Erhan Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tu chyba kiedyś jakieś takie mikrosznupi byli, a coś się jakby sk(n)ociło:evil_lol: Quote
eria Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ale piękna z niej kiciambra :loveu: http://img11.imageshack.us/img11/6707/dsc0047m.jpg a ogon nie przeszkadzał TZ w oglądaniu meczu ? :diabloti: http://img17.imageshack.us/img17/4458/dsc0022zvs.jpg Quote
malawaszka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Erhan napisał(a):Tu chyba kiedyś jakieś takie mikrosznupi byli, a coś się jakby sk(n)ociło:evil_lol: jedna mikro sznupa i jedna świnka Pepa, tylko mikro sznupa zimą się upasła jak świnka, a swinka schudła po lekach i teraz już nie wiem kto jest kto to i fot nie wiedziałabym jak podpisać :evil_lol: eria - luzik z meczykiem - J Fifce wybaczy wszystko - oprócz grzebania łapami w talerzu :evil_lol: Quote
weszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No pięknie panna wyrosła :loveu: i wie gdzie się usadzić żeby facet się w nią wpatrywał :razz: Ja ostatnio Totka zastałam na górnych szafkach kuchennych, a kolejnego dnia tuż pod sufitem na regale. Ma skoki chłopak :razz: Quote
ariss Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 śliczna jest:loveu::loveu::loveu:już mi tęskono za koteczkiem w domu:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ale ona wyrosła:crazyeye: piękna z niej kotka Quote
tangerine74 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pieknie się zk(n)ociło u Was :loveu: Gimli wczoraj zawierał bliższą znajomość z kotem kolegi, Mruczkiem. Nie dali się panowie przekonać, że ten drugi zwierz jest ok :shake: W efekcie Mruczek siedział na szafie w zamkniętym pokoju, a Gimli pilnował miski Mruczka w kuchni. :mad: Ja za to potwierdziłam sobie poziom alergii na kocią sierść - tragiczny jest :placz: Nigdy nie bedę miała kociszcza w domku :placz: Nie oddycham przy tych stworach :placz: Pozostaje mi tylko ogladanie :loveu: i zazdroszczenie :razz: Quote
eria Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a jaka Looniasta odpicowana!!! p.s.kocham te skaczące posty:angryy: Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Tangerine - ja też uczulona, ale tragedii nie ma więc dam radę :lol: za to te moje durne burki uczulone na kota są nieustannie :mad: wczoraj to mnie chciały we trzy doprowadzić do białej gorączki - caaały dzień była wojna psio kocia - gonitwy, machanie pazurami i kłapanie zębiskami - a ja tylko czekałam kiedy poleje się krew :angryy: paskudy jedne! Normalnie Fifka zaczepia Pepę - czyli np: Pepa przechodzi koło łóżka jak Fifka na nim lezy, a ta ryp łapą! no to Pepa dziki skok na kota z kłapnięciem paszczą i to takim, ze słychać jak zęby o siebie stukają - no debile... potem kot hyc na podłogę i gonitwa do łazienki, Pepa oczywiście nie wyrabia na zakrętach, obija sie o ściany i w końcu sobie coś zrobi staroć jeden :mad: a Fifka prowokuje dalej - Pepa leży na legowisku mamla kość, a Fifka jej przed nosem spaceruje z wysoko zadartym ogonem :lol: normalnie mam tu ciekawiej niż w kinie :lol: jedynie to się boję ze w koncu kot podrapie Pepę w oko bo one tak nie na zarty się leją :roll: z Luną z kolei już nie ma zaczepek i żartów :shake: przed Luną się wieje, Luny się nie zaczepia, Lunie się sika na legowisko :angryy: :mad: czasem udaje mi się je tak ułożyć :evil_lol: normalnie obie mega szczęśliwe hahaha Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 eria napisał(a):a jaka Looniasta odpicowana!!! kilka ładnych godzin się mordowałysmy z zimowym futrem :lol: tylko coś z grzywką nie tak jest, ale nie wiem jak to poprawić :niewiem: :roll: i spod paputków ujawniły się taaaaakie pazury :crazyeye: obciąć muszę koniecznie jej Quote
LeCoyotte Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ale Looniasta zrobiona fajnie!:-o:loveu: http://img518.imageshack.us/img518/3122/dsc0007y.jpg hahaha jaka tarcza przeciwlooniasta:roflt: Quote
Doginka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Megaszczęśliwe i megaoddzielone poduszką:evil_lol: Ale Lunka ślicznie zrobiona:loveu: Nie zadziałało mi linkowanie:angryy: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 no inaczej by nie lezały tak "spokojnie" :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Obie rowno szczęśliwe :cool3: i równo piekne :loveu: Cuuuuuuuuuuudna broda :p Gilmoń też ma taką długą :loveu: Quote
anetta Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 O rany, toż to randka w ciemno!! :crazyeye::lol: Quote
madziamn Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Tylko lepiej nie odsłaniac kotary bo to może byc tragiczne w skutkach. Fifka lac Lunie na legowisko afefe kicia. Ale Luniasta pięknie wygląda jak panienka z obrazka. A fotki świetne i śliczne a to wyjątkowo mi się podobuje: uwielbiam takie sznupie pysiolki miedzy łapkami:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Hehehe ale wyglądają oddzielone mega-kurtyną :diabloti: Luniasta pięknie wygląda :loveu: Gratulacje dla pani groomerki :) Quote
Justa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Wszędzie te sznupy wypicowane - czyżby wiosna? :loveu: Quote
Doginka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ja kcem więcej wypicowanych panienek i trochę fot czarcich kopytek:razz: Quote
madziamn Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 AnkaG napisał(a):Ale wesoły teatrzyk. :diabloti: TYLKO KURTYNY PODNIEŚC NIE MOZNA:diabloti::evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jakie piekne foty:loveu: Luniasta bossska:loveu: Kociambra nieziemska:loveu: a gdzie moja Pepiniusiunia:placz:? czesc Wasiu:loveu: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:WIOSNA!!!! właśnie wróciłam z cudnego cieplutkiego spacerku nad jeziorem :loveu: weekend miniony był cudny bo dwa olbrzymy z hotelu pojechały do nowych domków! Tutek teraz Buran i staruszek Bob - teraz Bob-Gusia :evil_lol: Oczywiście więcej zdjęć Luny bo Pepa wiecznie przy mnie i zeby jej zrobić fotkę to muszę jej uciekać :lol: Quote
Recommended Posts