Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie TZ jedzie też i stąd te rozmowy czy jest sens to ciągnąć :cry: w takiej sytuacji jeszcze nie byłam :-?
oj myślę że to się musi skończyć pomyślnie :-? /oj Waszeczko ile ja takich rozmów miałam przez te 8 lat przed ślubem , a od ślubu już minęło 19 lat i też bywają takie rozmowy 8) , więc wierzę że będzie OK/ :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie TZ jedzie też i stąd te rozmowy czy jest sens to ciągnąć :cry: w takiej sytuacji jeszcze nie byłam :-?

:calus: będzie dobrze !!!

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko co ja z tym domem zrobie... :cry:

wiesz co Waszka powiem Ci tak
"Tego Kwiatu to pół światu" :wink: Jeszcze nie jeden będzie chcial być z Tobą w TYM domu :wink:

Posted

PIKA napisał(a):
malawaszka napisał(a):
tylko co ja z tym domem zrobie... :cry:

wiesz co Waszka powiem Ci tak
"Tego Kwiatu to pół światu" :wink: Jeszcze nie jeden będzie chcial być z Tobą w TYM domu :wink:

No dokładnie :angel: :angel: :angel: :angel: PIKA dobrze mówi ;) Chałupka stoi, pieski szczęśliwe, wielki ogródek masz, a ten ON to sie znajdzie szybciutko :calus:

Guest bernulka
Posted

Waszuniu koffana przeczytałam dopiero teraz! Będzie dobrze nie martw się plosie :buzi: musi być dobrze :buzi: Koffana ty nasza 3maj sie mocno! :buzi:

paździoszki