malawaszka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja']zrób Pepie fote ...znaczy bardziej mi biega o twoje umiejętności fryzjerskie :grins: to nie napisałam wcześniej, że fot Pepy nie będzie dopóki nie odrośnie? :evil_lol: Quote
agbar Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Noooooo pokaaaaa lysego sceniacka,pokaaaaa:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 :eviltong: więcej będzie jak mi ją J przytrzyma i wyrównam maszynką :p Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='malawaszka']to nie napisałam wcześniej, że fot Pepy nie będzie dopóki nie odrośnie? :evil_lol: ależ dlaczemu :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='malawaszka']http://img95.imageshack.us/img95/5293/dsc0006.jpg :eviltong: więcej będzie jak mi ją J przytrzyma i wyrównam maszynką :p gremlinek :loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ile ona ma tych kłów w swojej paszczy? wygląda na kilka:evil_lol: Quote
madziamn Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 czemu nie będzie fot przecież ta co jest to jest super. Pepula wyglada wyjątkowo a te zębole no cóż całkiem sporo ich jest. Jak to mówią "pełen pysk":eviltong: Quote
anetta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No i się smieją z Pepy :mad: Ja chce łysą Pepkę :grins: Quote
malawaszka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 teraz już obie sa łyse a ja padam :mdleje: odgruzowanie Luny to było coś :mdleje: Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='malawaszka']teraz już obie sa łyse a ja padam :mdleje: odgruzowanie Luny to było coś :mdleje: :bigcool: będą fotki :grins: Quote
malawaszka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 pokażę Wam coś! Te zdjęcia zrobiła mi Oliwia - za miesiąc skończy 4 lata :grins: ustawienia ja zrypałam w pierwszym i prześwietlone wiosna :loveu: była wczoraj :placz: Quote
Doginka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://img95.imageshack.us/img95/5293/dsc0006.jpg :crazyeye:Toż to paszcza z horroru:crazyeye:.............................:diabloti: A Olivka szkoli się na fotografa?:razz:Super te pierwsze w jej życiu foty:loveu:, no ale miała super modelki:loveu:;) Quote
madziamn Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 wszystkie trzy śliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Doginka napisał(a): A Olivka szkoli się na fotografa?:razz:Super te pierwsze w jej życiu foty to nie jej pierwsze foty :p pierwsze lustrzanką :lol: bo tak to ona co jakiś czas lata po domu z cyfrówką i cyka wszystko co się nawinie :evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 sliczne fotencje robi Oliffcia:loveu: moj mlody biega z cyfrowka i cyka zdjecia swoim ulubionym filmom w TV (Family guy, American dad):roll: Quote
Doginka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 malawaszka napisał(a):to nie jej pierwsze foty :p pierwsze lustrzanką :lol: bo tak to ona co jakiś czas lata po domu z cyfrówką i cyka wszystko co się nawinie :evil_lol: No właśnie mówie, że lustrem:diabloti::eviltong: Quote
tangerine74 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Waszko, pozostali kochani sznupolubni, wreszcie komputer wpuszcza mnie na strone dogo i forum :loveu: Od listopada nie pozwalał mi na to :angryy::mad::placz: Czasem tylko podgladałam Was na chwilkę na komputerze rodziców. Dziwne to, ale miejmy nadzieję, ze sie skończyło. Tęskniłam straszliwie, więc tym mocniej sciskam dwunoznych i tarmosze czterołapnych :loveu: Postaram się w tym tygodniu nadrobić zaległości forumowe i chociaż czasami wziac udział w dyskusjach ;) Dla wtajemniczonych - operacja moich oczu udała sie :p Quote
malawaszka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 :multi::multi::multi: jesteś nareszcie :loveu::loveu::loveu: baaardzo się cieszę, że się udała operacja :multi::multi::multi: Quote
AnkaG Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale piękne trzy Wenus na focie. :lol: No i dwie się uśmiechają tylko Lunka coś nie w humorku :evil_lol: Quote
Erhan Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 I gdzie tam cuś łysego widać:roll:, wszystkie trzy zarosłe włosem bujnem a obfitem, ino jednej zmarszcz :cool3: na czele uwidocznił się był :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Erhan napisał(a):I gdzie tam cuś łysego widać:roll:, wszystkie trzy zarosłe włosem bujnem a obfitem, ino jednej zmarszcz :cool3: na czele uwidocznił się był :evil_lol: bo to zdjęcie "przed" a na czele to nie żaden zmarszcz :obrazic: jeno dowód głebokiego myślicielstwa :grins: Quote
Doginka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 malawaszka napisał(a):bo to zdjęcie "przed" a na czele to nie żaden zmarszcz :obrazic: jeno dowód głebokiego myślicielstwa :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale żem sie uśmiała:evil_lol: Quote
AnkaG Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jak ktoś u takiej młodej laski zmarszcze widzi to chyba musi okulary sobie kupić :eviltong: Quote
Erhan Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 malawaszka napisał(a):bo to zdjęcie "przed" a na czele to nie żaden zmarszcz :obrazic: jeno dowód głebokiego myślicielstwa :grins: Aaa, no chiba że tak... :roll:, ale nie przsadzaj z tym myślicielstwem, coby zmarszcze na stałe nie zostało :evil_lol:, bo później to albo skalpem trza naciągać, albo starą padlinką oszczyknąć :evil_lol: Quote
Recommended Posts