Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
hej, jak mop??

działa :lol: ale chyba muszę sobie opracować system pracy nim :lol: tzn częściej płukać tą białą stopkę - jak często to płuczesz? :niewiem: póki co tylko podłogę nim robiłam bo nie mam czasu się pobawić

Posted

malawaszka napisał(a):
działa :lol: ale chyba muszę sobie opracować system pracy nim :lol: tzn częściej płukać tą białą stopkę - jak często to płuczesz? :niewiem: póki co tylko podłogę nim robiłam bo nie mam czasu się pobawić

ja wsadzam sobie szmatki jana niezbędnego i wtedy płuczę raz lub dwa zależy w jakim stanie mam podłogę. Wsadzam też stare bodziaki to jak jestem w przychodni. i nie zostają smugi ;)

Posted

dbsst napisał(a):
ja wsadzam sobie szmatki jana niezbędnego i wtedy płuczę raz lub dwa zależy w jakim stanie mam podłogę. Wsadzam też stare bodziaki to jak jestem w przychodni. i nie zostają smugi ;)

pokaz jakie to szmatki jana niezbędnego? :lol: ja mam podłogi zawsze brudne :shock:

Grosziwo napisał(a):
o jakim mopie piszecie ?

parowym :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

poka którego kupiłaś , bo już 2 X się przymierzałam , ale decyzji podjąć nie potrafię :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
i jak do mopa to przyczepiasz? :lol: tasiemkami czy coś? :oops:

a widzisz bo u mnie się otwiera takie "ramka" co trzyma ścierkę a u Ciebie jest na ściagacz

Posted

dbsst napisał(a):
a widzisz bo u mnie się otwiera takie "ramka" co trzyma ścierkę a u Ciebie jest na ściagacz

ooo mogłam jednak poczekać az mi pokażesz który masz dokładnie :cry: masz lepszy :lol:

Posted

Superowe wiosenne foty. Jak sądzę to już historia bo zima come back ;)
W temacie dziwnych zapachów to tak na szybko moja lista: psie łapy, sucha psia/kocia karma, klej/farba ale nie w nadmiarze hihi Mam też bardziej normalną listę - skoszona trawa, podeszczowy świat, drewno, jaśmin i sporo innych ładnych no ale miało być przecież o dziwactwach ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
parowym :lol:
kurcze... a mnie nijak nie przypadł do gustu... To wyciaganie ustrojstwa. :roll: Wielkie to to, niewygodne...
Już wystarczy, że mam wielki odkurzacz... :roll:

Posted

Katerinas napisał(a):
kurcze... a mnie nijak nie przypadł do gustu... To wyciaganie ustrojstwa. :roll: Wielkie to to, niewygodne...
Już wystarczy, że mam wielki odkurzacz... :roll:

a mój mały jakiś mi się wydaje - masz taki sam? :lol:

Posted

Ja swój mop parowy kupiłam swego czasu z Mango. Bo wtedy tylko tam były.
Ale po jakimś czasie - sprzedałam. :roll: Bo mnie wkurzało wyciąganie tegoż ustrojstwa i targanie się z nim po chałupie. Wielkich powierzchni nie mam (mimo, że mieszkam w domku jednordzinnym), więc może dlatego. ;)