anetta Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://img19.imageshack.us/img19/8274/dsc0031w.jpg :crazyeye: Wysoka się zrobiła :evil_lol: Rafał mu dał gratis fajne fotele kubełkowe, pojeździł ów gość z tymi fotelami tydzień i przyjechał oddać , bo jak powiedział - choinka mu się nie zmieści Looool :roflt: Quote
weszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Erhan przez twój kawał klika postów wtecz zsikałam się w kanapę :D Quote
Erhan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Vectra napisał(a): ... wartość naprawy , zawsze przekracza kilka krotnie wartość pojazdu :roll: ale ni diabła nie chciał innego samochodu .... Są ludzie co kochają swoje autka, a stare auta mają duszę :loveu: i jeśli się o nie dba, to są pewniejsze i bardziej niezawodne niż nówki naszpikowane komputerami, gdzie przepalona żarówka potrafi skutecznie unieruchomić auto ;) Podobnie bywa z psami, nieprawdaż ? ;) Quote
Erhan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 weszka napisał(a):Erhan przez twój kawał klika postów wtecz zsikałam się w kanapę :D Może pampersika podesłać :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jak dalej będzie tak wesoło, to trzeba będzie w wiekszą ilość pampersów zainwestować:p;) Co tu tak mało fot??:razz: Quote
malawaszka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Erhan napisał(a):Są ludzie co kochają swoje autka, a stare auta mają duszę :loveu: i jeśli się o nie dba, to są pewniejsze i bardziej niezawodne niż nówki naszpikowane komputerami, gdzie przepalona żarówka potrafi skutecznie unieruchomić auto ;) Podobnie bywa z psami, nieprawdaż ? ;) prawdaż :loveu: ja kocham moje autko, ale jakoś nie mam zacięcia do dbania... no i kazdy wieziony pies zostawia coś od siebie w tej duszy :roll: moja Jetka przejechała ze mną kawał świata - m.in szutry Szwecji i kawałeczek Norwegii - w miesiąc ponad 5000 km i ZERO usterki :loveu::loveu::loveu: no ale to było kilka lat temu... a czas jest nieubłagalny ehhhhh - ja tam bym mogła nią jeździć, tylko jest coraz mniej bezpiecznie, a jak pomyślę o tych zabezpieczeniach, które teraz są standardem, a moja jetna nawet o nich nie słyszała to skóra cierpnie :roll: zabrzmiało jak mowa pożegnalna, ale jeszcze się nie żegnamy :lol: Doginka zdjęć mało bo ja zapracowana a psy wyglądają jak nieboskie storzenia misie kudłate :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Erhan napisał(a):Są ludzie co kochają swoje autka, a stare auta mają duszę :loveu: i jeśli się o nie dba, to są pewniejsze i bardziej niezawodne niż nówki naszpikowane komputerami, gdzie przepalona żarówka potrafi skutecznie unieruchomić auto ;) Podobnie bywa z psami, nieprawdaż ? ;) Bo to mylne myślenie ludzi też jest ;) chcą tylko NOWE , jak ktoś dba .. to przyjeżdża dziadkiem raz na rok na przegląd , robi tysiące km ..... a nowe cudeńka - z czego byśmy żyli ? :evil_lol: z dziadków się nie da :diabloti: Jetka to bardzo porządne auto.Nie do zajechania , njiu cudeńka nie przeżyją TYLE lat w takim stanie .. zresztą już to widać ... modele aut z przed 6-10 lat, juz są na wymarciu ... a dziadki ? :p Quote
Doginka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 malawaszka napisał(a): ... a psy wyglądają jak nieboskie storzenia misie kudłate :evil_lol: Dawaj do mnie - wyskubiemy jak kurczaki:diabloti: Quote
Erhan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 malawaszka napisał(a):...ja tam bym mogła nią jeździć, tylko jest coraz mniej bezpiecznie, a jak pomyślę o tych zabezpieczeniach, które teraz są standardem, a moja jetna nawet o nich nie słyszała to skóra cierpnie... Najważniejszym zabezpieczeniem, które zapewne Twoje autko posiada jest element łączący kierownicę z fotelem kierowcy;), a cała reszta gadżetów, będących teraz standardem lub za dopłatą, jest w aucie zbędna, bo zabezpieczenia przed ludzką głupotą i brakiem wyobraźni jeszcze nikt nie wprowadził :roll:. Ludzie sądzą, że elektronika w aucie zwalnia z myślenia, a to całkiem nie tak...:roll: malawaszka napisał(a):... a psy wyglądają jak nieboskie storzenia misie kudłate :evil_lol: Melduję, że moje kudłate zrzuciły :evil_lol: zimowe futro :lol:, ~ 3kg czarnej wełenki oddam w dobre ręce, ktoś chece? :lol:;) Quote
malawaszka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Erhan napisał(a):Najważniejszym zabezpieczeniem, które zapewne Twoje autko posiada jest element łączący kierownicę z fotelem kierowcy;) co ja się nakombinowałam jaki to element :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 TAK!!!! :grins: to najpiękniejszy element w samochodzie :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Doginka napisał(a):Dawaj do mnie - wyskubiemy jak kurczaki:diabloti: co do drobiu ..... mężczyzna sprzątający :diabloti: ukradłam u Menrzusia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 hahaha to już wiem dlaczego nie lubię tego robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to w drogę :loveu: Quote
Poświata Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jakie fajne małe :loveu:. Przyszłam pochwalić się moim nowym banerkiem :evil_lol:. Quote
AnkaG Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 malawaszka napisał(a):TAK!!!! :grins: to najpiękniejszy element w samochodzie :loveu::loveu::loveu: Ale skromność :diabloti: Niunia śliczna :loveu: Jeszcze parę latek i może babcią zostanę, tylko kurde młody żadnej dziewuchy nie ma. :p Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 AnkaG napisał(a):tylko kurde młody żadnej dziewuchy nie ma. :p a skąd ta pewność :cool3: Quote
Doginka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Widzę, że Oliv wczuwa się w rolę starszej siostry:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 katastrofa :mdleje: Pepa jest łysa :placz::placz::placz: przy tych lekach sierść się kiepści strasznie, wypada, kołtuni - przynajmniej u niej bo już miała przeciez taką ładną - no i jak tu psa czecać jak po każdym czesaniu pół psa mniej, a jak nie czesałam to porobiły siękołtuny bo ona ma takie lichutkie te włoski :shake: wczoraj wysmarowałam ją olejem palmowym, dziś kąpałam i chciałam po nałożeniu odżywki poczesać trochę tych kołtunów - ale normalnie włosy garściami wychodzą, a ta durnota o 1 w nocy mi wyć zaczęła w wannie... wzięłam nożyczki i powycinałam.... kto ma wyobraźni odrobinę potrafi sobie wyobrazić jak Pepa teraz wygląda :eek2::ices_bla: Quote
agbar Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Niestety mam wyobraznie:roll:i nie wiem dlaczego chce mi sie smiac:evil_lol: Czesc Waszencjo:hand: Quote
malawaszka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Pepisko wygląda jak wygryziony przez mole sceniacek :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zrób Pepie fote ...znaczy bardziej mi biega o twoje umiejętności fryzjerskie :grins: Quote
lolka75 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 co najlepszego zrobilas mojej Pepuni:placz: chyba sie przejade do Cie i powaznie porozmawiam:mad: czesc Wasia:loveu: Quote
Recommended Posts