malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 jutro jutro :roll: :lol: a mnie dziś psy nie chciały pozować, zdjęcia nie chciały wychodzic :roll: a ta znowu wychodzi z siebie :o :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='daga10011']Waszeczko-jak daleko masz do Zabrza?????? :oops: a moze znasz kogos kto tam mieszka?w schronisku jest leos :cry: -chcialabym sie dowiedziec czy ma tatuaz-bo wyglada na 100% rasowca-moze by do hodowcy dalo jakos rade dotrzec :cry: ...no i juz wyslalam go do naszej Kaji-na stronie hodowli ma leony w potrzebie :cry: http://www.psitulmnie.pl/poznaj.php?cid=10&statusid=1&pid=412 ojejj - do Zabrza do schronu chodziła kiedyś Żaba14 i chyba coztego - napisz do Żaby priva - może dałaby radę sprawdzić bo Ona mieszka w Zabrzu Quote
Poświata Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 W Zabrzu mieszka nasza Dogomaniaczka Żaba14. Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 dzieki za info :D piekne foteczki Waszka :P Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 tamte są niepiękne - piękne będą teraz 8) dziendobly :lol: hahhhaaa życie jest piękne :angel: tatuś robi kosi kosi łapci :lol: a ciotka szpieguje :lol: łaaazaaaapp czy te oczy mogą kłamać? 8) moja mordusia zapluta :calus: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :lol: nie pamietam juz kiedy wikusia tak wygladala :lol: usmieszki i oczka te same,tylko mojej coorze nigdy sie wlosieta nie wytarly ..a szkoda :lol: Oliwka rosnie jak marzenie :D Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 hihih Oliwka to łysol na maxa :lol: Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='malawaszka'] :angel: :angel: :angel: Waszka -widziałaś??? na pwp Bodziulka napisała A jeżeli ktoś ma ochotę poogladać Wyzełki, to tu jest filmik do ściągnięcia http://www.megaupload.com/?d=40B8O7I6 (gdyby ktoś miał z tym problemy, instrukcja jest w temacie o sochaczewskich psiakach) Było trochę głośno - psy, a do tego kosiarki Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 no cudna jest :angel: na dzień dobry uśmiechnięta - i jak się udaje złapać moment kiedy zmęczona i pomoże jej zasnąć to nie płacze wogóle :angel: no - chyba, że coś boli, ale to rzadko :fadein: Widziałam aga widziałam :angel: są zarąbiste!!! ale sie namęczyłam żeby obejrzeć :roll: Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Waszka, czy mnie się zdaje, czy Bolek obrasta futerkiem :o :lol: Quote
paula_!99o Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='malawaszka']jutro jutro :roll: :lol: a mnie dziś psy nie chciały pozować, zdjęcia nie chciały wychodzic :roll: jak to nie chcialy pozowac?? pieknie pozowaly :angel: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 nie zdaje Ci się 8) pisałam o tym ileśtam stron wcześniej :fadein: Boluś ślicznie zarasta - jeszcze nie wszędzie ale najważniejsze, że włosy ruszyły do boju :wink: Dzięki Paula :wink: ale bywały tu już lepsze zdjęcxia :lol: :wink: Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 No pisałaś, pisałaś, ale teraz te włosiny rzuciły mi się w oczy :lol: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='malawaszka'] :wink: ale bywały tu już lepsze zdjęcxia :lol: :wink: Taaaaaaa, bywały, bywały ..... A wogóle, to dlaczego tak spadliście ??? Quote
Justa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):A wogóle, to dlaczego tak spadliście ??? dom budują 8) Quote
daga10011 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Waszka poszla pilnowac budowy dzis w nocy Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 daga10011 napisał(a):Waszka poszla pilnowac budowy dzis w nocytrzymajcie łapki za Waszeczkę , bo kto nas potem na parapetów zaprosi jak nam Waszke ukradną :-? :kciuki: Quote
malawaszka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 jeszce nie ale zaraz idę :( z mega dołem jadę się dołować i prowadzić nocne dyskusje nad sensem wszystkiego :( Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 malawaszka napisał(a):jeszce nie ale zaraz idę :( z mega dołem jadę się dołować i prowadzić nocne dyskusje nad sensem wszystkiego :(Waszeczko nie smutkuj :-? a TZ nie idzie :o Szkoda że to jednak przeszło 50 kilosków to mogłabym ci potowarzyzyć :-? Quote
malawaszka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 no właśnie TZ jedzie też i stąd te rozmowy czy jest sens to ciągnąć :cry: w takiej sytuacji jeszcze nie byłam :-? Quote
tajdzi Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 malawaszka napisał(a):no właśnie TZ jedzie też i stąd te rozmowy czy jest sens to ciągnąć :cry: w takiej sytuacji jeszcze nie byłam :-? :( :( :( :( :( Quote
Recommended Posts