Katerinas Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG8M2ZBlI/AAAAAAAAIhc/c_fXuvxTyPs/DSC_0088.JPG wow! Rzeczywiście Pepa jakby ją naelektryzowało :lol: http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG1PPPG9I/AAAAAAAAIgo/M7v0Ivp4-5g/DSC_0060.JPG http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG92fuN-I/AAAAAAAAIho/OwxUDjT1lao/DSC_0093.JPG eeee..... to ten sam pies? :crazyeye: jeza.... malawaszka.... jak to już w tym stadzie ni diabła nie jestem w stanie poznać która to Twoja Luna :oops: Quote
Margi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Brokacik wreszcie jak sznaucer wygląda. :loveu: Quote
jambi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 cytowac mi sie nie chce, więc w punktach ;) 1. zdjęcia boskie - zimowe szaleństwo na maxa! :loveu: 2. Pepa obrośnięta chyba najbardziej z towarzystwa - podoba mnie sie :p 3. a ja byłam pewna że to małe niebieskookie to trzecia Twoja siostrzenica, nawet byłam zdziwiona, że prezetujesz ją dopiero teraz jak taka dorosła :lol: 4. Brokacik ogolony tak, że w pierwszym momencie go nie poznałam i nie wiedziałam ki diabeł? ale ogólnie to sielankowo tam macie ;) Quote
Tekla64 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 no mnie tyz te oczeta jakos do rodziny spasowaly hihihi ale jak sie okazalo jak kula w plot co nie przeszkadza ze dziecie pelne uroku! Quote
zerduszko Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Teraz to już wiemy jak Waszkowe dzieci wyglądać będą :lol: Weźmiesz całą czwórkę na spacer i żadnego się nie wyprzesz :lol: Quote
Erhan Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Tekla64']...co nie przeszkadza ze dziecie pelne uroku![/QUOTE] Same miłośniczki śmierdziuchów :evil_lol:. Na mojebaby.pl jest więcej takich paskudków :evil_lol: Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 hahaha bardzo śmieszne - tylko jaką czwórkę?????? kurcze ale mi Pepa nockę zafundowała :( mój skarbek kochany cierpiał całą nic a ja z nią :( jakieś wzdęcie potworne ją dopadło - aż ją podnosiło, bekała, brzuch twardy i obolały :( całą noc nie spałyśmy :( zresztą do teraz - ona cały czas patrzy na mnie żeby jej pomóc :( dałam jej nospę i espumisan i mam nadzieję, że pomoże - wet kazał poczekać na efekty działania, jak nie będzie poprawy to jedziemy do niego :( dopiero co miała kryzys Sonia, teraz Pepa - aaa więcej psów :splat: :mdleje: Quote
malawaszka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Erhan']Same miłośniczki śmierdziuchów :evil_lol:. Na mojebaby.pl jest więcej takich paskudków :evil_lol: [B]Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów[/B] :evil_lol:[/QUOTE] potwierdzam!!!!! ja mam za słabe nerwy :lol: Quote
jambi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Erhan']Same miłośniczki śmierdziuchów :evil_lol:. Na mojebaby.pl jest więcej takich paskudków :evil_lol: Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów :evil_lol:[/QUOTE] też tak miałam, dokładnie takie samo podejście prezentowałam, ale jakis czas temu trafiło mi sie takie - niebieskookie... troche mi sie odmieniło - one sa fajne nawet te małe :), ale nie opętało mnie, na mojebaby i inne takie nie wchadzam , za to na sznupo-psie strony a i owszem :lol: kciuki za Pepulca trzymam ogromne! :kciuki: mam nadzieje, że szybko przejdzie, może coś panience nie podpasowało i to jakis problem żywieniowy trzymta sie!!! :calus: Quote
zerduszko Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='malawaszka']hahaha bardzo śmieszne - tylko jaką czwórkę?????? [/QUOTE] O niedalekiej przyszłości myślałam: dwie Twojej siostry, jedna brata J. i Twoje jedno. No chyba, że bliźniaki czy więcej Ci się trafią ;) Trzymam kciukasy za Pepuszka. Quote
Tekla64 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Erhan']Same miłośniczki śmierdziuchów :evil_lol:. Na mojebaby.pl jest więcej takich paskudków :evil_lol: Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów :evil_lol:[/QUOTE] ja se z cala odpowiedzialnoscia mogie juz tak gadac !!! swoje dorosle , wnucze czasem bywa u mnie to teraz mowie o urokach hihihi na babskomamowe fora nie zagladam wcale bo i po co , one wszystko lepiej wiedza i lepsze maja a sznupy niewychowane moga byc naprawde okropne[ takich ni mam cale szczescie] ale czasem mam niekoniecznie przyjemnosc spotykania takowych ale nie tylko sznupowych i wim cos o tym Moniko predzej czy pozniej i naciebie przyjdzie czas z takim niebieskookim ale lepiej by to byl ten czas przez ciebie chciany. za Pepowa panienke trzymam kciuki by dorazne srodki pomogly!!! Quote
Erhan Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='malawaszka'] ...jakieś wzdęcie potworne ją dopadło...()... dałam jej nospę i espumisan i mam nadzieję, że pomoże [/QUOTE] Zapytaj swojego weta, czy nie ma takiej czekoladowej pasty o nazwie Diarsanyl, na moje czarne działa rewelacyjnie przy wszystkich dolegliwościach żołądkowo-jelitowych. Na zwykłą sr.... jest troszkę za droga, ale spokojnie przespana noc jest bezcenna, a za całą resztę ...;) Zdrówka dla mojej ulubienicy :loveu: Quote
malawaszka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 pewno nie ma bo to mała wiejska lecznica - nowa zresztą, ale chyba pojadę dziś do miasta :cool3: to tam zapytam - niech kosztuje ile chce, ale nie mogę patrzeć jak moja myszka cierpi :placz: Quote
Saththa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Trafiłam :) Witamy się, dzień dobry naelektryzowany sznup rewelacja :D Quote
zerduszko Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Napisz, ze wszystko ok, bo zaczynam sie martwić. Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 lepiej, prawie ok tylko obolała myszka moja jest bardzo :shake: ale apetyt wrócił, dziś odespałyśmy tamtą noc i dzień pełny stresu - do 12 :mdleje: i Pepcia dalej śpi :loveu: to bardzo ważne bo jak ją bolał ten brzunio to oka nie zmrużyła tylko patrzyła takim cierpiącym wzrokiem :( coś strasznego! ale podaję jej jeszcze nospę i espumisan Quote
lolka75 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 moja ukochana Pepunia:-( cmokaski w to uszko bardziej:loveu: Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A czy ja tu już reklamowałam bazarek dla Pipi ?! :diabloti: ... u Jambi już byłam :diabloti: Trochę Wam tu pospamuję [url]http://www.dogomania.pl/threads/201270-!!-Antyramy-malowane-monopoly-torebeczka-etc.-dla-Pipi-do-08.02-godz.-22.59-[/url]!! [CENTER] [B]Zapraszam serdecznie!![/B] [/CENTER] Quote
Katerinas Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 noooo... Najadłas się nerwów z Pepą... Dobrze, że już lepiej :) Quote
malawaszka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 no osiwieję już całkiem przez nich :shock: wczoraj Drops sikał na różowo :mdleje: dałam mu furaginum i póki co tfu tfu przeszło, ale podaję mu dalej Pepa niby OK, ale coś ma podrażniony żołądek - podaję jej alugastrin Brokatowi dalej leczymy uszy znowu szpital :mdleje: zapraszam na bazarki dla podopiecznych missieek http://www.dogomania.pl/threads/201559-NARTY-bieg%C3%B3wki-dzieci%C4%99ce-kombinezon-i-PLUSZAKI-na-missieekowe-do-12.02-g.20.00 http://www.dogomania.pl/threads/201448-NOWE-GRY-na-PC-filmy-BAJKI-na-DVD-i-VHS-na-tymczasy-u-missieek-do-10.02-g.20.00 Quote
Erhan Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='malawaszka']no osiwieję już całkiem przez nich :shock: Właścicielka upodabnia się do swoich psów :lol: [quote name='malawaszka']...wczoraj Drops sikał na różowo :mdleje: Może tylko wrąbał Ci szminkę :cool3: :evil_lol: [quote name='malawaszka'] Pepa niby OK, ale coś ma podrażniony żołądek - podaję jej alugastrin... [quote name='malawaszka']... tfu tfu ... alugastrin - ohyda - tfu tfu:ices_bla: :lol: [quote name='malawaszka']zapraszam na bazarki dla podopiecznych missieek Ja już jest bez wolnych biletów NBP na dzikie wydatki w tym m-cu:shake:, chiba że jakaś niezapowiedziana gotóweczka lub przelewik się trafi :cool3:;) Quote
malawaszka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Pepie też nie smakuje, a pani w aptece już się ze mnie podśmiewa bo co tam jestem to coś dla psów kupuję :oops: czuję się czasem jak czubek... ale no co począć, jak się ma taką zbieraninę :shock: Erhan chciało się mieć śliczny obrusik to się drobne wydało hihihih :loveu: a ja tworzę kolejne bazarki - tym razem na sznupiaste moje :loveu: już mi się nie chce więc idę na przerwę :lol: Quote
WATACHA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='malawaszka']nooo TAK Wam zrobimy jak nie przestaniecie!!!! Hmmmmmmmmmmmmm :mad: Quote
Recommended Posts