Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):
a one juz moga do ludzi isc? bo ja dopiero moge cos po przeprowadzce na swoje.... a to bedzie za jakies 2, 3 tygodnie
no i transport.... jakby co:roll:

nie wybierasz sie Wasienka do Hagi?:diabloti::loveu:

mogą iść bo i tak już są bez matki więc nie ma róznicy czy sa u mnie czy w nowych domach, jak się zadeklarujesz na 100% to 2-3 tygodnie to żaden problem żeby przytrzymać malucha, ale pocztą nie wyślę, kurierem też nie, samolot też odpada :lol: więc musiałabyś mieć kogoś kto kociaka zawiezie :) bo ja niestety - nigdzie się nie mogę wybierać :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
mogą iść bo i tak już są bez matki więc nie ma róznicy czy sa u mnie czy w nowych domach, jak się zadeklarujesz na 100% to 2-3 tygodnie to żaden problem żeby przytrzymać malucha, ale pocztą nie wyślę, kurierem też nie, samolot też odpada :lol: więc musiałabyś mieć kogoś kto kociaka zawiezie :) bo ja niestety - nigdzie się nie mogę wybierać :shake:

gadalam z chlopem..... nie powiedzial nie:crazyeye::multi:
a i transport zalatwie chyba bo pracownicy meza jezdza czesto do Polski:roll:

jezu zeby sie udalo:roll:
juz mi goraco.....

a co z wizyta adopcyjna:cool3:?

no i musialabys mi wybrac takiego odwaqznego co sie psow nie boi:lol:

Posted

a Twoje piesy nie jadają kotków? :lol:
no i co do transportu to musiałby być ktoś kto nakarmi po drodze, sprzątnie jak kotek zrobi qpę, napoi itd :grins: full servis musi być bo malutkie kotki bardzo łatwo się odwadniają i taka daleka podróż jest dla nich trudna - więc nie może to być byle jak - musi być jak w limuzynie + pielęgniarka ;) a wizyta - nic nie powiem lepiej :lol:

Posted

maxina miala pumke zanim ta umarla:-(.... i wiem ze miska kocha kotecki a Borysowi hodowcy maja tez hodowle kotow syberyjskich i od mlodosci towarzystwo jest razem

mam tez probe z moimi psami bo sasiadka ma kotowce i moje psy nigdy nie szczeknely ani nie warknely....chca sie bawic z kotkami ale kotki maja bialasy w rowie:roll:

Wasia zaufaj mi... bede dobra kociara:p

chyba ze sa jakies inne okolicznosci:roll:.............

Posted

Lolka ja Ci dam kota bez mrugnięcia okiem - jedyne warunki to ta podróż pod dobrą opieką, kastracja żeby nie nawiewał na walki no i kochanie, ale o to się zupełnie nie martwię :loveu:

Posted

ja pierdziuuuuuuuuuuuuu :loveu: ale koczambry :loveu:

czytam Waszuś że się do Hagi wybierasz ;)

w Grzybowie spotkałam norweskiego leśnego ...zajebioza kocur :loveu:

Posted

Loluś foteczki nowe zrobię jutro bo dziś już cimno i będa brzydkie, a z lampa nie umiem robić :lol: maluchy szaleją, w nocy wstawałam sprawdzać co to tam sie wyprawia bo narobiły takiego rumoru, ze myslałam, że się dom wali :lol: a dzieciaczki się tylko bawiły w berka :lol:

Posted

boszeee Julka dziś mi zrobiła włam do torebki, gdzie miałam kocią karmę dla malców :shick: nazarła sie i zgadnijcie kto teraz stęka i pierdzi :shock: wrrrr a ja muszę wietrzyć i komary wpuszczać.... ale od kilku dni mamy lampę owadobójczą sesesesese :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszeee Julka dziś mi zrobiła włam do torebki, gdzie miałam kocią karmę dla malców :shick: nazarła sie i zgadnijcie kto teraz stęka i pierdzi :shock: wrrrr a ja muszę wietrzyć i komary wpuszczać.... ale od kilku dni mamy lampę owadobójczą sesesesese :diabloti:

głodzisz to masz :diabloti: :evil_lol:

Posted

no.... a chciałam zaoszczędzić :lol:

historia pewnego wianka :diabloti:

o jak slicznie wnusia we wianuszku :loveu:

nie róbcie ze mnie kretyna

no dobra ale tylko do zdjęcia

bo inny też czekają na swoją kolej

Posted

hahaha!!! historia z wiankami bombowa... a Luna jest mój guru... "kilim"

malawaszka napisał(a):
a takie ktosie siedziały koło nas niedawno :loveu: kocham te wiochę wiecie? :lol:

http://img267.imageshack.us/img267/2411/dsc0079l.jpg

hmm.. a te ktosie to od dawna Was nawiedzają? bo Ty Wasiu wiesz, że bociany to ponoć dzieci zwiastują :cool3:...
i kocimi sie nie wykręcisz...

malawaszka napisał(a):

ooo, znalazła sie moja torba... :evil_lol:

a te rude faktycznie zaje..fantastyczniecudownopięknościowe!!!! :loveu:

lolka75 napisał(a):
Wasienko...od dzisiaj mecze chlopa mojego!!!!!

lolka, ja Ci przeciez podawałam przepis jak to trzeba ;)

lolka75 napisał(a):
Wasia dyskusje przeniesmy na priv...oki?
albo gygy...jak masz czas

ej no! ale jak to tak można?! za naszymi plecami ???!!!