LeCoyotte Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Malawaszko,a może znasz kogoś z tamtych rejonów? zobacz tu http://www.dogomania.pl/forum/f28/swiecko-s-o-s-sznaucer-wyzel-pies-potrzebuje-pomocy-blagamy-o-pomoc-133270/ Quote
Justa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 malawaszka napisał(a):bo to zdjęcie "przed" a kiedy będzie zdjęcie "po" ? :cool3: :diabloti: żebyś Ty waszko zobaczyła co ja z jaszczurką zrobiłam.. wygląda jak po goleniu maszynką :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Erhan napisał(a):Aaa, no chiba że tak... :roll:, ale nie przsadzaj z tym myślicielstwem, coby zmarszcze na stałe nie zostało :evil_lol:, bo później to albo skalpem trza naciągać, albo starą padlinką oszczyknąć :evil_lol: za późno już :placz::placz::placz: taka ze mnie myśliwa, że i zmarszcz na wieki już mam :placz: a teraz siedzę i myślę co sie stało z moim prawem jazdy bo nie mam i nie ma w torebce, którą wywróciłam do góry :hmmmm: poszewką i nie ma nigdzie nie ma :placz::placz::placz: Justa no będzie zdjęcie "po" będzie, tylko jakoś czasu i weny mi brak na fotki spacerkowe i tak paskudnie na dworze :shake: a w domu to nie umiem, bo i psy albo śpią albo na kota polują :mad: Quote
weszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://img95.imageshack.us/img95/5293/dsc0006.jpg będę miała koszmary senne :diabloti: Baaardzo jestem ciekawa jak też ten potwór wygląda - w ząbek czesany hihi Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 malawaszka napisał(a): a teraz siedzę i myślę co sie stało z moim prawem jazdy bo nie mam i nie ma w torebce, którą wywróciłam do góry :hmmmm: poszewką i nie ma nigdzie nie ma :placz::placz::placz: kłamałam :splat: prawko przez całe poszukiwania w domu i poza nim, było tam gdzie zawsze tylko chyba mózg mi ktoś podpier****ł :shake: nie wiem co się ze mną dzieje :shock: Quote
tangerine74 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ufff.. trochę zaległości nadrobiłam - doczytałam do grudnia. Oplułam monitor kilkakrotnie, więc nie mam wątpliwosci, ze u Was bez wiekszych zmian :p malawaszka napisał(a):za późno już :placz::placz::placz: taka ze mnie myśliwa, że i zmarszcz na wieki już mam :placz: W tym zakresie tez mam problem. Mój zmarsz mysleniowy jest równie wkurzający. Nie pomaga na to ani bezmyslość, ani rozjasnianie blondynki na jeszcze jasniejszy blond :hmmmm: W związku z powyższym zainwestowałam w mazidła (maseczki, peeling i kremy). Za miesiac powinna być jakaś różnica... Sprawdzimy ;) malawaszka napisał(a):a teraz siedzę i myślę co sie stało z moim prawem jazdy bo nie mam i nie ma w torebce, którą wywróciłam do góry :hmmmm: poszewką i nie ma nigdzie nie ma :placz::placz::placz: Przemęczenie wiosenne ;) A swoją drogą to chyba tylko w Polsce mówi sie o przemęczeniu na przesileniu wiosenny i jesiennym oraz przy upałach i gorączce od mrozu zimą :cool3: Cudownie być Polakiem :lol: na wszystko zawsze mozna ponarzekać i wykorzystac jako wymówke :p malawaszka napisał(a):Justa no będzie zdjęcie "po" będzie, tylko jakoś czasu i weny mi brak na fotki spacerkowe i tak paskudnie na dworze :shake: a w domu to nie umiem, bo i psy albo śpią albo na kota polują :mad: Gimloń jeszcze jest "przed", ale dziś wieczorkiem juz bedzie "po", czyli idziemy pogryźć fryzjerkę :cool3: Ostatnio znarowił sie przy zabiegach. Pewnie szarpanie długich kudłów go wkurza. Oczywiscie zawsze obiecuję sobie, ze zrobię zdjecia z cyklu "przed" i "po", a potem konsekwentnie zapominam je zrobić, w ferworze walki o futro. No przeciez nie bede sie na siebie zlościć za konsekwencję w postepowaniu... ;) Za to zaprzyjaźniony sznupek Frodo był ostatnio strzyzony pod wpływem uspokajaczy. Poszło rewelacyjnie. Po raz pierwszy fryzjerka ma całe dłonie, a pies czyste uszy :multi: Quote
Doginka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Znalazłaś prawko:multi::multi::multi:A już myślałam, że będziesz nowe robić:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Doginka - ja go nie zgubiłam, to mózg zgubiłam chyba :lol: a w ogóle to Doginka HELP!!!!!! umieram, boli mnie pęcherz :placz: a nie latałam ostatnio w stringach jeno w barchanowych gaciach i szlag trafił i tak :placz: masakra od wczoraj po południu - co brałaś na to? łykam urosept ale dalej boli, a lekarz dopiero od 15 mnie przyjmie :shake: Quote
Doginka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 malawaszka napisał(a):Doginka - ja go nie zgubiłam, to mózg zgubiłam chyba :lol: a w ogóle to Doginka HELP!!!!!! umieram, boli mnie pęcherz :placz: a nie latałam ostatnio w stringach jeno w barchanowych gaciach i szlag trafił i tak :placz: masakra od wczoraj po południu - co brałaś na to? łykam urosept ale dalej boli, a lekarz dopiero od 15 mnie przyjmie :shake: Niestety za późno tu weszłam. Brałam furagin i witaminę C przez 10 dni 2x dziennie. Bardzo Ci współczuję - wiem jak cierpisz, bo wiem jak to boli.:placz: Nie bagatelizuj tego, bo ja kiedyś zamiast iść do lekarza postanowiłam to wytrzymać, że może samo przejdzie.......i dostałam krwiomoczu:placz: Quote
malawaszka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 nie czekałam i udało się zdusić w zarodku - już jest lepiej :multi: Quote
Doginka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 malawaszka napisał(a):nie czekałam i udało się zdusić w zarodku - już jest lepiej :multi: Mądra dziewczynka:p;) Quote
malawaszka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Doginka napisał(a):Mądra dziewczynka:p;) madra czy nie mądra to to był taki ból, że nie dało się inaczej :shock: Quote
Doginka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 malawaszka napisał(a):madra czy nie mądra to to był taki ból, że nie dało się inaczej :shock: Wiem - żyletki i sól sypana na ranę:placz: Quote
Vectra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Alicja napisał(a):pewno sikałaś pod wiatr :roll: pewno sztafirowała się po mieście z nerkami na wierzchu :shake: :diabloti: znam ten ból :-( najgorzej , że to badziewie lubi nawracać ..... Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Vectra napisał(a):pewno sztafirowała się po mieście z nerkami na wierzchu :shake: :diabloti: znam ten ból :-( najgorzej , że to badziewie lubi nawracać ..... no ta majty z golfem , barchany ale biodrówki :diabloti: Quote
weszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Widzę że to dogo-ciotkowa przypadłość :shake: Mnie dość poważnie dopadło 2x i nie obeszło się wtedy bez antybiotyku. Niestety lubi wracać co jakiś czas ale wtedy duszę w zarodku zestawem: urosept, urozonazol + ogromnie ilości picia. Zdrówka i rozumku :evil_lol: życzę zatem :cool1: Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Vectra napisał(a):pewno sztafirowała się po mieście z nerkami na wierzchu :shake: :diabloti: oczywiście i to w dodatku w drogę na dyske :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: nie mówić mi tu o zadnym nawracaniu!!!!:mad: nie dam się nawrócić i już :diabloti: :eviltong: Quote
Doginka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Mi się nic nie nawróciło, ale fakt, antybiotyk też brałam:razz: Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Fifka wczoraj zdobyła kolejny szczyt Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 nie ma już małego kotecka :placz: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ;)...bo jest wielka kocica zaje2bista :evil_lol: http://img17.imageshack.us/img17/4458/dsc0022zvs.jpg Quote
Doginka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ale piękna panna z niej wyrosła.:loveu: Koty to maja ciekawe pomysły na leżakowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts