Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
pieknie ...woda

i mokre psy.... piekne mokre psy!!!!!

cudenka:multi:

to tam sie podziewalas jak cie nie bylo!?

i sie nic a nic nie pochwalilas?:cool3:

a czym sie miałam chwalić - to tylko dzisiaj - jakieś 2 godzinki tam byłyśmy :lol: to jakieś 15 km od mojego domu :lol: wakacje że hohooo :eviltong:

zerduszko napisał(a):
Takie oko jak na ostatnim lubię najbardziej :loveu: Właśnie to jest to, dlaczemu warto się z nimi użerać, takie spojrzenia. Jeszcze jak przypadkowe, to nic, ale jak specjalne... ach :p

hihih oka są boskie :loveu:

Posted

Jaka piękna pogoda :lol: I nawet Pepunia zamoczyła łapeńki. Lunka taka dzielna patyczka wyłowiła :lol:

A na poprzedniej stronie dwie foty Lunki z patyczkiem na drodze - czy mamy zgadywać czym się róznią te dwie foty? :diabloti:

Posted

AnkaG napisał(a):
Jaka piękna pogoda :lol: I nawet Pepunia zamoczyła łapeńki. Lunka taka dzielna patyczka wyłowiła :lol:

A na poprzedniej stronie dwie foty Lunki z patyczkiem na drodze - czy mamy zgadywać czym się róznią te dwie foty? :diabloti:

pfffff całkiem inne są :obrazic:

a Pepa zamoczyła nawet brzuch ale zaraz po tym uciekła :lol:

a Luna jak weszłam ja po kolana do wody wpadła w panikę i zaczęła na mnie skakać cała mokra - i w efekcie wracałam do domu jakbym się posikała :evil_lol:

Posted

jakie te kotki są fotogeniczne :loveu::loveu:

ja sce kotka:placz:... tego tygryska:cool3:

nie mów hop, bo Malawaszka już Ci kota pakuje :diabloti: