Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

my też ciskamy :kciuki: od wczoraj :roll:
szkoda, że nie załatwiłaś sobie na egzamin małego dziecka :evil_lol: szybciorem byś zdała...tak jak ja :p

Posted

Wasia GRATULACJE!!!!!:loveu::multi::loveu: jestes dzielna dziewuszka:multi::loveu:

Tylko czy mozna jeszcze mowic Wasia czy juz PANI WASIA:roll:..........:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):

Tylko czy mozna jeszcze mowic Wasia czy juz PANI WASIA:roll:..........:diabloti:

PANI STARA MAGISTER WASZKOWSKA :roflt:

Dziękuję WAM!!!! Jestem wykończona :mdleje: była bardzo fajna atmosfera - oprócz mnie zdawała jeszcze jedna dziewczyna (ona zgoła inaczej bo przed wszystkimi ze swojego roku :lol: ), oczywiście nie jestem zadowolona z odpowiedzi bo jak zaczęłam to prawie od razu Profesor zadawał mi jakieś "dodatkowe" pytania, które mnie zacinały... i nie udało mi się powiedzieć tego co miałam fajnie ułożone i z czego byłam dumna :lol: ja bym sobie po tych odpowiedziach nie dała za dobrej oceny :lol:
a przed egzaminem przetrzymali nad ponad godzine bo jakieś ważne zebranie było :mdleje: mój stres kipiał uszami... takie fale - stres, stres, stres, zen, stres hahaha:evil_lol:

aaaaaaaaaaa nie wierzę nie wierzę już mam to za sobą lalalaaaa:sweetCyb::laugh2_2::bigcool::ylsuper::BIG::beerchug::drink1::cunao::knajpa::drinking:

Posted

te dodatkowe pytania to się nazywają betonowe koła ratunkowe :evil_lol:

gratulacje choc ani przez sekundę nie wątpiłam w wynik :p

:happy1::cunao::drinking::knajpa::drink1: