Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
ale będą fajowskie foty , bo rude się klawo foci :multi:

a jak reszta ? przygarnęła kociaczki , z otwartymi pazurkami ? :diabloti:

noo póki co to nie wiem jak będzie z fotami bo maluchy są w łazience na górze, a tam ciemnawo (łazienka to dopiero kiedyś będzie :lol: ) no i reszta nie ma wstępu bo malychy nie są całkiem zdrowe więc izolatka :diabloti:

Posted

ja też mam izolatkę , bo teraz Emila ma TE dni .... mam dość :( wykastruje France , bo ja oszaleje :placz:
Marysia , to przynajmniej laska z klasą .. jak pizdła Frankiem o glebe , to dał jej spokój .... ale z tym zbokiem rudym , to żyć się nie da :evilbat: jak ona siedzi w klatce , to mu się nadstawia ... i jak Franek siedzi w klatce , to idzie do niego i też się nadstawia ..
przecież nie mogą siedzieć non stop w kennelach ... teraz Emila śpi w klatce , a Franca śpi obok mnie na smyczy :evil_lol:

muszę poszukać więcej info o tej kastracji chemicznej

Posted

łomamo chemiczna kastracja to mnie jakoś przeraża... normalna nie :lol: jak sobie przypomhnę co Pepa wyprawiała jak miała cieczkę.... :mdleje: jeszcze dni płodnych mieć nie mogła a w nocy wstawała i stała nad śpiącym Marcelem z odstawionym ogonem :lol: ale to i tak nic - najgorsze to były ciąże urojone Luny - i to nie psychicznie - fizycznie - mleko i zapalenia sutów :shake: ból i koszmar...

jakbyś widziała jakie mam barykady przed moimi kotami bo oczywista zwąchały że coś tam nowego jest i że lepsze żarcie dostaje :lol:

Posted

Czuję się oszukana, bo liczyłam już na jakieś fotaski :lmaa: To po to tłukłam się tyle km :placz: Wróciłam :mdleje:

Pepa - dawaj zdjęcia Pepy :loveu: Jestem jej fanką :multi:

Posted

Vectra napisał(a):

te trudne rzeczy poczytam jutro :lol:

zerduszko napisał(a):
Czuję się oszukana, bo liczyłam już na jakieś fotaski :lmaa: To po to tłukłam się tyle km :placz: Wróciłam :mdleje:

Pepa - dawaj zdjęcia Pepy :loveu: Jestem jej fanką :multi:

no widziałaś jak ciemno jest tam gdzie koty mieszkają więc nie marudzić!!! taki miszcz jak mła nie może byle jakich fot wstawiać :lol: a tyle km tłukłaś się (i samochód :turn-l: ) po to, aby poznać Dropsa, Julkę, Pepę i posłuchać dźwięcznego szczeku Luny nawet z pełnym ryjem karmy :lol:

tiiaaaa zerduszko była u nas ze swoją sunią Liz :loveu: i Pepa ją terroryzowała wzrokiem i nie tylko :lol: Luna musiała pójść do mamy bo nie dało się rozmawiać, Julka jak tylko mioała okazję to próbowała uszczupnąć Lizkę w zadek, a Drops z początku unikał kontaktu a potem się zmęczył i poszedłspac, ale nie szczekał i w ogóle jestem z niego dumna - tylko z niego :loveu: :lol:

a oto Pepa na zyczenia

błagam tylko tego nie publikuj :lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
Wasienko...od dzisiaj mecze chlopa mojego!!!!!

magluj magluj bo rudasów to ja aż się boję ogłaszać bo jakieś debile zaczną dzwonić... :roll: a ja mam alergię na rozmowy tel z ludźmi ostatnio :shake:

olekg89 napisał(a):
Waszeczko-Lucasek moj nowy adoptowany syn.Miał być w końcu rasowy pies z papierem ,ale jak zwykle wyszło jak wyszło :P

a po co Ci ten papier? fajne psisko z niego :loveu:

Posted

a one juz moga do ludzi isc? bo ja dopiero moge cos po przeprowadzce na swoje.... a to bedzie za jakies 2, 3 tygodnie
no i transport.... jakby co:roll:

nie wybierasz sie Wasienka do Hagi?:diabloti::loveu: