malawaszka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 :angryy:i ciągle "coś" żują i nie jest to trawa.... Quote
Bliss Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czuję się strasznie zmobilizowana przykładem - ale muszę wytrzymac bo ich właśnie fipreksem pomazałam :roll: byli prawie dzielni ... wpatrzeni w ciastko, rozpłaszczeni na max pozwolili się kapnąć po grzbiecie :evil_lol: histeria to ich drugie ja :mad: Quote
zerduszko Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Hahahaha, jaki on zawiedziony, ze Luna mu całe gówno zeżarła :) Quote
Bliss Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 zerduszko napisał(a):Hahahaha, jaki on zawiedziony, ze Luna mu całe gówno zeżarła :) zaraz gówno :shake: kupa się mówi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Bliss napisał(a):czuję się strasznie zmobilizowana przykładem - ale muszę wytrzymac bo ich właśnie fipreksem pomazałam :roll: byli prawie dzielni ... wpatrzeni w ciastko, rozpłaszczeni na max pozwolili się kapnąć po grzbiecie :evil_lol: histeria to ich drugie ja :mad: hahahaha twardziele :lol: czekam na fotki PO :lol: Quote
Bliss Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha twardziele :lol: czekam na fotki PO :lol: taaa zrobimy pewnie - szkoda, że tak piknie nie umiemy :cool3: ale w sumie jak ktoś pikny to żaden fotograf tego nie zepsuje prawda? ;) Quote
malawaszka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='zerduszko']Hahahaha, jaki on zawiedziony, ze Luna mu całe gówno zeżarła :) :evil_lol: i jeszcze go stamtąd pogoniła [quote name='Bliss']taaa zrobimy pewnie - szkoda, że tak piknie nie umiemy :cool3: ale w sumie jak ktoś pikny to żaden fotograf tego nie zepsuje prawda? ;) otóż to! patrz wyżej :lol: dobramoc uślumptana szybka drzwiowa :roll: ratunkuuu wszędzie koty :lol: Quote
Bliss Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 no cóż ... głupotą ludzi a nie zwierzątek były drzwi z szybkami :diabloti: Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Waszko czy wlazłaś do kominka coby zrobić to zdjęcie?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img17.imageshack.us/img17/218/dsc0002rk.jpg bardzo realistyczna figurka BARDZO http://img441.imageshack.us/img441/6682/dsc0052bt.jpg Quote
Maga100 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='malawaszka'] a oto dlaczego nie lubię jak koty idą z nami na spacer :shock: haha, to niech nie idą, powiedz im to "Koty, nie iddźcie tą drogą!" A koty na to "dobrze, mamo" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='Maga100']haha, to niech nie idą, powiedz im to "Koty, nie iddźcie tą drogą!" A koty na to "dobrze, mamo" :evil_lol: hahaha dokładnie tak to wygląda :evil_lol: a jak zamknę drzwi i one zostają w środku to słyszę jeszcze ze 30 m od domu jak miauczą, że chcą iść :lol: Quote
Vectra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha dokładnie tak to wygląda :evil_lol: a jak zamknę drzwi i one zostają w środku to słyszę jeszcze ze 30 m od domu jak miauczą, że chcą iść :lol: powinnaś im klikać :diabloti: u mnie taka rodzinka jest ... widzę ich nieraz jak idą na pole ....do pracy ;) stawkę otwiera traktor , za traktorem przyczepka , potem pan z pania , stadko psów i kilka kotów :evil_lol:wracają do domu w takiej samej konfiguracji ... Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Vectra napisał(a):powinnaś im klikać :diabloti: u mnie taka rodzinka jest ... widzę ich nieraz jak idą na pole ....do pracy ;) stawkę otwiera traktor , za traktorem przyczepka , potem pan z pania , stadko psów i kilka kotów :evil_lol:wracają do domu w takiej samej konfiguracji ... ja sięczuję lekko zażenowana jak one wszystkie lezą za mną - kwoką :evil_lol: Kama & Diana napisał(a):fajny kociak :] który? :grins: Quote
Vectra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Przecież i tak Cię tam na tym zadupiu nikt nie widzi :hmmmm: :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 zazenowana ze ida z toba na spacer????! a jak myslisz co se ludzie mysla jak asfaltowa, jedyna porzadna ulica wsi, ide ja a za mna stado kotow[5-6 roznej masci] cala szerokoscia tejze ulicy do sklepu po chleb???? Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Vectra napisał(a):Przecież i tak Cię tam na tym zadupiu nikt nie widzi :hmmmm: :evil_lol: ściany lasu mają oczy :evil_lol: czasem kogoś mijam... już słyszałam - Pani to chyba lubi pieski coooooooo :icon_roc: koty wtedy nei szły :lol: Tekla64 napisał(a):zazenowana ze ida z toba na spacer????! a jak myslisz co se ludzie mysla jak asfaltowa, jedyna porzadna ulica wsi, ide ja a za mna stado kotow[5-6 roznej masci] cala szerokoscia tejze ulicy do sklepu po chleb???? hahaha :lol: Quote
Vectra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszka napisał(a):- Pani to chyba lubi pieski coooooooo :icon_roc: koty wtedy nei szły :lol: hahaha :lol: było odpowiedzieć , że nie cierpisz - plącze się to to za tobą :diabloti: Tekla , hahahahaha ale masz obstawę :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dobrze ze was to bawi! ale co wam powiem to to ze moje zwierzaki se podzielily mnie . psy nie pozwalaja od jakiegos czasu chodzic z soba na spacer, gonily koty az te zrozumialy ze spacer po polach jest tylko psi!!!! za to koty zaanektowaly sobie chodzenie po wsi za mna [ bo tam psy nie chodza ze mna] i uwierzcie zabawnie to wyglada nie powiem ale malo co bezpieczne jest dla kotow jednak. czasem nawet potrafia siedziec na cudzych parapetach czekajac az wyjde z wizyty do domu ale do sklepu sie w zasadzie nie laduja siedzac w poblizu i tyz czekajac. dobrze ze kury nie maja takich inklinacji do lazenia za mna [ ino leca jak mnie widza do swojej zgrody bo pewnie dam cos dobrego] no i ze daniele sa zamkniete bo te to na pewno lazily by za mna wszedzie Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 moje wszystko by lazło na ulicę za mną do sklepu, ale wtedy zamykam w domu dziadostwo :lol: Quote
Grosziwo Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 To moje kociambry są jakieś zepsute bo nie chcą wychodzić z domu. Może przeraża je spacer po schodach z 9 piętra lub, co bardziej prawdopodobne, wejście po schodach na 9 piętro. A może by się gadziny windę wzywać, otwierać i wciskać guziki z piętrem nauczyły :hmmmm: pewnie ich nie doceniam ! Ale póki co jak próbowałam Macieja w szeleczkach na trawkę wyprowadzić to był zbulwersowany, że ma "po czymś takim" chodzić :diabloti: Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Moj królik chodził w szelach na psacery ...ale na 4te cza bylo wnosić :diabloti: Waszko , może zabrałabyś towarzystwo na spacer po mieście :grins: Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 hahaha tak Alu - wezmę - wszyscy będą ślicznie szli na smyczkach i uśmiechali się do ludzi i zwierzątek wokół nas :lol: wiedziałyście, że koty też ziają/zieją? Staaary niedźwiedź mooocnooo śpiiiii psygarnij kropka Quote
Cola Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszka napisał(a):wiedziałyście, że koty też ziają/zieją? TAK...kiedyś mi koleżanka zziajała kota zabawą :evil_lol: głupi latał za zabawką na sznurku w kółko :stupid: Quote
Vectra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a):TAK...kiedyś mi koleżanka zziajała kota zabawą :evil_lol: głupi latał za zabawką na sznurku w kółko :stupid: ooo to to to , tak stworzyliśmy polującego potwora .... Ivan padał na ryj , ział , jęzor miał do ziemi - po zabawie myszką na wędce :evil_lol: Quote
Recommended Posts