Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czuję się strasznie zmobilizowana przykładem - ale muszę wytrzymac bo ich właśnie fipreksem pomazałam :roll:

byli prawie dzielni ... wpatrzeni w ciastko, rozpłaszczeni na max pozwolili się kapnąć po grzbiecie :evil_lol:

histeria to ich drugie ja :mad:

Posted

Bliss napisał(a):
czuję się strasznie zmobilizowana przykładem - ale muszę wytrzymac bo ich właśnie fipreksem pomazałam :roll:

byli prawie dzielni ... wpatrzeni w ciastko, rozpłaszczeni na max pozwolili się kapnąć po grzbiecie :evil_lol:

histeria to ich drugie ja :mad:

hahahaha twardziele :lol: czekam na fotki PO :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha twardziele :lol: czekam na fotki PO :lol:

taaa zrobimy pewnie - szkoda, że tak piknie nie umiemy :cool3:

ale w sumie jak ktoś pikny to żaden fotograf tego nie zepsuje prawda? ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Hahahaha, jaki on zawiedziony, ze Luna mu całe gówno zeżarła :)

:evil_lol: i jeszcze go stamtąd pogoniła

[quote name='Bliss']taaa zrobimy pewnie - szkoda, że tak piknie nie umiemy :cool3:

ale w sumie jak ktoś pikny to żaden fotograf tego nie zepsuje prawda? ;)

otóż to! patrz wyżej :lol:

dobramoc

uślumptana szybka drzwiowa :roll:
ratunkuuu

wszędzie koty :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
a oto dlaczego nie lubię jak koty idą z nami na spacer :shock:

haha, to niech nie idą, powiedz im to "Koty, nie iddźcie tą drogą!"
A koty na to "dobrze, mamo"
:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']haha, to niech nie idą, powiedz im to "Koty, nie iddźcie tą drogą!"
A koty na to "dobrze, mamo"
:evil_lol:

hahaha dokładnie tak to wygląda :evil_lol: a jak zamknę drzwi i one zostają w środku to słyszę jeszcze ze 30 m od domu jak miauczą, że chcą iść :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha dokładnie tak to wygląda :evil_lol: a jak zamknę drzwi i one zostają w środku to słyszę jeszcze ze 30 m od domu jak miauczą, że chcą iść :lol:

powinnaś im klikać :diabloti:

u mnie taka rodzinka jest ... widzę ich nieraz jak idą na pole ....do pracy ;) stawkę otwiera traktor , za traktorem przyczepka , potem pan z pania , stadko psów i kilka kotów :evil_lol:wracają do domu w takiej samej konfiguracji ...

Posted

Vectra napisał(a):
powinnaś im klikać :diabloti:

u mnie taka rodzinka jest ... widzę ich nieraz jak idą na pole ....do pracy ;) stawkę otwiera traktor , za traktorem przyczepka , potem pan z pania , stadko psów i kilka kotów :evil_lol:wracają do domu w takiej samej konfiguracji ...

ja sięczuję lekko zażenowana jak one wszystkie lezą za mną - kwoką :evil_lol:

Kama & Diana napisał(a):
fajny kociak :]

który? :grins:

Posted

zazenowana ze ida z toba na spacer????!
a jak myslisz co se ludzie mysla jak asfaltowa, jedyna porzadna ulica wsi, ide ja a za mna stado kotow[5-6 roznej masci] cala szerokoscia tejze ulicy do sklepu po chleb????

Posted

Vectra napisał(a):
Przecież i tak Cię tam na tym zadupiu nikt nie widzi :hmmmm: :evil_lol:

ściany lasu mają oczy :evil_lol: czasem kogoś mijam... już słyszałam - Pani to chyba lubi pieski coooooooo :icon_roc: koty wtedy nei szły :lol:

Tekla64 napisał(a):
zazenowana ze ida z toba na spacer????!
a jak myslisz co se ludzie mysla jak asfaltowa, jedyna porzadna ulica wsi, ide ja a za mna stado kotow[5-6 roznej masci] cala szerokoscia tejze ulicy do sklepu po chleb????

hahaha :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
- Pani to chyba lubi pieski coooooooo :icon_roc: koty wtedy nei szły :lol:

hahaha :lol:

było odpowiedzieć , że nie cierpisz - plącze się to to za tobą :diabloti:

Tekla , hahahahaha ale masz obstawę :evil_lol:

Posted

dobrze ze was to bawi!
ale co wam powiem to to ze moje zwierzaki se podzielily mnie .
psy nie pozwalaja od jakiegos czasu chodzic z soba na spacer, gonily koty az te zrozumialy ze spacer po polach jest tylko psi!!!!
za to koty zaanektowaly sobie chodzenie po wsi za mna [ bo tam psy nie chodza ze mna] i uwierzcie zabawnie to wyglada nie powiem ale malo co bezpieczne jest dla kotow jednak.
czasem nawet potrafia siedziec na cudzych parapetach czekajac az wyjde z wizyty do domu ale do sklepu sie w zasadzie nie laduja siedzac w poblizu i tyz czekajac.

dobrze ze kury nie maja takich inklinacji do lazenia za mna [ ino leca jak mnie widza do swojej zgrody bo pewnie dam cos dobrego]
no i ze daniele sa zamkniete bo te to na pewno lazily by za mna wszedzie

Posted

To moje kociambry są jakieś zepsute bo nie chcą wychodzić z domu. Może przeraża je spacer po schodach z 9 piętra lub, co bardziej prawdopodobne, wejście po schodach na 9 piętro. A może by się gadziny windę wzywać, otwierać i wciskać guziki z piętrem nauczyły :hmmmm: pewnie ich nie doceniam ! Ale póki co jak próbowałam Macieja w szeleczkach na trawkę wyprowadzić to był zbulwersowany, że ma "po czymś takim" chodzić :diabloti:

Posted

hahaha tak Alu - wezmę - wszyscy będą ślicznie szli na smyczkach i uśmiechali się do ludzi i zwierzątek wokół nas :lol:

wiedziałyście, że koty też ziają/zieją?

Staaary niedźwiedź mooocnooo śpiiiii

psygarnij kropka

Posted

malawaszka napisał(a):
wiedziałyście, że koty też ziają/zieją?

TAK...kiedyś mi koleżanka zziajała kota zabawą :evil_lol: głupi latał za zabawką na sznurku w kółko :stupid:

Posted

Cola napisał(a):
TAK...kiedyś mi koleżanka zziajała kota zabawą :evil_lol: głupi latał za zabawką na sznurku w kółko :stupid:

ooo to to to , tak stworzyliśmy polującego potwora .... Ivan padał na ryj , ział , jęzor miał do ziemi - po zabawie myszką na wędce :evil_lol: