malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Tekla64 napisał(a):nie posadzaj mnie o az takie poswiecenie dla moich psicow:diabloti: w zamrzarkach trzymam co inszego a paczuszki i rodzynki mroza sie same jak jest na to czas, ja chcialam ino powiedziec ze za mrozonymi to naprawde szaleja. hahaha a już myślałam, że tak kochasz swoje psy, że mrozisz im "przysmaki" żeby nie zabrakło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) ale dom wariatów mam kurde hahahah przed chwilą dzwoniła do mnie Pani, która adoptowała Kropeczkę - starszą sznupkę o której dowiedziałam się kilka dni temu, porobiłam jej z zerduszkiem ogłoszenia i tak szybko sie znalazł domek, że szok, no ale nie o tym chciałam - dzwoni do mnie ta Pani porozmawiac, poradzić się itd - ja akurat wróciłam ze spaceru z burkami, i sypałam im zarcie, Fifka też dostała - psy wciągnęły aż furczało, kot też, i dziady urządziły polowanie - jakies podekscytowane paskudy i narobiły rabanu goniąc kota - ja cały czas z telefonem przy uchu musiałam je opieprzyć bo sie za bardzo za kota brały :angryy: :mad: dobra, udało mi sie kota wypuścić, za 10 sekund jakiś hałas w kuchni - Hipek rozwlókł kosz na śmieci bo był tam woreczek po kiełbasie - ja cały czas z telefonem i tłumaczę tej Pani, że u mnie nie jest tak zawsze hahaha a na koniec jeszcze cała trójka się rozwrzeszczała bo drogą ktoś smiał przechodzić :-x:megagrin: Pani teraz będzie kochała swoją Kropeczkę za to, ze taka spokojna :lol: Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 hahahahahaha , ja mam tak zawsze jak ktoś dzwoni :evil_lol: Quote
agbar Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kupa,kon,mucha,rozwleczony smietnik,konska kupa,danielowa kupa,mrozona kupa... Yyyy....milego wieczoru:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 agbar napisał(a):Kupa,kon,mucha,rozwleczony smietnik,konska kupa,danielowa kupa,mrozona kupa... Yyyy....milego wieczoru:diabloti: buuahahahaha SIELNKA!!! :roflt: hahaha Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):buuahahahaha SIELNKA!!! :roflt: hahaha szara codzienność :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Vectra napisał(a):szara codzienność :loveu: :loveu: :diabloti: Jaka tam szara...roznokolorowa...w zaleznosci co kun jadl:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 tam jeszcze A miało być w środku :icon_roc: a jeszcze nic nie piałam :evil_lol: Quote
agbar Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):tam jeszcze A miało być w środku :icon_roc: a jeszcze nic nie piałam :evil_lol: nie pialas bo nie ma koguta??:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 agbar napisał(a):Jaka tam szara...roznokolorowa...w zaleznosci co kun jadl:diabloti: za pare miesięcy będziesz miała urozmaicone te różnokolorowe .. z dwóch zadów , urozmaicone , bo wydalą je dwa różne gatunki .. ale może się tak zdarzyć dnia pięknego , że wydalą takie same kolorowe ... wstawisz fotkę , będziemy dochodzić , co zjadł Dili i Okruszek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 łomatko :splat: :roflt: hahah chyba czas zaświecić światło :evil_lol: albo udać się na kurs pisania :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 o kutwa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: rybomłot :mdleje: :scared: ZAPRASZAM do kliknięcia w ostatni napis w moim podpisie! Quote
weszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Hahahahah skąd ja znam tą dziwną zbieżność różnych wypadków jak rozmawiam przez telefon. W dodatku sypanie chrupek do misek przez telefon dla rozmówcy brzmi co najmniej jakby się cała chałupa waliła ;) tak, tak - Kupujcie cegły!!!! Łobuz czeka! Niech każdy wyskakuje z pięciu zeta! O jaki rym mi wyszedł :D A na serio to jakby ktoś mógł to prosimy o pomoc - konik ma szanse żyć. Żeby uniknąć zdzierstwa allegro podam na PW nr konta Dorothy :) Quote
anetta Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 http://img402.imageshack.us/img402/7443/dsc0036q.jpg :mdleje: Gremlina z niej zrobiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak mogłaś hahahaahah Zapomniałam już co miałam jeszcze napisać :cool1: :evil_lol::errrr: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 weszka napisał(a):Hahahahah skąd ja znam tą dziwną zbieżność różnych wypadków jak rozmawiam przez telefon. W dodatku sypanie chrupek do misek przez telefon dla rozmówcy brzmi co najmniej jakby się cała chałupa waliła ;) :evil_lol: było bosko, a ja prowadząc rozmowę co chwilę tylko przepraszałam i mówiłam, że w domu wariatów mieszkam :evil_lol: Alicja napisał(a):masz u mła fote :diabloti: widziałam :diabloti: anetta napisał(a):http://img402.imageshack.us/img402/7443/dsc0036q.jpg :mdleje: Gremlina z niej zrobiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak mogłaś hahahaahah Zapomniałam już co miałam jeszcze napisać :cool1: :evil_lol::errrr: hahahha aż tak Cię zszokowało, ze musk wyprało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: a teraz Wam powiem czemu otworzyłam porto i czemu w różnych galeriach głupoty wypisuję :evil_lol: kilka dni temu na dogo pojawiła się Kropeczka i TO oczko na tym zdjęciu zwaliło mnie z nóg i już kombinowałam jak wziąć ją do siebie jak tylko Hipek pojedzie itd.... ale porobiłam ogłoszenia i zerduszko porobiła i UDAŁO SIĘ!!!! W KILKA DNI TA SZNUPCIA STARUSZKA!!! ZNALAZŁA SUPER DOMEK! dziś tam pojechała i ja norrrmalnie nie wiem co ze sobą zrobic ze szczęścia bo to oczko mne tak prześladowało, że ehhhh :sweetCyb::laugh2_2::drink1::cunao::drinking:a ona DWA lata w schronie się kisiła!!!! Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 No to za Oczko , co by było szczęśliwe w nowym domu :drinking: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Vectra napisał(a):No to za Oczko , co by było szczęśliwe w nowym domu :drinking: yes yes yes :drinking: i lada chwila nie wstane od kompa :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):yes yes yes :drinking: i lada chwila nie wstane od kompa :evil_lol: po łyku piwa :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Vectra napisał(a):po łyku piwa :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: a kto pije piwo? :crazyeye: Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):a kto pije piwo? :crazyeye: ja :grins::grins::grins: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Vectra napisał(a):ja :grins::grins::grins: no to nie wiem cy zazdrościć czy współczuć bo ja dopiero drugi kieliszeczek portosika ciągnę a już mi miękko i wesoło, ale z drugiej strony to juz mi za słodko i zimne piwko byłoby guuttt :loveu: Quote
Vectra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):no to nie wiem cy zazdrościć czy współczuć bo ja dopiero drugi kieliszeczek portosika ciągnę a już mi miękko i wesoło, ale z drugiej strony to juz mi za słodko i zimne piwko byłoby guuttt :loveu: teraz doczytałam , że Ty te alpagę ciągniesz :roll: ja to prosty człowiek ze wsi jestem :oops: proste trunki pije .... :loveu: dopisałam to am , co byś się nie posikała :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Vectra napisał(a):teraz doczytałam , że Ty te alpagę ciągniesz :roll: ja to prosty człowiek ze wsi jestem :oops: proste trunki pije .... :loveu: dopisałam to am , co byś się nie posikała :evilbat: buuahahahaha Ewka błagam :roflt: padłam czytałam post i nie było dopisku, klikam cytuj a tu dopisem i dopiero ryknęłam śmiechem :roflt: i teraz to już J mnie pakuje do wariatkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a): i TO oczko na tym zdjęciu zwaliło mnie z nóg i już kombinowałam jak wziąć ją do siebie jak tylko Hipek pojedzie itd.... ale porobiłam ogłoszenia i zerduszko porobiła i UDAŁO SIĘ!!!! W KILKA DNI TA SZNUPCIA STARUSZKA!!! ZNALAZŁA SUPER DOMEK! dziś tam pojechała i ja norrrmalnie nie wiem co ze sobą zrobic ze szczęścia bo to oczko mne tak prześladowało, że ehhhh :sweetCyb::laugh2_2::drink1::cunao::drinking:a ona DWA lata w schronie się kisiła!!!! Nowy super dom powiedział cos takiego: jak zobaczyłam zdjęcie... Także oczko ma magiczną moc :loveu: Swoją droga jak im się to udało zrobić takie zdjecie, bo ja próbowałam nawiązac kontat z "czkiem" i ciężko... to jest to niewidzące? - bo to drugie było nieładne, czyli to ze stanem zapalmym. Quote
Recommended Posts