Alicja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='malawaszka']ja akurat jestem przeciwna kopiowaniu dla własnego widzimisię ale dyskusja o tym jest bezcelowa...:roll: dokładnie ;) .... ja już sie w temacie na astowym wypowiadałam , ale każdy robi jak uważa ..a o gustach się nie dyskutuje ;) Quote
Fides79 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malawaszka napisał(a):ja akurat jestem przeciwna kopiowaniu dla własnego widzimisię ale dyskusja o tym jest bezcelowa...:roll: całkowicie popieram taki punkt widzenia :) a nowy tytuł jest super, dobrze, że dodałam galerię do ulubionych bo bym inaczej jej nie znalazła :cool3: Quote
fioneczka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 tytuł rozłożył mnie na łopatki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 no to cieszy mnie, że się podoba :lol: chyba idzie zima... Dzikus się pasie jak wieprzek korzystamy ze słonka - piękny dzień dzisiaj chociaż z zimnym wiatrem zrobiła co miała do zrobienia p sruuu do domu :lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ordynator Oddziału Psychiatrycznego :evil_lol: łącznik między oddziałami [CENTER] Quote
malawaszka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Salowa Oddziału Psychiatrycznego :lol: prezes Lol: Quote
Bila Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 O rany psychiatryk:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, geriatria - szpitalik pełną gębą Quote
malawaszka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Alicja napisał(a):A siostra przełożona gdzie ?? odmówiła wyjścia poza teren szpitala :lol: Quote
Blisss Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 no ze mnie się śmiałaś a tu proszę: http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TKicJvm9DAI/AAAAAAAAHBM/pI-kNj2IvuM/DSC_0146.JPG klasyczne oko proroka :diabloti: piekne foty jak zawsze ;) Quote
lolka75 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 malawaszka napisał(a):odmówiła wyjścia poza teren szpitala :lol: czyli to jest moja ulubiona siostra niejednokrotnie przelozona:loveu: czyzby siosta Irena:evil_lol:? pozdroweczki dla szpitala i okolic:loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 hahah, Waszeniu, sniałaś mi się ! I - na pewno się ucieszysz - w moim śnie wkładałaś zdjęcia (wydrukowane) do mojego albumu z fotkami, a na tych zdjęciach były same foteliki samochodowe do przewożenia niemowląt :crazyeye: Czy możesz przetłumaczyć ten sen? :roll::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Blisss']no ze mnie się śmiałaś a tu proszę: http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TKicJvm9DAI/AAAAAAAAHBM/pI-kNj2IvuM/DSC_0146.JPG klasyczne oko proroka :diabloti: HA HA oko proroka znowu :roflt: [quote name='lolka75']czyli to jest moja ulubiona siostra niejednokrotnie przelozona:loveu: czyzby siosta Irena:evil_lol:? pozdroweczki dla szpitala i okolic:loveu::loveu: siostra Irena :roflt: [quote name='Maga100']hahah, Waszeniu, sniałaś mi się ! I - na pewno się ucieszysz - w moim śnie wkładałaś zdjęcia (wydrukowane) do mojego albumu z fotkami, a na tych zdjęciach były same foteliki samochodowe do przewożenia niemowląt :crazyeye: Czy możesz przetłumaczyć ten sen? :roll::evil_lol: jesteś w ciąży???? :diabloti: Quote
Blisss Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 malawaszka napisał(a):HA HA oko proroka znowu :roflt: siostra Irena :roflt: jesteś w ciąży???? :diabloti: ad1. :evil_lol: no a może nie? ;) ad2. jaka siostra Irena? ad3. :roll::diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 weszlam tutaj za magicznym tytulem ;) no niezle tu macie wy PROROCY ;P Quote
Fides79 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ale fajna sesja fotograficzna :lol: sznupy na łące skaczące jak zające :loveu::grin: Quote
lolka75 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wasia to teraz kazdy post powinnas zaczynac slowami: "Bedac mloda lekarka...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=rhPzeTiiW6g&feature=related Quote
jambi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dobra laski, koniec gadania, w kolejce sie prosze ustawiać, co by dla BIBI pod opieką naszej Waszki się uzbierało: http://www.dogomania.pl/threads/193969-Na-sznupkę-BIBI-Biżu-Nike-Zara-Ikea-książki-do-20-10-g.17?p=15490872#post15490872 Quote
Recommended Posts