Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ja Ci już mówiłam ze robisz fantastyczne fotki? Piękny łabędź, śliczna-szczęśliwa Luniasta a i Pepula świetnie się prezentuje na pierwszej focie wyglada na młodzieniaszka.

Posted

piekne fotki:loveu::multi:...takie cieple i sloneczne:loveu:
A najwazniejsze ze moja Pepusia sie pojawila i wyglada FANTASTYCZNIE!!!!!
Luncia tez:eviltong:

Posted

ooo już myslałam, że wszyscy o nas zapomnieli :oops: :loveu:

Luncia głupiuńcia rozpoczęła już sezon pływacki :shock: biegała po plazy i sama wskakiwała do wody i wyłowiła wszystkie pływające badyle - A CO! porządek musi być :lol:

Posted

[quote name='Vectra']Na tym co wstawiłaś wygląda jak by ją mole wyskubały
taka jest Pepa ... a nie wyleniały mop :evilbat:

http://img75.imageshack.us/img75/4556/dsc0013nd3.jpg

mówcie mi MOL :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak na serio to jej się włosy pogorszyły znowu przez tą chorobę i nie miałam wyjścia bo zrobiły jej się takie piórka co przy każdym pociągnięciu szczotką wychodziły garściami :shake: a jak nie czesałam to błyskawicznie zbijały się w kołtuny - no takie cieniuśkie piórka :shake: masakra... a teraz mnie znowu zmartwiła bo coś jej lewa tylna nóżka niedomaga i wygląda jakby bolała, bo się spina jak macam... ja to se zawsze muszę znaleźć zmartwienie jakieś :oops:

Posted

Vectra napisał(a):
a powiedz Ty mi , co daje to leczenie , prócz skutków ubocznych w postaci wypadających kłaków i chudnięcia ?

co daje? zatrzymanie nadmiernego wydzielania kortyzolu, a co za tym idzie zahamowanie dalszego rozwalania organizmu od wewnątrz, Pepa ma więcej siły, energii i czuje się lepiej - czasem sobie nawet pobiega na dworze, a w domu biega przez pół dnia za kotem :lol: co jeszcze niedawno było nie do pomyślenia :shake: i co jeszcze daje? jeszcze puściejszy portfel niż miałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a Ty tego kota zamierzasz trzymać ? czy robisz mu papa ?

a co na kota kocia mafia ? :diabloti:

kocia mafia jeszcze nie wie i tego sie boję :shake: jak ja widzę jak one reagują na obce koty tam na wsi to :eek2::eek2::eek2: ale nie szukam Fifce domu :oops: ona też bojowa dziewczynka, młodsza i zwinniejsza i nie ma 100 kilo nadwagi więc mam nadzieję, że da radę :roll: pytałam kociarzy i wszyscy mówią, żeby nie ingerować i niech się dzieje wola nieba :crazyeye: jakoś tego jeszcze nie mogę sobie wyobrazić...

Posted

Vectra napisał(a):
znaczy koty zostawić i niech się docierają tak ?
hahahahahaahahaha , ja już w to nie wierzę :evil_lol:

weź mnie nie strasz, ja się na kotach nie znam więc nie wiem jak to może wyglądać poza tym, ze będą leciały kłaki :shock: ale też dziwne to jest bo to sterylizowane kocice kurna są i takie popieprzone :angryy:

Posted

pazury mafii powyrywaj i kagańce włóż :evil_lol:
tak kłaki , tak dotrą się - TAK :diabloti:
odkąd nie ma Ivanka , w okolicy pojawiły się koty ..... tak się docierał z kotkami i nie było kotków żadnych :evilbat:

Posted

:hmmmm: wspominałam , że przygarnęłam kolegę Ivankowi ? :evil_lol:
ale może z kocicami inaczej jest :)
na wsi duzo miejsca , więc mają jak się unikać .... kocia mafia to prawie geriatria nie ?
a Fifi młoda , szybka :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
:hmmmm: wspominałam , że przygarnęłam kolegę Ivankowi ? :evil_lol:
ale może z kocicami inaczej jest :)
na wsi duzo miejsca , więc mają jak się unikać .... kocia mafia to prawie geriatria nie ?
a Fifi młoda , szybka :diabloti:

no własnie kurna nie taka znowu geriatria - są młodsze od Luny - Kaja ma około 5 lat a Fiona koło 4 zdaje się, ale grube jak beczki bo w zimie nie chciały wypełzać na dwór więc nieruchawe - mam nadzieję, ze masą Fifki nie zgniotą :angryy::angryy::angryy: