Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję BARDZO :drinking:

wypompowało mnie jak nie wiem co... a tu już do roboty :shock:

a czy chwaliłam się, że mam z pracy i egzaminu CELUJĄCY!!!! :mdleje: hahah chyba z litości mi to dali :evil_lol: zawsze mówiłam, ze iwuelbiam tą uczelnię a studia tam to były świetne czasy - praktyki terenowe - rewelacja!

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :mdleje: Pierwej weszłam tu :p
:knajpa::knajpa::knajpa:
To że gratukuję to mało powiedziane, jestem dumna Waszeniu magistrze :cunao:

i [SIZE="4"]WIEDZIAŁAM :diabloti:

[quote name='malawaszka']
a czy chwaliłam się, że mam z pracy i egzaminu CELUJĄCY!!!! :mdleje: hahah chyba z litości mi to dali :evil_lol:

HAHAH, chcieli mieć pewność, że to już naprawdę z tobą bęzie koniec i się odczepisz :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
[B]HAHAH, chcieli mieć pewność, że to już naprawdę z tobą bęzie koniec i się odczepisz :evil_lol::evil_lol:

bhahaha a ja zachęcona wynikami pójdę robić doktorat :roflt:

Posted

strach pomyśleć o habilitacji :smhair2:

a tak w ogóle to co to za kierunek był?

bo ja dobrnęłam do etapu pisania no i jakoś już któryś rok zabieram się za to pisanie :evil_lol:
podziwiam że przebrnęłaś - istna doktor traktor :diabloti:

a na poważnie to baaardzo się cieszę - lubię jak się ludziom udaje :loveu:

Posted

Bliss napisał(a):
strach pomyśleć o habilitacji :smhair2:

a tak w ogóle to co to za kierunek był?

bo ja dobrnęłam do etapu pisania no i jakoś już któryś rok zabieram się za to pisanie :evil_lol:
podziwiam że przebrnęłaś - istna doktor traktor :diabloti:

a na poważnie to baaardzo się cieszę - lubię jak się ludziom udaje :loveu:

habilitację też zrobię :lol:

a kierunek - geografia - Wydział Nauk o Ziemi - Kształtowanie i Ochrona Środowiska :grins:

Posted

no w koncu sie doczytalam!!!!

SERDECZNE GRATULACJE !

ja se spokojnie czekalam bo wiedzialam ze to tylko formlnosc , ale mysle ze sie cieszysz ze masz juz to za soba ?!
ciesze sie ogromnie PANI MAGISTER

Posted

[quote name='malawaszka']PANI STARA MAGISTER WASZKOWSKA :roflt:

Dziękuję WAM!!!! Jestem wykończona :mdleje: była bardzo fajna atmosfera - oprócz mnie zdawała jeszcze jedna dziewczyna (ona zgoła inaczej bo przed wszystkimi ze swojego roku :lol: ), oczywiście nie jestem zadowolona z odpowiedzi bo jak zaczęłam to prawie od razu Profesor zadawał mi jakieś "dodatkowe" pytania, które mnie zacinały... i nie udało mi się powiedzieć tego co miałam fajnie ułożone i z czego byłam dumna :lol: ja bym sobie po tych odpowiedziach nie dała za dobrej oceny :lol:
a przed egzaminem przetrzymali nad ponad godzine bo jakieś ważne zebranie było :mdleje: mój stres kipiał uszami... takie fale - stres, stres, stres, zen, stres hahaha:evil_lol:

aaaaaaaaaaa nie wierzę nie wierzę już mam to za sobą lalalaaaa:sweetCyb::laugh2_2::bigcool::ylsuper::BIG::beerchug::drink1::cunao::knajpa::drinking:

GRATULACJE PANI MAGAZYNIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie ma jak egzamin pewnie nie odważyłaś się powiedzieć na egzaminie na magazyniera "w sumie to jestem rozczarowana tą uczelnia nie wiele sie tu nauczyłam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: