fioneczka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='malawaszka']jak szczur :lol: ale dalej śliczny oczywiście apropos szczurów - wczoraj Joga przyniosła dwie myszy... masakra.... eeeeeeeeee jestem zawiedziona ... miała przynieść szczurka Quote
Maga100 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 malawaszka napisał(a):czekaj wyjrzę na taras :shock: i sprawdź własne łóżko :evil_lol: Przypomniało mi się, że kiedyś jeden z moich poprzednich kotów, Florek, przyniósł i położył mi na poduszce, obok mej śpiącej twarzy, zwłoki wróbelka :roll: Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Maga100 napisał(a):i sprawdź własne łóżko :evil_lol: Przypomniało mi się, że kiedyś jeden z moich poprzednich kotów, Florek, przyniósł i położył mi na poduszce, obok mej śpiącej twarzy, zwłoki wróbelka :roll: ............:roflt: Quote
Vectra Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Maga100 napisał(a):i sprawdź własne łóżko :evil_lol: Przypomniało mi się, że kiedyś jeden z moich poprzednich kotów, Florek, przyniósł i położył mi na poduszce, obok mej śpiącej twarzy, zwłoki wróbelka :roll: Ivanek urządził sobie zabawę gołąbkiem , na czystej pościeli :evilbat: Quote
Tengusia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Maga100 napisał(a):i sprawdź własne łóżko :evil_lol: Przypomniało mi się, że kiedyś jeden z moich poprzednich kotów, Florek, przyniósł i położył mi na poduszce, obok mej śpiącej twarzy, zwłoki wróbelka :roll: :turn-l: jak dobrze ze moje zwierzaki sa nie polujace :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 fuj fuj fuj... trzeba chyba przywyknąć bo inaczej wykończe się nerwowo... kocham koty! kocham! dziś mi młoda rozwaliła dwie szklanki z prawie wrzątkiem bo postanowiła w nie wskoczyć... Quote
dbsst Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 http://img52.imageshack.us/img52/5760/dsc0128m.jpg hahahhahhha cóż za uśmiech Quote
Maga100 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pragnę zaznaczyć, że kotów nie było dawno, a uwidzieć sobie bym życzyła Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 haha mam fajny koci spacer na fotach, tylko coś mi się "zaległości" porobiły :roflt: i prześcigają się które będzie bardziej pod pachą J :lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 oni się sami tam pchają pod tego wielkiego bicepsa:megagrin: Magdaleno - Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem :diabloti: cel obrany ruszyła maszyna jak żółw ociężale... Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 "Nasz dom tymczasowy oferuje wspaniałą socjalizację międzygatunkową - zwierzątka uczą się szanować się nawzajem" :roflt: Quote
Maga100 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a czy J się zgadza na swoja prezentację tu czy on nie wie? :evil_lol: a dlaczego maszyna ma uszy na apacza, co było nie tak? Quote
Bliss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a czy Iwka i Drops są w pakiecie z TZtem? no bo jeśli tak to mogę rozważyć tę adopcję :diabloti: :siara: a tak serio to cuda z nich zrobiłaś :loveu: psów oczywiście ;) Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Maga100 napisał(a):a czy J się zgadza na swoja prezentację tu czy on nie wie? :evil_lol: a dlaczego maszyna ma uszy na apacza, co było nie tak? ad. 1. eeeeee :hmmmm: jak by to.... :evil_lol: ad. 2. a ona ma zawsze uszy apacza :lol: wokół pełno wrogów nie zapominaj :lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Bliss napisał(a):a czy Iwka i Drops są w pakiecie z TZtem? ale tylko do domu z ogrodem i zgodą na moje odwiedziny :roflt: Quote
Bliss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 malawaszka napisał(a):ale tylko do domu z ogrodem i zgodą na moje odwiedziny :roflt: oki - spełniam oba warunki :multi: edit - weź koty jak wpadniesz w odwiedziny ;) Quote
malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Bliss']oki - spełniam oba warunki :multi: edit - weź koty jak wpadniesz w odwiedziny ;) a to ja nie wspominałam, że koty są w pakiecie z J????? :evil_lol: to są jego kotecki Quote
Recommended Posts