malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 noo Pipi tak przyjechała :lol: padłam jak zobaczyłam ją w torbie :lol: słodziak z niej straszny :loveu: a ten Katerinas? Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Katerinas napisał(a):ooo... widać :) Luna i Lena - fajne słodziaki :) One tak razem? udało mi się je złapać razem na kanapie :lol: Quote
Katerinas Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ooo... widać :) Luna i Lena - fajne słodziaki :) One tak razem? Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 no to wstawię kilka fotek :lol: jak jeszcze była wiosna chwilowo :lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 dawno nie było Igi :lol: tak mi się przynajmniej wydaje, że nie wstawiałam tych zdjęć jeszcze? Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tak czy siak... i kudłate i niekudłate dziecko bardzo ładne :) Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 AniaGucio napisał(a):To Twoje własne ?? ;) psy owszem :evil_lol: dziecko sąsiadów :errrr: i tu sytuacja podobna - pies mój, kaczka sąsiadów... chyba :lol: moja nie Quote
Katerinas Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/3345/dsc0119qi.jpg Tych pól do biegania to Ci zazdroszczę :) U nas w lesie totalna powódź... Szlaki zalane, strumyczki zamieniły się w rzeki a małe bajorka w jeziora :roll: Ale cóż... Kampinos to piachy i bagna. :roll: http://img834.imageshack.us/img834/5106/dsc0024id.jpg Ależ słodkie :) :loveu: Przypomina mi się dawne zdjęcie jak Gaja całowała Michała w czółko :) http://img825.imageshack.us/img825/5616/dsc0062ko.jpg Kaczka boska :lol: Taka śmieszna łaciata :lol: Mówisz, że sąsiadów ale na jedzenie przychodzi do Ciebie? ;) http://img822.imageshack.us/img822/9133/dsc0041sy.jpg Morderczyni maskotek ;) Quote
Fides79 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jaka fajna para, córcia sąsiadów jest przeurocza i widzę, że się doskonale z Dropsiątkiem rozumie :loveu::loveu: http://img507.imageshack.us/img507/5104/dsc0047bz.jpg ehhh żebym ja umiała taką grzyweczkę Felutkowi zrobić :roll: Quote
Katerinas Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 udało mi się je złapać razem na kanapie hehe... a myślałam, że one tak razem już się gubię w tych psach, które są u Ciebie :oops:: :eek3: ile ich masz teraz na stanie? Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Katerinas napisał(a):hehe... a myślałam, że one tak razem już się gubię w tych psach, które są u Ciebie :oops:: :eek3: ile ich masz teraz na stanie? fefnaście :errrr: u mnie są tylko moje sztuk 4 + Brokat; tamte 3 które pokazywałam są "moje" ale nie u mnie - u Ulki12 w hoteliku domowym :) mnie siła wyższa pozwala tylko na jednego tymczasa póki co :lol: Quote
zerduszko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 marako napisał(a):Czegoś tu nie rozumiem. Przecież podczas sprzedaży-kupna spisuje się umowę i wiadomo, do kogo pies trafia. Od tej chwili istnieje też ktoś taki, jak właściciel, a ja tu tylko czytam o hodowczyni i widzę gromy tylko na nią rzucane. ("d... nie hodowczyni" i inne nawet bardziej wymyślne). A kto tego właściciela psu wybrał? Kto powołał to życie na świat? Nie ma warunków na zwroty, po kiego produkuje nowe? Jak mi ktoś psa zwraca z adopcji, to nie rzucam ochłapem 50 zł i radź sobie frajerze. Sory Waszka, możesz mnie zbanować na swoja galerię, ale ta cała ściema r=r działa na mnie jak płachta i nie wytrzymuję. Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 aaaa Kamila ja już nie mam zdjęć! :zly7: :ban: załóżcie sobie wątek odrębny na te dyskusje:lmaa: Quote
zerduszko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To ja może jedno zdjęcie Ci zapodam :diabloti: https://www1.plus.pl/rozrywka_i_informacje/i/photoblog/8/827/ph_827268.jpg Quote
Vectra Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 zerduszko napisał(a):A kto tego właściciela psu wybrał? Kto powołał to życie na świat? Nie ma warunków na zwroty, po kiego produkuje nowe? Jak mi ktoś psa zwraca z adopcji, to nie rzucam ochłapem 50 zł i radź sobie frajerze. wydając psa do adopcji , też się sprawdza nie ? a jak większość psów kończy i są umowy i sprawdzanie i wizyty przed i poadopcyjne ludzie to aktorskie kanalie , trudno komuś wejść do głowy i zobaczyć prawdziwe oblicze Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Poszczuj je swoimi groźnymi psami :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 przekupy jedne!!!!! PROSIŁAM! nie tutaj takie dyskusje!!!! Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 AniaGucio napisał(a):Poszczuj je swoimi groźnymi psami :diabloti::evil_lol: nooo TAK Wam zrobimy jak nie przestaniecie!!!! Quote
zerduszko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Vectra napisał(a):wydając psa do adopcji , też się sprawdza nie ? a jak większość psów kończy i są umowy i sprawdzanie i wizyty przed i poadopcyjne ludzie to aktorskie kanalie , trudno komuś wejść do głowy i zobaczyć prawdziwe oblicze Większość psów wydawanych jest prosto ze schroniska, od nieodpowiedzialnych rozmnażaczy, byle komu. Ludzie to wstrętne kłamczuchy, fakt. Nie raz dałam się nabrać. W mojej umowie adopcyjnej jest jasno napisane, że pies w razie W, jaki by nie był, wraca do mnie. I nie wykręcam się od odpowiedzialności, a ludzi sprawdzam jak mogę. Na temat tego jak łatwo jest kupić psa z papierem czy też po papierowych rodzicach się nie wypowiadam. Za ogrom bezdomnych psów, ich cierpienie nie są odpowiedzialni kretyni wyrzucający je na ulicę, ale Ci którzy je produkują ponad miarę. Gdyby psów było mało, lądowałyby tylko w dobrych domach. Pseudo to nie tylko produkcja bezpapierowa. Obiecuję, więcej się nie odezwę na ten tamat :scared: ze strachu przed mordercami :loveu: Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Zaraz naślę na Was swojego Gustawa-Mordercę :mad: Quote
Recommended Posts