Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ale że o Tadzia Ci chodzi? no cóż... szewc bez butów chodzi :evil_lol:[/QUOTE]

tak, o Tadzia :diabloti:

Waszeniu, ty też trzymasz fason, jeżeli chodzi o przyrost zdjęć.

Aż się boję pomyśleć, ile zdjęć będzie, jak już te trojaczki urodzisz :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']czy ktoś oglądał wczoraj w nowy 13 duchów????? :lol: oglądałam, wciągnął mnie ten super film :lol: i ZASNĘŁAM na ostatnich reklamach! wrrr i nie wiem jak się skończył :cry:[/QUOTE]

:roflt: TZ też zasnął ale Kuba mi mówi że maszynka rozpierdz
ielona , duchy uwolnione i zeżarło doktorka :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']po narkozie wygrzewamy się na słonku - tzn Bibi po narkozie, Pepa nie
http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TK3GakuKnAI/AAAAAAAAHF0/gSH6AwN7mQI/s576/DSC_0007.JPGA wyglądają jakby było na odwrót :evil_lol:
Przegapiłam, jaką Bibi miała operację? :oops:

A ten ogoniasty Pan Rozpierducha to tymczasowicz, czy zostaje? Bo też przegapiłam :oops:

A teraz się podliżę, żeby się jakoś za to gapiostwo zrehabilitować, co jak co, ale masz ty Waszko obiektyw do kotów :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='anetta']:evil_lol: hahhaa

No Sonia zostaje, Sonia :p[/QUOTE]

no! Sonia tak :lol:

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt:[/QUOTE]

bardzo smieszne :P

[quote name='asher']A wyglądają jakby było na odwrót :evil_lol:
Przegapiłam, jaką Bibi miała operację? :oops:

A ten ogoniasty Pan Rozpierducha to tymczasowicz, czy zostaje? Bo też przegapiłam :oops:

A teraz się podliżę, żeby się jakoś za to gapiostwo zrehabilitować, co jak co, ale masz ty Waszko obiektyw do kotów :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Bibi miała usuwane narośle/a sztuk 3 na dwóch boczkach i na uchu, usuwanego gruczolaka na brzuszku i czyszczone zęby

Pan Rozpierducha/srajek/lejek zostaje - mój ci on :loveu: normalnych psów sobie nie zostawiam :lol:

dziękować za pochlebstwa :lol: