaba :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

ojjj będzie będzie :angel: :angel: :angel: właśnie byłam z nią na spacerku w nosidełku z Luną i Bolutkiem :lol: haha niezła jazda była na klatce, ale na spacerku już super- Oliwka śmiała się na głos z Luny i Bolka :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Oliwka szukała posady prezesa :wink:
Śliczna panienka :P

a najlepiej prezesa fabryki zabawek :wink: :D

5 miesięcy to juz najwyższy czas pracy szukać :wink: :D

Posted

Zdecydowanie powinna już zarabiać na pampersy :evilbat:

Co to ja miałem powiedziec...

Nic nie mów tylko chodź tu są pyyyszneee rodzyneczki :evilbat:

OK! Pędzę, tylko zostaw mi kilka, a nie tak jak zwykle :evil:

uuupssss skończyły się :evil_lol: