zerduszko Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 malawaszka napisał(a):a nie mówiłam Ci, że telefon mi upadł i się popsuł na amen???? :diabloti: Co za peszek :( ;) Quote
AnkaG Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wasiu nie pogniewasz się? Ale do ciebie dużo cioć zagląda :) Wątek młodej sznaucerki w szczecińskim schronie http://www.dogomania.pl/threads/190518-M%C5%82odziutka-sznaucerka-w-schronie Quote
AnkaG Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Aaaa foty bowskie psie. Pepa jak zawsze powala na kolana :) Quote
lolka75 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF064enGhVI/AAAAAAAAFdE/qV5QGUkoIJ0/DSC_0102.JPG moja ukochana najslodsza psinka na swiecie:loveu::loveu::multi::loveu: Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Vectra']coś Ty Wasiu piła ? :evil_lol: Pepa a`la weścik - tragedia :evilbat: wode mineralną - perlaż :roflt: Pepa w kazdym wydaniu jest tragedia więc sobie urozmaicam :lol: [quote name='zerduszko']Co za peszek :( ;) noo :diabloti: [quote name='AnkaG']Aaaa foty bowskie psie. Pepa jak zawsze powala na kolana :) chyba ze smiechu :lol: [quote name='lolka75']http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF064enGhVI/AAAAAAAAFdE/qV5QGUkoIJ0/DSC_0102.JPG moja ukochana najslodsza psinka na swiecie:loveu::loveu::multi::loveu: hahaha :lol: ale była buurzaaaaa, ale prąd mam :evil_lol: mam też mega ból karku i kręgosłupa albo raczej mięśni przykręgosłupowych w odcinku piersiowym i aż po mózg mnie boli :cry: chodze jak paralityk bo nie mogę się schylać ani wyginać - masakra co to jest :cry: Quote
AnkaG Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Sznupy wiadomo jakie miny stroją ale Pepa jest .... no ... drugiej takiej nie ma :) Kręgosłup może od kompa? Albo jakieś wygibasy w łóżku robiłaś? Quote
Hanna R. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='malawaszka'] mam też mega ból karku i kręgosłupa albo raczej mięśni przykręgosłupowych w odcinku piersiowym i aż po mózg mnie boli :cry: chodze jak paralityk bo nie mogę się schylać ani wyginać - masakra co to jest :cry: Starość ! Starość... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 no tak... jak to na dogomanii - mogłam się spodziewać... tylko tutaj kopie się lezącego :cry: :diabloti: Quote
madziamn Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hahaha sesja i opisy boskieee:loveu::eviltong: Quote
Maga100 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Moja droga stara Waszeniu :grins: Boli cię, mówisz? Możemy porozmawiać o tym, co któą boli, co której powiedział i przepisał lekarz i czyja znajoma umarła po takim podobnym symptomie, chcesz? :grins: Quote
malawaszka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 o tak tak tak zwłaszcza o tym ostatnim chcę porozmawiac, może się dowiem ile mi jeszcze zostało tej męczarni :roll: Quote
dbsst Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 nieźle skaczą te twoje zające....... ta galeria jest za inteligentna na moje mozliwości intelektualne................ Quote
malawaszka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='dbsst']nieźle skaczą te twoje zające....... ta galeria jest za inteligentna na moje mozliwości intelektualne................ ale, że w którym miejscu ta inteligencja tutaj???? że Hanka na chwilę zajrzała? ale już poszła i zabrała ze sobą to co tam miała :diabloti: Prezes i Prezesowa - aaaa już wiem - to o tej inteligencji debe mówiła :roflt: coś stuknęło: zaklikałam :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 malawaszka napisał(a):o tak tak tak zwłaszcza o tym ostatnim chcę porozmawiac, może się dowiem ile mi jeszcze zostało tej męczarni :roll: Niewiadomo, niewiadomo, droga Waszeniu, trzeba się pomodlić, paść przed krzyżem, najlepiej tym przed Pałacem Prezydenckim :diabloti: Quote
jambi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='malawaszka']dzieci moje wreszcie wpadły pod kosiarkę :lol: Wasia, tez się odstresowywałaś jako i ja, czy to potrzebą życiową pokierowane było? :razz: [quote name='malawaszka']iii PEpa w wersji na weścika :errrr: :crazyeye: ale... w wersji na co ???!!! kurcze, za duzo do nadrobienia i to sie tak nie da w jednym zdaniu, że mi się to podoba a to bardziej, ale miszczostwo za to : [quote name='malawaszka']czy ktoś mógłby wskazać kierunek bo nic nie widzę http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF07CV1aA7I/AAAAAAAAFeM/6i_QltKcH-s/DSC_0136.JPG debil... pajac http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF07F2LK2bI/AAAAAAAAFec/-HdRzxhxyfw/DSC_0157.JPG :roflt: [quote name='malawaszka']a nie mówiłam Ci, że telefon mi upadł i się popsuł na amen???? :diabloti: nie.. ?! no to teraz Drops! ... przepraszam... klops [quote name='Hanna R.']Starość ! Starość... :evil_lol: o to to właśnie miałam napisać...:p te czerwone fotele... miodzio! Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Maga100']Niewiadomo, niewiadomo, droga Waszeniu, trzeba się pomodlić, paść przed krzyżem, najlepiej tym przed Pałacem Prezydenckim :diabloti: tak - dziś w nocy tam będę krzyżem leżała :lol: [quote name='Alicja']państwo prezesostwo zaje2biści :cool2: :lol: [quote name='jambi_']Wasia, tez się odstresowywałaś jako i ja, czy to potrzebą życiową pokierowane było? :razz: było pokierowane wstydem :lol: :crazyeye: ale... w wersji na co ???!!! no nie widzisz podobieństwa? nie.. ?! no to teraz Drops! ... przepraszam... klops HA HA hA o to to właśnie miałam napisać...:p te czerwone fotele... miodzio! że fotele Ci się tak podobają???? :roll: adin.... dwa... Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 mądrość życiowa aż bije po oczach :lol: Quote
jambi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ale niebo jakies takie burzowe chiba? i nie fotele mi sie podobają tylko zawartość, to był taki skrót myślowy :razz: boskie! dla mnie jak z reklamy black red coś tam... czy innych mebli właśnie nie mogę się cały czas zdecydować, która fota bardziej mi sie podoba :p [quote name='malawaszka'] Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 ojj buorzowe - zaraz potem dało popalić, ale uwielbiam jak jest takie światło do zdjęć Quote
Recommended Posts