dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 hahahah Luneta cyrkowiec sssuuuuuuuuuppppppeeer Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 haha bo ona jak już bardzo o coś prosi to tak mono i szybko macha lapkami i akurat tak ją złapałam :lol: Quote
Pasavera Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 :cunao: :cunao: :cunao: Luneta się zatacza :lol: Czym ją nafaszerowałaś :evilbat: :lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 hihih taki mały speed w postaci ciasteczka Acany :lol: BTW lubi je bardziej niż ciasteczka Eukanuby :roll: Quote
Kasienka_ Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 slodka ta Twoja Lunetka waszko, a prosi o zarelko slicznie ;] 8) Quote
daga10011 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 haha,jaka akrobatka z niej.Tak slodko prosi,ze chyba bym jej same takie ciasteczka dawala :D Quote
Pasavera Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty foty 8) :lol: 8) Quote
malawaszka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 nie ma i nie będzie - mam doła :( :calus: Quote
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='malawaszka']nie ma i nie będzie - mam doła :( :calus: kochana, czemu? co się stało? Lizaczka chcesz? Quote
malawaszka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 aaa nie będę Wam tu smucić :( - nie mogę znaleźć domu dla szczeniaka z Będzina - niby są jkieś maile, ale się urywają albo są od dzieci... no i jeszcze dwie dzikie sznaucerki w Wieluniu :cry: chcem lizaczka :cry: dziś mam dzień, że czujęsię jak bezradne dziecko :( no i jeszcze miałabym okazję kupić tanio suczkę CTRa prawie półroczną, ale nie wiem co zrobić :-((((((((((((((((((((((((( Quote
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Chodzi o tego wilczurka? :( A suczkę bierz :) Lunetka będzie miała kumpelkę :) Oj, ogromne całuski i lizaczki Malawasiu. Trzymaj się :) Quote
malawaszka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 niewiele on ma z wilczurka i najchętniej jego bym wzięła ale ta cholerna alergia :( shit!!! a co do CTRki to nie wiem czy to jest możliwe, żeby Luna przyjęła taką sunię bo ona już wielka jest :( waży ok 30 kg a Luna 7 więc sobie wyobraź :( no i jeszcze rodzice - nie gadałam z nimi a ponieważ jeszcze u nich mieszkam muszę mieć zgodę :( Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 witaj maly zdolowany dogomaniaCku dostaniesz buziaczka od nas ;) :buzi: Quote
Tara Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Malawaszko :buzi: dla Ciebie i Luny Ja tez bardzo chciałabym pomóc tym sznaucerką z Wielunia. Ja nie mogę i wziąść a bardzo bym chciała Niestety sama nie decyduję :( :roll: Tez mi smutno :cry: Quote
malawaszka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 dzięki dziewczyny dzięki wielkie - jesteście kochane :calus: co do CTRki to rodzice mnie na ziemię już zrzucili :-? niedługo moja siostra rodzi i będzie dzidziuś a nie pies wielki :-? no cóż znając życie taka okazja mi się więcej nie trafi - SHIT!!! ale knuje właśnie coś innego :evilbat: ja tak siedzę za dużo przy kompie - mapy się drukują a ja knuję :oops: :evilbat: Quote
arima Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :cry: Trafi sie jeszcze,ale ja wiem ,że łatwo mówić... Ciekawe co knujesz????????? Wyprowadzasz sie? :lol: :lol: :lol: Quote
arima Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no to trzymam kciuki,żeby Ci to knucie wypaliło :wink: Quote
daga10011 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ja tez :wink: :D ..waszka-oby marzenia sie spelnily :P Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Waszka okazja sie jeszcze nie raz trafi... zobaczysz :) Quote
malawaszka Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Kochane babeczki na Was zawsze można liczyć - trzymajcie trzymajcie, a tymczasem fotlki z zabaw Lunetty i ŚP koteczki Maji - razem się wychowywały od maleńkiego, ale niestety Maja odeszła przez partaczy dąbrowskich wetów 0X z żadnym innym kotem się tak nie bawiła :P Quote
Recommended Posts