Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='daga10011']Waszeczko-jak daleko masz do Zabrza?????? :oops: a moze znasz kogos kto tam mieszka?w schronisku jest leos :cry: -chcialabym sie dowiedziec czy ma tatuaz-bo wyglada na 100% rasowca-moze by do hodowcy dalo jakos rade dotrzec :cry: ...no i juz wyslalam go do naszej Kaji-na stronie hodowli ma leony w potrzebie :cry:
http://www.psitulmnie.pl/poznaj.php?cid=10&statusid=1&pid=412

ojejj - do Zabrza do schronu chodziła kiedyś Żaba14 i chyba coztego - napisz do Żaby priva - może dałaby radę sprawdzić bo Ona mieszka w Zabrzu

Posted

tamte są niepiękne - piękne będą teraz 8)

dziendobly :lol:

hahhhaaa życie jest piękne :angel:

tatuś robi kosi kosi łapci :lol:

a ciotka szpieguje :lol:

łaaazaaaapp

czy te oczy mogą kłamać? 8)

moja mordusia zapluta :calus:

Posted

:lol: nie pamietam juz kiedy wikusia tak wygladala :lol: usmieszki i oczka te same,tylko mojej coorze nigdy sie wlosieta nie wytarly ..a szkoda :lol: Oliwka rosnie jak marzenie :D

Posted

[quote name='malawaszka']
:angel: :angel: :angel:

Waszka -widziałaś???
na pwp
Bodziulka napisała
A jeżeli ktoś ma ochotę poogladać Wyzełki, to tu jest filmik do ściągnięcia http://www.megaupload.com/?d=40B8O7I6 (gdyby ktoś miał z tym problemy, instrukcja
jest w temacie o sochaczewskich psiakach)
Było trochę głośno - psy, a do tego kosiarki

Posted

no cudna jest :angel: na dzień dobry uśmiechnięta - i jak się udaje złapać moment kiedy zmęczona i pomoże jej zasnąć to nie płacze wogóle :angel: no - chyba, że coś boli, ale to rzadko :fadein:

Widziałam aga widziałam :angel: są zarąbiste!!! ale sie namęczyłam żeby obejrzeć :roll:

Posted

nie zdaje Ci się 8) pisałam o tym ileśtam stron wcześniej :fadein: Boluś ślicznie zarasta - jeszcze nie wszędzie ale najważniejsze, że włosy ruszyły do boju :wink:

Dzięki Paula :wink: ale bywały tu już lepsze zdjęcxia :lol: :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
Waszka poszla pilnowac budowy dzis w nocy
trzymajcie łapki za Waszeczkę , bo kto nas potem na parapetów zaprosi jak nam Waszke ukradną :-? :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
jeszce nie ale zaraz idę :( z mega dołem jadę się dołować i prowadzić nocne dyskusje nad sensem wszystkiego :(
Waszeczko nie smutkuj :-? a TZ nie idzie :o
Szkoda że to jednak przeszło 50 kilosków to mogłabym ci potowarzyzyć :-?