Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']CCta jakiegos musze Ci na DT poslac...moze tez zostanie??:diabloti::evil_lol:

Spoznione Gratulki Wasiu:loveu:[/QUOTE]

HA HA CC u mnie :roflt: to nie doczytałaś, że u mnie nawet stara Sonia i Bibi zaczęły ganiać koty? wyobrażasz sobie CC w tej bandzie kretynów??? :roflt: hahaha ale by był pogrom :lol:

czegóż mi gratulujesz?????? :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']HA HA CC u mnie :roflt: to nie doczytałaś, że u mnie nawet stara Sonia i Bibi zaczęły ganiać koty? wyobrażasz sobie CC w tej bandzie kretynów??? :roflt: hahaha ale by był pogrom :lol:

czegóż mi gratulujesz?????? :hmmmm:[/QUOTE]

Dopsienia gratuluje:loveu:
Ja mam stresa jak to u mnie bedzie wygladac:roll:

Moge znalezc zkretynialego corsiaka zeby sie ladnie wpasowal w reszte towazystwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aaaaa to nie ma co gratulować - tu trzeba współczuć :errrr: ale już nie byłabym w stanie go oddać, zresztą pewnie i tak by wrócił więc wolałam oszczędzić sobie i jemu stresów :lol:

Twoje psowate są fajne więc będzie dobrze :kciuki:

a ja kiedyś chciałam mieć CC - nawet miałam zapisane takie foto - piękny czarny CC z kotem na jasnej kanapie - i ostatnio mi się to foto zgubiło :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaa to nie ma co gratulować - tu trzeba współczuć :errrr: ale już nie byłabym w stanie go oddać, zresztą pewnie i tak by wrócił więc wolałam oszczędzić sobie i jemu stresów :lol:

Twoje psowate są fajne więc będzie dobrze :kciuki:

a ja kiedyś chciałam mieć CC - nawet miałam zapisane takie foto - piękny czarny CC z kotem na jasnej kanapie - i ostatnio mi się to foto zgubiło :shake:[/QUOTE]

Jakos Ci nie wspolczuje:diabloti::eviltong:

Posted

nooo miałam ostatnio wenę - jest słonko to jest i wena do focenia :lol: odprężałam się na łące :lol: a zaraz znowu będzie szaro buro i.... do dupy :roll:

a Bibi jest kolejnym sznupem gównojadem - na tych zdjęciach Bibi się nie uśmiecha - albo inaczej - uśmiecha się bo wsuwa smakołyki łąkowe :diabloti:

:mdleje:

Posted

ja kiedysik stosowalam na to natychmiastowe mycie zebow moja pasta
ale to bylo dawno i w warunkach miejskich teraz to by pewnie furt ino siedzialy w lazience a na pasty bym nie zarobila

Posted

no skończyła się złota polska jesień :( jest obrzydliwie zimno, mokro i mgliście - o swicie otwieram oko i widzę jak jakies psy Baskervillów ganiają się po dworze :mdleje: po spacerach już nie mam tony piachu - mam 3 tony :shock:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='malawaszka']DZIś MIJA ROK ODKąD PEPA JEST Z NAMI! Miała być na tymczasie, ale się zasiedziała :lol: no co ja poradzę, że nikt jej nie chciał :niewiem:

Pepa - żarłok, śmierdziel-pierdziel, szczekacz gorszy niż sznup, a jednocześnie sucz tak wdzięczna, tak kochająca i mądra, że głowa mała :loveu: jak ona potrafi mówić co chce, jak pokazać o co jej chodzi, jak się cieszyć potrafi z byle czego - tak! Pepa jest jedyna w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu:

100 lat Pepko moja kochana w zdrówku, żeby Cię łapki nie bolały i wątróbka i co tam jeszcze miało by Cię boleć - niech nie boli!!! :drinking:

tak było...

tak jest :loveu:

a tak bywa :loveu:

To było rok temu - dziś mijają 2 lata - dziś Pepa obchodzi urodziny - drugie :loveu::loveu::loveu: mój aniołek - reszta jak wyżej :lol:

Rok temu jeszcze nie wiedziałam, że Pepa jest tak powaznie chora, dlatego była tłusta, słaba i ociężała, teraz jest o niebo lepiej - bryka jak młódka, gania koty, skacze, i już nie jest śmierdzielem pierdzielem :loveu: :multi: nadal tak samo kochana, oddana i wierna - wyjątkowa bo moja :loveu:

Laleczko tak trzymaj jeszcze dłuugie lata :drinking:

9 października minęły 3 lata :loveu: szalone 3 lata z szaloną Pepą - Pepy 3 urodziny :drinking:

TAK TRZYMAJ kochana!!!!! Damy radę jeszcze kilka lat prawda?????? :loveu:

Posted

dzieńdoberek :)
wszystkiego dobrego dla Pepy, uroczy z niech włochacz :loveu:

http://img545.imageshack.us/img545/107/dsc0019l.jpg
ja z psami bardzo lubimy zimę, nasze spacery są zawsze dłuższe niż inną porą roku, wydaje mi się , ze jesteśmy bardziej ciepłolubni, ale mimo chłodu i wilgoci uwielbiam śnieg :grins:

http://img375.imageshack.us/img375/9272/dsc0006nj.jpg
pięknie, oby w tym roku było równie ślicznie biało :cool3:

Posted

Pepuniu, moja siostro Ireno, ukochana sliczna przylepko, miziasta laluniu sto latek i zdrowia:multi::drink1::tort:. Mysle o tobie czesto malutki grubasku:loveu:, mamy przeciez tyle wspolnego:evil_lol:

Posted

Pepunia ...to już3 lata ..ale ten czas leci :roll: no to pod kolejne latka :knajpa:

Oj a śnieg pamietam ...przecie jechałam wtedy do Karpacza ....dziś wyjeżdżam do Poronina :roll: wracam w niedziele