Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
no tak, bo koty umieją schodzić samodzielnie tylko do pewnej wysokości :evil_lol:
a wyżej mają juz lęk wysokości :evil_lol:

no!

Tekla64 napisał(a):
hihihi

ja tam swoich nie zdejmowam i jakos nie mieszkaja na drzewach , a odleglosc spacerowa tyz nie gra roli bo jak chca to zawsze wroca, ino sie okazuje ze czasem znajduja se lepsze miejsca do zycia , ale to sa koty , same o sobie stanowia i maja prawo do zmiany adresu jesli bardzo chca.

a moje koty są MOJE i nie mają prawa ani ochoty zmieniać adresów :grins: bo nigdzie im tak dobrze nie będzie :grins:

Posted

Alicja napisał(a):

haha to na szczęście kretowisko :lol:

zerduszko napisał(a):
Nie poznałam Pepy:-o coś tak ja zaniedbała :mad:

a co? widac, że zębów jej nie umyłam???? :evil_lol:

wszystkie zarośnięte bo czasu nie miałam ostatnio jakoś :oops: a tu najpierw pokąpać trzeba, potem spętać i dopiero sie da opitolić :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
No, Drops to się aż prosi. Może lepiej zebys jeszcze u siebie go opitoliła?? ;)

tak zrobię, ale po wtorku... one wszystkie się az proszą - Luna wielkogłowa też... no ale przyjdzie na to czas, przyjdzie czas przyjdzie czas .... lalalalala

a Pepa zaniedbana nie jest :obrazic: czeszę ją co 3 dni o!

Posted

Alicja napisał(a):
wiem , ze kretowisko ...Ozzy też uwielbia ;)

aaahaha bo ja wiesz - mam obsesję goownianą bo one tylko szukają co by tu wszamać na łące, a ostatnio prym w tropieniu wiedzie Iwka

anetta napisał(a):
http://img130.imageshack.us/img130/4227/dsc0139n.jpg
kici kici :vamp:
Piękna jest :loveu:

Rany, ale Olka się zmieniła na buzi, tak...hmmm...wydoroślała?

noo niestety rośnie i rośnie i już nieługo nie będzie mojej małej dziewczynki tylko jakaś :hmmmm: baba :lol:

Posted

kunszt fotograficzny godny miszcza :cool2: kolorystyka :kciuki: kompozycja :kciuki: po prostu piękny LAS :evil_lol:
uśmiech Pepy bezcenny :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa kto chce koty???!!!!! masakra jakaś! dziś miałam w domu już martwą jaszczurkę, którą zjadły i martwego ptaka którego nie zjadły :cry:

:roflt:
a ty myślałaś, ze twoje koty będą INNE? :evil_lol:
Ja już się przyzwyczaiłam do trucheł witających mnie z rana na tarasie :roll:

[quote name='malawaszka']byliśmy w piątek u Pysi i Pepa witała się ze Zmorką :roll:

a co u Pysiu ciekawego? jak domek? jak działka? jak Zmory?

[quote name='malawaszka']hahaha jestem miszczem fotografii i mam wspaniałego asystenta - jak robiłam zdjęcie to wleciał we mnie Drops
http://img688.imageshack.us/img688/5135/dsc0049h.jpg

wyślij na jakiś międzynarodowy konkurs, proszę!