Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

awanturnica
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1175/dsc0085b0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/1300/dsc0090v.jpg[/IMG]

[IMG]http://img808.imageshack.us/img808/6718/dsc0091v.jpg[/IMG]

[IMG]http://img822.imageshack.us/img822/3609/dsc0093rl.jpg[/IMG]

[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/318/dsc0098c.jpg[/IMG]

Posted

Ty ale wiesz co? ja to Ci musze coś powiedzieć, jak Ci ten DrOps wyładniał!!! jak sobie przypomne jaka to sierota była.... a teraz - cud mniód malyna chłopak!

Posted

wiem :loveu: mam sobie go i oczy nacieszam jakiego mam ślicznego synunia :loveu: w zasadzie teraz mógłby iść do adopcji nawet do miasta bo już potrafi i już się tak nie boi, ale mój ci on :loveu:

teraz Bibi :( eh eh eh serce mi pęknie :(

Posted

[quote name='jambi']żartujesz????

to teraz w ramach nadrobienia przeczytaj go od początku [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG][/QUOTE]

Spoko ;) - średnio 40 stron dziennie i w rok nadrobię :eviltong:
Nie 40 tylko więcej bo stron przez cały czas przybywa... może być kiepsko :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wiem :loveu: mam sobie go i oczy nacieszam jakiego mam ślicznego synunia :loveu: w zasadzie teraz mógłby iść do adopcji nawet do miasta bo już potrafi i już się tak nie boi, ale mój ci on :loveu:

teraz Bibi :( eh eh eh serce mi pęknie :([/QUOTE]

no wiesz?! dla siebie będziesz trzymać? nie podzielisz sie??? :eviltong:

taa, teraz Bibi... :cool3: :evil_lol:

[quote name='AniaGucio']Spoko ;) - średnio 40 stron dziennie i w rok nadrobię :eviltong:
Nie 40 tylko więcej bo stron przez cały czas przybywa... może być kiepsko :evil_lol:[/QUOTE]

spoko Ania, jak Dogo zrobi jeszcze jedną redukcje stron to Ci wyjdzie jakies 5 dziennie :roll:
toć u Wasi dopiero co było ponad 3500, a teraz niecała połowa tego

Posted

[quote name='malawaszka']nic nie zniknęło tylko zmienili ilość postów na stronie ;)[/QUOTE]

ciii! no i po co jej mówisz? jeszcze się zniechęci :megagrin:

Posted

[quote name='jambi']Ty ale wiesz co? ja to Ci musze coś powiedzieć, jak Ci ten DrOps wyładniał!!! jak sobie przypomne jaka to sierota była.... a teraz - cud mniód malyna chłopak![/QUOTE]

ojj wyładniał wyładniał, wyprzystojniał i jest cudny :loveu:
opłacało się trzymanie kciuków za niego ;)
zresztą one wszystkie u Waszki mają jak w raju :p

Posted

a tenże cudny piesek.... synuś mój malutki, śliczniutki .... jest... narkomanem :errrr:
niedawno przemógł się niestety i zaczął wchodzić na górę po schodach - nie wchodził tam bo się bał tych schodów, a ja go nie uczyłam bo pasowało mi, że tam nie sznupie i nie szkudzi szkodnik jeden! no ale nauczył się... i teraz jak tylko mnie nie na to leci na górę i demontuje foliową "zatyczkę" odpływu z wanny, której tam jeszcze nie ma i na całej górze, czasem i na dole, rozchodzi się piękny szambiany smrodek :mdleje: i robi to z uporem maniaka codziennie!

Posted

[quote name='malawaszka']a tenże cudny piesek.... synuś mój malutki, śliczniutki .... jest... narkomanem :errrr:
niedawno przemógł się niestety i zaczął wchodzić na górę po schodach - nie wchodził tam bo się bał tych schodów, a ja go nie uczyłam bo pasowało mi, że tam nie sznupie i nie szkudzi szkodnik jeden! no ale nauczył się... i teraz jak tylko mnie nie na to leci na górę i demontuje foliową "zatyczkę" odpływu z wanny, której tam jeszcze nie ma i na całej górze, czasem i na dole, rozchodzi się piękny szambiany smrodek :mdleje: i robi to z uporem maniaka codziennie![/QUOTE]

pies na dopalaczach ;)

Posted

a widzisz kazdy ma jakies cos na swoje frustracje,
i pisalas gdziesik ze chcialabys takie ladne histroyjki moc pisac o swoim psie no i prosze jak sie chce zawsze sie znajdzie dobra opowiastka.

a synus rzeczywista pieknie sie rozwinal, zdjecia calj futrzasto miniaturowej zgraji w tym sniegu przepiekne.
u mnie dzis nasypalo jak dzikie i wieje

Posted

[quote name='Alicja']pies na dopalaczach ;)[/QUOTE]

hahha noo a ja się dziewiłam czemu on taki nakręcony :lol: sztachnął się i śmiga :lol:

[quote name='jambi']prosze, jaki mądry piesek :p demontuje foliową "zatyczkę" odpływu z wanny no no ...[/QUOTE]

czyt. szarpie zębami i ściaga worek obwiązany gumką recepturką i drugim workiem :lol:

[quote name='Tekla64']a widzisz kazdy ma jakies cos na swoje frustracje,
i pisalas gdziesik ze chcialabys takie ladne histroyjki moc pisac o swoim psie no i prosze jak sie chce zawsze sie znajdzie dobra opowiastka.

a synus rzeczywista pieknie sie rozwinal, zdjecia calj futrzasto miniaturowej zgraji w tym sniegu przepiekne.
u mnie dzis nasypalo jak dzikie i wieje[/QUOTE]

hahahah ale opowiastka - odnosiłam się do Waszych elaboratów na 3 strony, a nie moje takie tam marniutkie 4 linijki o smrodach :evil_lol:

u mnie jest okropnie na dworze - mokry śnieg zmroziło i jest ostry i śliski, wieje jak wsciekłe i pada :shake: ble

Posted

noo ja wracałam z Katowic z Bibi i prawie leżałam na kierownicy, nos na szybie i pyr pyr pyr pyr :lol: extrema... i stres jak pieprzone debile tirowcy siadają na ogonie mojego małego orzeszka :angryy::angryy::angryy: no jakie ja mam qrwa szanse w razie W? ŻADNYCH!!! miazga! idioci bezmózgowcy! aż się we mnie gotuje bo wczoraj w tym karambolu koło Skoczowa właśnie tak zmiażdżyli człowieka! :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']noo ja wracałam z Katowic z Bibi i prawie leżałam na kierownicy, nos na szybie i pyr pyr pyr pyr :lol: extrema... i stres jak pieprzone debile tirowcy siadają na ogonie mojego małego orzeszka :angryy::angryy::angryy: no jakie ja mam qrwa szanse w razie W? ŻADNYCH!!! miazga! idioci bezmózgowcy! aż się we mnie gotuje bo wczoraj w tym karambolu koło Skoczowa właśnie tak zmiażdżyli człowieka! :angryy:[/QUOTE]

no dokładnie ...nie liczą się z nikim
Pamiętasz sprawe wypadku Magdy ?? Ewidentnie była wina tirowców ...aleco ..policja wolała olać sprawe , bo po 1sze Tirowcy a po 2gie Łotysze czy Litwini to byli ...po co sie mieli szarać ... a gdyby Magda stała nawet za autem to mogła zginąć

Posted

[quote name='malawaszka']czyt. szarpie zębami i ściaga worek obwiązany gumką recepturką i drugim workiem :lol: [/QUOTE]

a co Ty się czepiasz techniki kiedy efekt i tak zostaje osiągnięty? chłopak kombinuje znaczy myśli, przejawia zmysł praktyczny i ukryte zdolności :p

[quote name='malawaszka']
hahahah ale opowiastka - odnosiłam się do Waszych elaboratów na 3 strony, a nie moje takie tam marniutkie 4 linijki o smrodach :evil_lol: [/QUOTE]

nie wazna jest ilość ale jakość :cool3: Ty w 4 linijkach zdołałaś przedstawić sedno, czytelnikowi pozostawiając możliwość dołożenia barwnych opisów skorzystawszy z własnej wyobraźni :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']no dokładnie ...nie liczą się z nikim
Pamiętasz sprawe wypadku Magdy ?? Ewidentnie była wina tirowców ...aleco ..policja wolała olać sprawe , bo po 1sze Tirowcy a po 2gie Łotysze czy Litwini to byli ...po co sie mieli szarać ... a gdyby Magda stała nawet za autem to mogła zginąć[/QUOTE]

koszmar...

[quote name='jambi']a co Ty się czepiasz techniki kiedy efekt i tak zostaje osiągnięty? chłopak kombinuje znaczy myśli, przejawia zmysł praktyczny i ukryte zdolności :p

nie wazna jest ilość ale jakość :cool3: Ty w 4 linijkach zdołałaś przedstawić sedno, czytelnikowi pozostawiając możliwość dołożenia barwnych opisów skorzystawszy z własnej wyobraźni :cool1:[/QUOTE]

strach pomysleć co tamże ta bogata wyobraźnia dodaje od siebie :lol:

Posted

haha fotka debeściak :evil_lol: [url]http://img405.imageshack.us/img405/3738/dsc0071p.jpg[/url] te trzy głowy wyglądające z tyłu:roflt:

[quote name='malawaszka']noo ja wracałam z Katowic z Bibi i prawie leżałam na kierownicy, nos na szybie i pyr pyr pyr pyr :lol: extrema... i stres jak pieprzone debile tirowcy siadają na ogonie mojego małego orzeszka :angryy::angryy::angryy: no jakie ja mam qrwa szanse w razie W? ŻADNYCH!!! miazga! idioci bezmózgowcy! aż się we mnie gotuje bo wczoraj w tym karambolu koło Skoczowa właśnie tak zmiażdżyli człowieka! :angryy:[/QUOTE]
Najgorsi są Litwini i Czesi !!!:angryy: Wiedzą, że w PL praktycznie żadnej kary nie dostaną...
BTW [url]www.tirynatory.pl[/url] ;)

Posted

Nie jestem w stanie przeczytać teraz wszystkich zaległych postów od mojej ostatniej wizyty na dogo i za cholerę nie wiem, skąd masz takie stado sznupków. :oops: Nie narzekasz, one na fotach zadowolone, więc wszystko musi być w porządku. :evil_lol: Przeczytałam, że też wczoraj zaliczyłaś ekstremalną jazdę z Katowic w towarzystwie tirów, ja wracałam wczoraj z pracy w kulminacyjnym natężeniu mgły, która zniknęła po 20 min od mojego powrotu do domu :diabloti:. Postaram się przez weekend poczytać, jakie macie sznupkowe tymczasy i w miarę możliwości coś tam się się dołożę. Odwiedź nas kiedyś, masz po drodze do Dąbrowy ;) Nr telefonu mam ten sam, gg też ;)

Posted

[quote name='beria']Nie jestem w stanie przeczytać teraz wszystkich zaległych postów od mojej ostatniej wizyty na dogo i za cholerę nie wiem, skąd masz takie stado sznupków. :oops: Nie narzekasz, one na fotach zadowolone, więc wszystko musi być w porządku. :evil_lol: Przeczytałam, że też wczoraj zaliczyłaś ekstremalną jazdę z Katowic w towarzystwie tirów, ja wracałam wczoraj z pracy w kulminacyjnym natężeniu mgły, która zniknęła po 20 min od mojego powrotu do domu :diabloti:. Postaram się przez weekend poczytać, jakie macie sznupkowe tymczasy i w miarę możliwości coś tam się się dołożę. Odwiedź nas kiedyś, masz po drodze do Dąbrowy ;) Nr telefonu mam ten sam, gg też ;)[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Beria ty żyjesz :crazyeye:

Posted

[quote name='beria']Nie jestem w stanie przeczytać teraz wszystkich zaległych postów od mojej ostatniej wizyty na dogo i za cholerę nie wiem, skąd masz takie stado sznupków. :oops: Nie narzekasz, one na fotach zadowolone, więc wszystko musi być w porządku. :evil_lol: Przeczytałam, że też wczoraj zaliczyłaś ekstremalną jazdę z Katowic w towarzystwie tirów, ja wracałam wczoraj z pracy w kulminacyjnym natężeniu mgły, która zniknęła po 20 min od mojego powrotu do domu :diabloti:. Postaram się przez weekend poczytać, jakie macie sznupkowe tymczasy i w miarę możliwości coś tam się się dołożę. Odwiedź nas kiedyś, masz po drodze do Dąbrowy ;) Nr telefonu mam ten sam, gg też ;)[/QUOTE]

jak to po drodze do Dąbrowy to przeprowadziliście się???? :crazyeye: ja też nie wiem skąd mam takie stado sznupków, a sznupkowe tymczasy to mamy teraz oj mamy i to więcej niż kiedykolwiek było :shake:

Posted

pewnie znasz ale może nie..............
[url]http://warszawa.szerlok.pl/oferta/dla-kochajacych-olbrzymy-ID3RW3.html[/url]

[COLOR=white]szkoda tylko, że znalazłam tez boksera którego pan zmuszony jest do oddania psa z powodów zdrowotnych za 280 zł (3 tyg temu) a niedawno ten sam pies od oddania z tych samych powodów za 50zł!
o matko[/COLOR]