Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 malawaszka napisał(a):no właśnie TZ jedzie też i stąd te rozmowy czy jest sens to ciągnąć :cry: w takiej sytuacji jeszcze nie byłam :-?oj myślę że to się musi skończyć pomyślnie :-? /oj Waszeczko ile ja takich rozmów miałam przez te 8 lat przed ślubem , a od ślubu już minęło 19 lat i też bywają takie rozmowy 8) , więc wierzę że będzie OK/ :wink: Quote
Justa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 malawaszka napisał(a):no właśnie TZ jedzie też i stąd te rozmowy czy jest sens to ciągnąć :cry: w takiej sytuacji jeszcze nie byłam :-? :calus: będzie dobrze !!! Quote
Majka_Gizmo Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Oliwcia przecudniasta jest-tyle radości z oczek jej tryska :D Lunka i Bolesław też jak widać szczęśliwi :D Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Oj Waszka :( Ja to tez niedawno przechodzilam :roll: I ......................dalej to ciągniemy :D Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 wcale nie jest dobrze :cry: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 malawaszka napisał(a):wcale nie jest dobrze :cry: :cry: qrcze tak mi przykro Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 waszeczko bedzie dobrze zobaczysz trzymamy kciuki i czekamy na fotosy Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='malawaszka']wcale nie jest dobrze :cry: Pamiętaj, że masz nas Quote
Justa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Jakos to będzie waszuniu, musi być :calus: Jesteśmy z Tobą !!! Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Wiem że mam Was i za to Wam dziekuję :calus: kilka fotek z piątku... moi mali buszmeni :fadein: mmm Luna jest babką :o Quote
Justa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Piekna Luneczka !!! :angel: :iloveyou: A Bolutek jak zarósł :o :D :angel: Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 tylko mu te kudły sterczą do góry zamiast przylegać :-? rozczochraniec buszmeni c.d. :o Quote
Patka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Waszka będzie dobrze wszystkie łapki trzymają kciuki, a fotki jak zawsze cudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 a to dla Was moje kochane Dogomaniaczki :calus: Quote
Justa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Jakie zieloniutkie fotaski !!! A w domu widze już dziury na okna 8) :D Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 tylko co ja z tym domem zrobie... :cry: Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 malawaszka napisał(a):tylko co ja z tym domem zrobie... :cry: wiesz co Waszka powiem Ci tak "Tego Kwiatu to pół światu" :wink: Jeszcze nie jeden będzie chcial być z Tobą w TYM domu :wink: Quote
Justa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 PIKA napisał(a):malawaszka napisał(a):tylko co ja z tym domem zrobie... :cry: wiesz co Waszka powiem Ci tak "Tego Kwiatu to pół światu" :wink: Jeszcze nie jeden będzie chcial być z Tobą w TYM domu :wink: No dokładnie :angel: :angel: :angel: :angel: PIKA dobrze mówi ;) Chałupka stoi, pieski szczęśliwe, wielki ogródek masz, a ten ON to sie znajdzie szybciutko :calus: Quote
malawaszka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 chyba nie jeden pies :( tylko one mnie kochają ... Quote
Justa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Waszuniu kochanie :calus: My też Cię kochamy !!! 3maj siem !!! Quote
Guest bernulka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Waszuniu koffana przeczytałam dopiero teraz! Będzie dobrze nie martw się plosie :buzi: musi być dobrze :buzi: Koffana ty nasza 3maj sie mocno! :buzi: paździoszki Quote
Recommended Posts