Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG8M2ZBlI/AAAAAAAAIhc/c_fXuvxTyPs/DSC_0088.JPG
wow! Rzeczywiście Pepa jakby ją naelektryzowało :lol:

http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG1PPPG9I/AAAAAAAAIgo/M7v0Ivp4-5g/DSC_0060.JPG
http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG92fuN-I/AAAAAAAAIho/OwxUDjT1lao/DSC_0093.JPG
eeee..... to ten sam pies? :crazyeye:

jeza.... malawaszka.... jak to już w tym stadzie ni diabła nie jestem w stanie poznać która to Twoja Luna :oops:

Posted

cytowac mi sie nie chce, więc w punktach ;)

1. zdjęcia boskie - zimowe szaleństwo na maxa! :loveu:
2. Pepa obrośnięta chyba najbardziej z towarzystwa - podoba mnie sie :p
3. a ja byłam pewna że to małe niebieskookie to trzecia Twoja siostrzenica, nawet byłam zdziwiona, że prezetujesz ją dopiero teraz jak taka dorosła :lol:
4. Brokacik ogolony tak, że w pierwszym momencie go nie poznałam i nie wiedziałam ki diabeł?
ale ogólnie to sielankowo tam macie ;)

Posted

[quote name='Tekla64']...co nie przeszkadza ze dziecie pelne uroku![/QUOTE]
Same miłośniczki śmierdziuchów :evil_lol:.
Na mojebaby.pl jest więcej takich paskudków :evil_lol:
Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów :evil_lol:

Posted

hahaha bardzo śmieszne - tylko jaką czwórkę??????

kurcze ale mi Pepa nockę zafundowała :( mój skarbek kochany cierpiał całą nic a ja z nią :( jakieś wzdęcie potworne ją dopadło - aż ją podnosiło, bekała, brzuch twardy i obolały :( całą noc nie spałyśmy :( zresztą do teraz - ona cały czas patrzy na mnie żeby jej pomóc :( dałam jej nospę i espumisan i mam nadzieję, że pomoże - wet kazał poczekać na efekty działania, jak nie będzie poprawy to jedziemy do niego :(
dopiero co miała kryzys Sonia, teraz Pepa - aaa więcej psów :splat: :mdleje:

Posted

[quote name='Erhan']Same miłośniczki śmierdziuchów :evil_lol:.
[B]Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

potwierdzam!!!!! ja mam za słabe nerwy :lol:

Posted

Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów :evil_lol:[/QUOTE]

też tak miałam, dokładnie takie samo podejście prezentowałam, ale jakis czas temu trafiło mi sie takie - niebieskookie... troche mi sie odmieniło - one sa fajne nawet te małe :), ale nie opętało mnie, na mojebaby i inne takie nie wchadzam , za to na sznupo-psie strony a i owszem :lol:

kciuki za Pepulca trzymam ogromne! :kciuki: mam nadzieje, że szybko przejdzie, może coś panience nie podpasowało i to jakis problem żywieniowy
trzymta sie!!! :calus:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha bardzo śmieszne - tylko jaką czwórkę??????
[/QUOTE]
O niedalekiej przyszłości myślałam: dwie Twojej siostry, jedna brata J. i Twoje jedno. No chyba, że bliźniaki czy więcej Ci się trafią ;)

Trzymam kciukasy za Pepuszka.

Posted

Toż to gorsze od stada niewychowanych sznupów :evil_lol:[/QUOTE]

ja se z cala odpowiedzialnoscia mogie juz tak gadac !!! swoje dorosle , wnucze czasem bywa u mnie to teraz mowie o urokach hihihi
na babskomamowe fora nie zagladam wcale bo i po co , one wszystko lepiej wiedza i lepsze maja
a sznupy niewychowane moga byc naprawde okropne[ takich ni mam cale szczescie] ale czasem mam niekoniecznie przyjemnosc spotykania takowych ale nie tylko sznupowych i wim cos o tym

Moniko predzej czy pozniej i naciebie przyjdzie czas z takim niebieskookim ale lepiej by to byl ten czas przez ciebie chciany.
za Pepowa panienke trzymam kciuki by dorazne srodki pomogly!!!

Posted

[quote name='malawaszka'] ...jakieś wzdęcie potworne ją dopadło...()... dałam jej nospę i espumisan i mam nadzieję, że pomoże [/QUOTE]
Zapytaj swojego weta, czy nie ma takiej czekoladowej pasty o nazwie Diarsanyl, na moje czarne działa rewelacyjnie przy wszystkich dolegliwościach żołądkowo-jelitowych.
Na zwykłą sr.... jest troszkę za droga, ale spokojnie przespana noc jest bezcenna, a za całą resztę ...;)
Zdrówka dla mojej ulubienicy :loveu:

Posted

pewno nie ma bo to mała wiejska lecznica - nowa zresztą, ale chyba pojadę dziś do miasta :cool3: to tam zapytam - niech kosztuje ile chce, ale nie mogę patrzeć jak moja myszka cierpi :placz:

Posted

lepiej, prawie ok tylko obolała myszka moja jest bardzo :shake: ale apetyt wrócił, dziś odespałyśmy tamtą noc i dzień pełny stresu - do 12 :mdleje: i Pepcia dalej śpi :loveu: to bardzo ważne bo jak ją bolał ten brzunio to oka nie zmrużyła tylko patrzyła takim cierpiącym wzrokiem :( coś strasznego! ale podaję jej jeszcze nospę i espumisan

Posted

A czy ja tu już reklamowałam bazarek dla Pipi ?! :diabloti: ... u Jambi już byłam :diabloti:

Trochę Wam tu pospamuję [url]http://www.dogomania.pl/threads/201270-!!-Antyramy-malowane-monopoly-torebeczka-etc.-dla-Pipi-do-08.02-godz.-22.59-[/url]!!
[CENTER]
[B]Zapraszam serdecznie!![/B]
[/CENTER]

Posted

no osiwieję już całkiem przez nich :shock:

wczoraj Drops sikał na różowo :mdleje: dałam mu furaginum i póki co tfu tfu przeszło, ale podaję mu dalej
Pepa niby OK, ale coś ma podrażniony żołądek - podaję jej alugastrin
Brokatowi dalej leczymy uszy

znowu szpital :mdleje:

zapraszam na bazarki dla podopiecznych missieek
http://www.dogomania.pl/threads/201559-NARTY-bieg%C3%B3wki-dzieci%C4%99ce-kombinezon-i-PLUSZAKI-na-missieekowe-do-12.02-g.20.00
http://www.dogomania.pl/threads/201448-NOWE-GRY-na-PC-filmy-BAJKI-na-DVD-i-VHS-na-tymczasy-u-missieek-do-10.02-g.20.00

Posted

[quote name='malawaszka']no osiwieję już całkiem przez nich :shock:
Właścicielka upodabnia się do swoich psów :lol:

[quote name='malawaszka']...wczoraj Drops sikał na różowo :mdleje:
Może tylko wrąbał Ci szminkę :cool3: :evil_lol:

[quote name='malawaszka'] Pepa niby OK, ale coś ma podrażniony żołądek - podaję jej alugastrin...
[quote name='malawaszka']... tfu tfu ...
alugastrin - ohyda - tfu tfu:ices_bla:
:lol:
[quote name='malawaszka']zapraszam na bazarki dla podopiecznych missieek

Ja już jest bez wolnych biletów NBP na dzikie wydatki w tym m-cu:shake:, chiba że jakaś niezapowiedziana gotóweczka lub przelewik się trafi :cool3:;)

Posted

Pepie też nie smakuje, a pani w aptece już się ze mnie podśmiewa bo co tam jestem to coś dla psów kupuję :oops: czuję się czasem jak czubek... ale no co począć, jak się ma taką zbieraninę :shock:

Erhan chciało się mieć śliczny obrusik to się drobne wydało hihihih :loveu:

a ja tworzę kolejne bazarki - tym razem na sznupiaste moje :loveu: już mi się nie chce więc idę na przerwę :lol: