malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 a widzisz to jakiś porządniejszy bo benek zapycha :roll: zakleja :roll: Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 oo taki jak tu: http://www.sklepzoo.pl/produkt-4620-6-Cat%27s_Best_Eko_Plus_10l.%2B2l._gratis.html i masz nawet w opisie: "[FONT=Verdana]Cat's Best Öko Plus to zbrylający się kompostowalny żwirek dla kota, ulegający w 100% biodegradacji. Można go po prostu usunąć w toalecie bez obaw o jej zapchanie." - serio serio :)[/FONT] [FONT=Verdana]albo ten kupuje Hilton- tańszy - http://www.sklepzoo.pl/produkt-4603-6-Hilton_Compact_%BFwirek_drewniany_zbrylaj%B1cy_dla_kot%F3w_7l..html,[/FONT] chociaż tu widzę, że nie tańszy ale normalnie to on jest tańszy, ja tych używam już od kilku lat, ten Hiltona jak mocno nalane to juz troche "pachnie" ale Cats best nie Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 aaaa to drewniany jest to już rozumiem :) Quote
lolka75 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 no nic to.. jak pryzjade to sekunde bede (ze dwa dni) kolo Wasi to zajde do jakiegos zoologa i kupie benka na poczatek, a pozniej musza sie nauczyc na inszym Wasia ladny dzien, piekne swiatlo, pokoj jasny wybierz i idz obfocic moje kociaczki bo jeszcze dzisiaj nie beczalam:evil_lol:..... jak masz czas;) Quote
Maga100 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a kiedy zaczniesz urządzasz ogródek? :hmmmm: czy czekasz na moje zdjęcia z działki sąsiada? Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Maga100 napisał(a):a kiedy zaczniesz urządzasz ogródek? :hmmmm: czy czekasz na moje zdjęcia z działki sąsiada? czekam :lol: własnie tylko na to czekam bo własciwie to wszystko inne już mam :grins: Quote
Maga100 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 malawaszka napisał(a):czekam :lol: własnie tylko na to czekam bo własciwie to wszystko inne już mam :grins: to tak jak ja już wszystko mam do urządzenia poddasza :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Maga100 napisał(a):to tak jak ja już wszystko mam do urządzenia poddasza :diabloti: noo do urządzenia poddasza też już wszystko mam :lol: tylko mi się nie chce ot co! Quote
Alicja Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 a ja myślałam ze już foty urzadzonego poddasza będą ;) A u TZta w pracy znów małe koty , w tym znowu zaje2bisty rudzielec Quote
malawaszka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 tylko, ze tych rudzielców to są miliony w tym roku :cry: jak to napisała Neigh - w latach poprzednich ludzie namiętnie szukali rudzielców bo takie piękne niby, niewykastrowali i teraz mamy owoc... Quote
zerduszko Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ale masz jeszcze burą i też nic! Żeby ich wszystkich pogięło :angryy: Quote
malawaszka Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Rudasy jadą jutro do domków - ufff jeszcze bure ADHD :lol: Julka już w nowym domku :laola: nie wzięli jej ci co mieli wziąć bo jednak po miesiącu bycia zdecydowanymi... się niezdecydowali - ALEEEEEEEEEEE nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :loveu: i Julka zamieszkała u moich sąsiadów :D przeprowadziła się wczoraj - baliśmy się, że będzie ciągle uciekała i wracała do nas, ale wczoraj tylko raz to zrobiła - wieczorem - chciała na noc do nas :lol: ale odprowadziłam ją i już spała grzecznie tam, dzisiaj poszła ze mną na spacer i już wróciła bez problemu do siebie :laugh2_2::sweetCyb: jestem MEGA szczęśliwa, że tak się to poukładało bo będę miała lalunię na oku, wiem, że jest szczęśliwa i będziemy chodzić razem na spacerki :bigcool: a wakacjuje się u nas Sonia - 17 letnia staruszka brata mojego J - bo oni rodzą dzidziusia i nie ma ich w domu, więc Sonik ma survival wśród debili :lol: zębów nie mam i czasem języczek wylata :loveu: Quote
lolka75 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 http://img819.imageshack.us/img819/8536/dsc0034r.jpg ale slodki pynio:loveu: super staruszeczka:multi: Quote
dbsst Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 boska jest ta staruszka..................................................................... Quote
Maga100 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jak staruszka przetrzyma ciebie i twoje stado i nie zwariuje, to wrzeszczący noworodek będzie dla niej oazą ciszy i błogości :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 ma szczęście bo jest głucha ;) widzi dobrze o dziwo w tym wieku, ale nie słyszy prawie nic, albo całkiem nic Quote
dbsst Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 malawaszka napisał(a):ma szczęście bo jest głucha ;) widzi dobrze o dziwo w tym wieku, ale nie słyszy prawie nic, albo całkiem nic hahahha faktycznie szczęściara haahhaa Quote
Bliss Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 malawaszka napisał(a):ma szczęście bo jest głucha ;) widzi dobrze o dziwo w tym wieku, ale nie słyszy prawie nic, albo całkiem nic obawiam się, że i sam widok świrów może zachwiać psychiką ;) Quote
madziamn Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ta mina prebija wszystko...hihihi Staruszka śliczna i poważna jak na wiekową panią przystało. Psie foty sam miodzio i orzeszki... Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 żyjemy jakby kto pytał :lol: upał niemiłosierny :mdleje: niedługo pomyślę, że ktoś tu na wsi nas nie lubie albo jakieś voodoo uprawia albo inne czary :evil_lol: ostatnio pod drzwiami znalazłam wielkiego martwego kreta -a le gigant jakiś - wyglądał jak pluszak Adamsów :mdleje: jakie szpony!!!! szok! kilka dni temu żmiję zygzakowatą na naszej działce BEZ GŁOWY!!!! :shock: i nikt od nas jej nie zabił :shake: poza tym jaszczurki, myszki itp to na porządku dziennym... mój nowy "kłopot": http://www.dogomania.pl/threads/189124-Sznaucer-olbrzym-porzucony-przy-trasie-WAKACJE!!!-POMOCY!!! a dziś urodziła się mała Julia (zbieżność imion przypadkowa :lol: ) - bratanija mojego J :loveu: rośnij zdrowo okruszku :drinking: Quote
Alicja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 no to :knajpa: rośnij Julka , a ciotka Malawaszka wszczepi Ci dogomaniackie zapędy ;) Kurcze ty się może przyznaj do tej czarnej magii ;) Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='Alicja']no to :knajpa: rośnij Julka , a ciotka Malawaszka wszczepi Ci dogomaniackie zapędy ;) no mam nadzieję, ale mam też obawy troszkie czy uda mi się zdominować wpływ mamy :diabloti: Quote
Recommended Posts