Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Miałam kupić, tańsze, przy Jagodzie szkoda inwestować. A teraz dpa :/

u mnie wiszą w wejściu/wyjściu na taras - więc to inaczej jest użytkowane niż w oknie bo jak jest ciepło to ciągle ktoś łazi

Posted

[quote name='malawaszka']

a potem przyszła moja Fifka i zarządziła koniec zabawy :lol:

I tak nie jest tak źle - mogła użyć młotka, który podpiera ścianę :diabloti:
Wiem wiem... staszna jestem :diabloti:

Posted

AniaGucio napisał(a):
I tak nie jest tak źle - mogła użyć młotka, który podpiera ścianę :diabloti:
Wiem wiem... staszna jestem :diabloti:

hi hi hi albo walnąc wiadrem z farbą :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a Wasiu , jak kocia mafia ? chyba to byli koty Twojej siostry o ile pamiętam

kocia mafia żyje i ma się dobrze :lol: do mnie nie zachodzą bo toczą walkę z moimi kotami :lol:

Posted

dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystko ;) i siusianie synchroniczne, i zazdrosną Lunę i browarka na kanapie, i beznadziejnie zakochanego w Yodze Macieja (tak na marginesie, Grosziwo, wyślij tegoż na urlop do Wasi, ona ma tyle, że jedne więcej różnicy nie zrobi)

[quote name='malawaszka']Erhan chciało się mieć śliczny obrusik to się drobne wydało hihihih :loveu:

a to jeszcze nie jest powiedziane :diabloti:

[quote name='Saththa']Sliczne zdjęcia ale to:

http://img152.imageshack.us/img152/681/dsc1907g.jpg to klekajcie narody poprostu!!

[quote name='malawaszka']ale to nie moje zdjęcie :lol: :turn-l:

buahahahahahahaha.... :roflt: właśnie dlatego śliczne :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
kocia mafia żyje i ma się dobrze :lol: do mnie nie zachodzą bo toczą walkę z moimi kotami :lol:

to że żyje i ma się dobrze , w to nie wątpiłam , tylko jakoś mi tak się przypomniały opowieści - jak w poprzednim mieszkanku mieszkaliście i byli wojenki z mafią ;)
teraz cisza o mafii :(

Posted

Vectra napisał(a):
to że żyje i ma się dobrze , w to nie wątpiłam , tylko jakoś mi tak się przypomniały opowieści - jak w poprzednim mieszkanku mieszkaliście i byli wojenki z mafią ;)
teraz cisza o mafii :(

teraz mafia rządzi na swoim i leje po kanapach jak moje psy tam się pojawią choć na chwilę, więc się rzadko pojawiają :lol: to i nie ma opowieści o walkach

a tak to sielanka moja droga - nudą wieje, jak to na wsi :evil_lol: tylko moje się po domu ganiają i kiedyś o zawał mnie przyprawią :shock: ostatnio mi podłe kocisko pudzianoskie zrzuciło czajnik mój śliczny elektryczny :cry: i ułupał się dziubek, się wyszczerbił :cry: i teraz leje się po szafkach ech :shake: podłe gady

Posted

Vectra napisał(a):
no na wsi to nuda .... nuda , nuda , nuda

cza chiba do miasta nawrócić :diabloti:

nooo i z 5 zwieśniaczałymi kundlami na smyczach na spacerki między ludźmi i innymi pieskami pomykać - marzeeeeniaaaaaaa :mdleje: jak kiedyś życie mnie zmusi do powrotu do miasta to chyba umrę :shake: tfu tfu tfu

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo i z 5 zwieśniaczałymi kundlami na smyczach na spacerki między ludźmi i innymi pieskami pomykać - marzeeeeniaaaaaaa :mdleje: jak kiedyś życie mnie zmusi do powrotu do miasta to chyba umrę :shake: tfu tfu tfu

Ja też pochodzę ze wsi ;) i wiem co czujesz...

Posted

WATACHA napisał(a):
Dla odmiany mojej siostrze było ciężko z dwoma więc wychodziła pojedynczo .

Mi z dwoma nie ciężko, a zmuszony jestem wychodzić pojedynczo, bo Erhanio już za Platonem nie nadąża :shake:.
Kiedyś fajnie się chodziło z dwoma misiami ;)

Posted

Erhan napisał(a):
Mi z dwoma nie ciężko, a zmuszony jestem wychodzić pojedynczo, bo Erhanio już za Platonem nie nadąża :shake:.
Kiedyś fajnie się chodziło z dwoma misiami ;)

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, u nas to tylko ja nie nadążam. Nawet za starym dziadem ;) Jedynie Kluseczka nauczona spacerować, pozostałe dwa gałgany preferują marszobieg ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha u mnie spaceruje tylko Pepa bo inaczej już nie daje rady, a reszta.... zzziuuuuuuuuuu i tyle ich widzieli :lol:

Bez smyczy to też ziu, ale Kluska nauczona spacerować wolno na smyczy i iść do celu bez przystanków na wąchanie każdej kępki trawy ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Bez smyczy to też ziu, ale Kluska nauczona spacerować wolno na smyczy i iść do celu bez przystanków na wąchanie każdej kępki trawy ;)

wow! szacun!!!! moje by ocipiały chyba :lol:

Posted

Ona ma super funkcję, że jak się idzie w dwie osoby, to ona idzie pomiędzy i zero przystanków. Czasem nawet jak jest luzem włącza jej się taki tryb, bo przecież idziemy szybko po chodniku :lol: Co innego las czy łąka.