malawaszka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dziękuję BARDZO :drinking: wypompowało mnie jak nie wiem co... a tu już do roboty :shock: a czy chwaliłam się, że mam z pracy i egzaminu CELUJĄCY!!!! :mdleje: hahah chyba z litości mi to dali :evil_lol: zawsze mówiłam, ze iwuelbiam tą uczelnię a studia tam to były świetne czasy - praktyki terenowe - rewelacja! Quote
Maga100 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :mdleje: Pierwej weszłam tu :p :knajpa::knajpa::knajpa: To że gratukuję to mało powiedziane, jestem dumna Waszeniu magistrze :cunao: i [SIZE="4"]WIEDZIAŁAM :diabloti: [quote name='malawaszka'] a czy chwaliłam się, że mam z pracy i egzaminu CELUJĄCY!!!! :mdleje: hahah chyba z litości mi to dali :evil_lol: HAHAH, chcieli mieć pewność, że to już naprawdę z tobą bęzie koniec i się odczepisz :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Maga100'] [B]HAHAH, chcieli mieć pewność, że to już naprawdę z tobą bęzie koniec i się odczepisz :evil_lol::evil_lol: bhahaha a ja zachęcona wynikami pójdę robić doktorat :roflt: Quote
Alicja Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 malawaszka napisał(a):bhahaha a ja zachęcona wynikami pójdę robić doktorat :roflt: :roll: :stupid: ..... :roflt: Quote
malawaszka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Alicja napisał(a)::roll: :stupid: ..... :roflt: no co? :obrazic: jak dobrze pójdzie do przed emeryturą zdążę :evil_lol: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 strach pomyśleć o habilitacji :smhair2: a tak w ogóle to co to za kierunek był? bo ja dobrnęłam do etapu pisania no i jakoś już któryś rok zabieram się za to pisanie :evil_lol: podziwiam że przebrnęłaś - istna doktor traktor :diabloti: a na poważnie to baaardzo się cieszę - lubię jak się ludziom udaje :loveu: Quote
malawaszka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Bliss napisał(a):strach pomyśleć o habilitacji :smhair2: a tak w ogóle to co to za kierunek był? bo ja dobrnęłam do etapu pisania no i jakoś już któryś rok zabieram się za to pisanie :evil_lol: podziwiam że przebrnęłaś - istna doktor traktor :diabloti: a na poważnie to baaardzo się cieszę - lubię jak się ludziom udaje :loveu: habilitację też zrobię :lol: a kierunek - geografia - Wydział Nauk o Ziemi - Kształtowanie i Ochrona Środowiska :grins: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 faaajne :) ja się mordowałam na ekonomii blehhhh bardzo ciekawe (no przynajmniej z nazwy :diabloti:) polewam i piję za twoje!!! Quote
Maga100 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='malawaszka']no co? :obrazic: jak dobrze pójdzie do przed emeryturą zdążę :evil_lol: emeryturą Oliwki jak sądzę.... Quote
Justa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Oj Wasiu Wasiu GRATULACJE ! To teraz na wete !!! :p Quote
Tekla64 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 no w koncu sie doczytalam!!!! SERDECZNE GRATULACJE ! ja se spokojnie czekalam bo wiedzialam ze to tylko formlnosc , ale mysle ze sie cieszysz ze masz juz to za soba ?! ciesze sie ogromnie PANI MAGISTER Quote
Alicja Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='malawaszka']no co? :obrazic: jak dobrze pójdzie do przed emeryturą zdążę :evil_lol: do 100 daleko :grins: Quote
malawaszka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 nooo nabijajcie siedalej to jak siezawezmę to jeszcze Was zaskoczę :evil_lol: Jozin z Bazin Quote
Alicja Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 o dżisys :roflt: http://img691.imageshack.us/img691/8716/dsc0179xc.jpg Quote
Cola Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 GRATULACJE!!! Pani mgr tak, tak...idź na doktorat :) wtedy się czuje, że się studiuje...bo uczy się innych :D Quote
Vectra Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 o fuuuu jaki flejtuch :evilbat: http://img691.imageshack.us/img691/8716/dsc0179xc.jpg Quote
malawaszka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 świntucha utaplała się w jakimś bagienku - ale jaka była szczęśliwa z tego powodu hahaha Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='malawaszka']PANI STARA MAGISTER WASZKOWSKA :roflt: Dziękuję WAM!!!! Jestem wykończona :mdleje: była bardzo fajna atmosfera - oprócz mnie zdawała jeszcze jedna dziewczyna (ona zgoła inaczej bo przed wszystkimi ze swojego roku :lol: ), oczywiście nie jestem zadowolona z odpowiedzi bo jak zaczęłam to prawie od razu Profesor zadawał mi jakieś "dodatkowe" pytania, które mnie zacinały... i nie udało mi się powiedzieć tego co miałam fajnie ułożone i z czego byłam dumna :lol: ja bym sobie po tych odpowiedziach nie dała za dobrej oceny :lol: a przed egzaminem przetrzymali nad ponad godzine bo jakieś ważne zebranie było :mdleje: mój stres kipiał uszami... takie fale - stres, stres, stres, zen, stres hahaha:evil_lol: aaaaaaaaaaa nie wierzę nie wierzę już mam to za sobą lalalaaaa:sweetCyb::laugh2_2::bigcool::ylsuper::BIG::beerchug::drink1::cunao::knajpa::drinking: GRATULACJE PANI MAGAZYNIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma jak egzamin pewnie nie odważyłaś się powiedzieć na egzaminie na magazyniera "w sumie to jestem rozczarowana tą uczelnia nie wiele sie tu nauczyłam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts