malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='furciaczek']CCta jakiegos musze Ci na DT poslac...moze tez zostanie??:diabloti::evil_lol: Spoznione Gratulki Wasiu:loveu:[/QUOTE] HA HA CC u mnie :roflt: to nie doczytałaś, że u mnie nawet stara Sonia i Bibi zaczęły ganiać koty? wyobrażasz sobie CC w tej bandzie kretynów??? :roflt: hahaha ale by był pogrom :lol: czegóż mi gratulujesz?????? :hmmmm: Quote
furciaczek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='malawaszka']HA HA CC u mnie :roflt: to nie doczytałaś, że u mnie nawet stara Sonia i Bibi zaczęły ganiać koty? wyobrażasz sobie CC w tej bandzie kretynów??? :roflt: hahaha ale by był pogrom :lol: czegóż mi gratulujesz?????? :hmmmm:[/QUOTE] Dopsienia gratuluje:loveu: Ja mam stresa jak to u mnie bedzie wygladac:roll: Moge znalezc zkretynialego corsiaka zeby sie ladnie wpasowal w reszte towazystwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 aaaaa to nie ma co gratulować - tu trzeba współczuć :errrr: ale już nie byłabym w stanie go oddać, zresztą pewnie i tak by wrócił więc wolałam oszczędzić sobie i jemu stresów :lol: Twoje psowate są fajne więc będzie dobrze :kciuki: a ja kiedyś chciałam mieć CC - nawet miałam zapisane takie foto - piękny czarny CC z kotem na jasnej kanapie - i ostatnio mi się to foto zgubiło :shake: Quote
furciaczek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='malawaszka']aaaaa to nie ma co gratulować - tu trzeba współczuć :errrr: ale już nie byłabym w stanie go oddać, zresztą pewnie i tak by wrócił więc wolałam oszczędzić sobie i jemu stresów :lol: Twoje psowate są fajne więc będzie dobrze :kciuki: a ja kiedyś chciałam mieć CC - nawet miałam zapisane takie foto - piękny czarny CC z kotem na jasnej kanapie - i ostatnio mi się to foto zgubiło :shake:[/QUOTE] Jakos Ci nie wspolczuje:diabloti::eviltong: Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 osz babo podła CIOTECZKO :diabloti: odrobinkę być mogła pożałować - choć tyci tyci :cry: Quote
furciaczek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='malawaszka']osz babo podła CIOTECZKO :diabloti: odrobinkę być mogła pożałować - choć tyci tyci :cry:[/QUOTE] Hmmmm po dluzszym zastanowieniu dalej nie wspolczuje:eviltong: Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 uhhhhh cóż za brak empatii :shake: no to na dobranoc :diabloti: SSman Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 iii mój jedyny pies aportujący :loveu: Quote
malawaszka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 nooo miałam ostatnio wenę - jest słonko to jest i wena do focenia :lol: odprężałam się na łące :lol: a zaraz znowu będzie szaro buro i.... do dupy :roll: a Bibi jest kolejnym sznupem gównojadem - na tych zdjęciach Bibi się nie uśmiecha - albo inaczej - uśmiecha się bo wsuwa smakołyki łąkowe :diabloti: :mdleje: Quote
weszka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Superowe foty :) Vesper ostatnio tak się nażarła goowna że śmierdziało jej z paszczy 2 dni :/ Quote
Tekla64 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ja kiedysik stosowalam na to natychmiastowe mycie zebow moja pasta ale to bylo dawno i w warunkach miejskich teraz to by pewnie furt ino siedzialy w lazience a na pasty bym nie zarobila Quote
Maga100 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 rzeczywiście musisz zamontować te jupitery, bo ta twoja trawa coś mało zielona :shake: Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 super zdjęcia z jeszcze w miarę cieplutkich dni :) fajne macie tereny na spacerki :p a jak tam aura dzisiaj, bo u nas kiepsko :roll: Quote
malawaszka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 no skończyła się złota polska jesień :( jest obrzydliwie zimno, mokro i mgliście - o swicie otwieram oko i widzę jak jakies psy Baskervillów ganiają się po dworze :mdleje: po spacerach już nie mam tony piachu - mam 3 tony :shock: Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 no u nas od rana było bardzo nieciekawie, ale teraz już wyjrzało słonko, wiec może spacerek popołudniowy będzie milszy ;) Quote
malawaszka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 a pamiętacie, że rok temu - dokładnie rok temu był spadł już śnieg????? :mdleje: Quote
malawaszka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='malawaszka'][quote name='malawaszka']DZIś MIJA ROK ODKąD PEPA JEST Z NAMI! Miała być na tymczasie, ale się zasiedziała :lol: no co ja poradzę, że nikt jej nie chciał :niewiem: Pepa - żarłok, śmierdziel-pierdziel, szczekacz gorszy niż sznup, a jednocześnie sucz tak wdzięczna, tak kochająca i mądra, że głowa mała :loveu: jak ona potrafi mówić co chce, jak pokazać o co jej chodzi, jak się cieszyć potrafi z byle czego - tak! Pepa jest jedyna w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu: 100 lat Pepko moja kochana w zdrówku, żeby Cię łapki nie bolały i wątróbka i co tam jeszcze miało by Cię boleć - niech nie boli!!! :drinking: tak było... tak jest :loveu: a tak bywa :loveu: To było rok temu - dziś mijają 2 lata - dziś Pepa obchodzi urodziny - drugie :loveu::loveu::loveu: mój aniołek - reszta jak wyżej :lol: Rok temu jeszcze nie wiedziałam, że Pepa jest tak powaznie chora, dlatego była tłusta, słaba i ociężała, teraz jest o niebo lepiej - bryka jak młódka, gania koty, skacze, i już nie jest śmierdzielem pierdzielem :loveu: :multi: nadal tak samo kochana, oddana i wierna - wyjątkowa bo moja :loveu: Laleczko tak trzymaj jeszcze dłuugie lata :drinking: 9 października minęły 3 lata :loveu: szalone 3 lata z szaloną Pepą - Pepy 3 urodziny :drinking: TAK TRZYMAJ kochana!!!!! Damy radę jeszcze kilka lat prawda?????? :loveu: Quote
AnkaG Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale ten czas leeeeci. Pepusiu dużo lat zdrówka :) Koffam te twoje uszka i cudne minki :) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 dzieńdoberek :) wszystkiego dobrego dla Pepy, uroczy z niech włochacz :loveu: http://img545.imageshack.us/img545/107/dsc0019l.jpg ja z psami bardzo lubimy zimę, nasze spacery są zawsze dłuższe niż inną porą roku, wydaje mi się , ze jesteśmy bardziej ciepłolubni, ale mimo chłodu i wilgoci uwielbiam śnieg :grins: http://img375.imageshack.us/img375/9272/dsc0006nj.jpg pięknie, oby w tym roku było równie ślicznie biało :cool3: Quote
lolka75 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pepuniu, moja siostro Ireno, ukochana sliczna przylepko, miziasta laluniu sto latek i zdrowia:multi::drink1::tort:. Mysle o tobie czesto malutki grubasku:loveu:, mamy przeciez tyle wspolnego:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pepunia ...to już3 lata ..ale ten czas leci :roll: no to pod kolejne latka :knajpa: Oj a śnieg pamietam ...przecie jechałam wtedy do Karpacza ....dziś wyjeżdżam do Poronina :roll: wracam w niedziele Quote
Recommended Posts