Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']zrób Pepie fote ...znaczy bardziej mi biega o twoje umiejętności fryzjerskie :grins:

to nie napisałam wcześniej, że fot Pepy nie będzie dopóki nie odrośnie? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']http://img95.imageshack.us/img95/5293/dsc0006.jpg

:eviltong: więcej będzie jak mi ją J przytrzyma i wyrównam maszynką :p

gremlinek :loveu:

Posted

czemu nie będzie fot przecież ta co jest to jest super. Pepula wyglada wyjątkowo a te zębole no cóż całkiem sporo ich jest. Jak to mówią "pełen pysk":eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):

A Olivka szkoli się na fotografa?:razz:Super te pierwsze w jej życiu foty

to nie jej pierwsze foty :p pierwsze lustrzanką :lol: bo tak to ona co jakiś czas lata po domu z cyfrówką i cyka wszystko co się nawinie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie jej pierwsze foty :p pierwsze lustrzanką :lol: bo tak to ona co jakiś czas lata po domu z cyfrówką i cyka wszystko co się nawinie :evil_lol:

No właśnie mówie, że lustrem:diabloti::eviltong:

Posted

Waszko, pozostali kochani sznupolubni, wreszcie komputer wpuszcza mnie na strone dogo i forum :loveu: Od listopada nie pozwalał mi na to :angryy::mad::placz: Czasem tylko podgladałam Was na chwilkę na komputerze rodziców. Dziwne to, ale miejmy nadzieję, ze sie skończyło.
Tęskniłam straszliwie, więc tym mocniej sciskam dwunoznych i tarmosze czterołapnych :loveu:
Postaram się w tym tygodniu nadrobić zaległości forumowe i chociaż czasami wziac udział w dyskusjach ;)

Dla wtajemniczonych - operacja moich oczu udała sie :p

Posted

I gdzie tam cuś łysego widać:roll:, wszystkie trzy zarosłe włosem bujnem a obfitem, ino jednej zmarszcz :cool3: na czele uwidocznił się był :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
I gdzie tam cuś łysego widać:roll:, wszystkie trzy zarosłe włosem bujnem a obfitem, ino jednej zmarszcz :cool3: na czele uwidocznił się był :evil_lol:

bo to zdjęcie "przed" a na czele to nie żaden zmarszcz :obrazic: jeno dowód głebokiego myślicielstwa :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo to zdjęcie "przed" a na czele to nie żaden zmarszcz :obrazic: jeno dowód głebokiego myślicielstwa :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale żem sie uśmiała:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Aaa, no chiba że tak... :roll:, ale nie przsadzaj z tym myślicielstwem, coby zmarszcze na stałe nie zostało :evil_lol:, bo później to albo skalpem trza naciągać, albo starą padlinką oszczyknąć :evil_lol: