Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Starość i rdza :diabloti:

malawaszka napisał(a):
sama jesteś stara :obrazic: S to sól :diabloti:

To się uhahałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
smarowanko podwozia :diabloti: moje autko dostało przegląd na 2 tyg :placz: bo ktoś mi zrobił dziury w podwoziu :-x i jakieś t(fu)lejki powyjmował :bad-word:

malawaszka napisał(a):
no! zaboli mnie ta prawda po kieszeni oj zaboli :angryy:

Nie zaboli :evil_lol:, części (tfulejki) kupuj w internecie ze sprawdzonych źródeł, bo są sporo tańsze (gorzej jak jeździsz jakimś wyjątkowym unikatem albo ssuper nówką do której bez białych rękawiczek i kompa się nie podchodzi, ale takich przypadków nie podejrzewam :lol:), później kilka godzin w garażu pod autkiem z TZ, kompletem kluczy, spawareczką lub migomatem, w razie potrzeby (zależy od wielkości dziur) i gotowe;). Z przyjemnością bym Wam pomógł, ale mam trochu daleko;).
Chyba, że zamiast przyjemności wolisz ASO, to wtedy płać i płacz :diabloti:

Posted

Erhan napisał(a):
gorzej jak jeździsz jakimś wyjątkowym unikatem albo ssuper nówką do której bez białych rękawiczek i kompa się nie podchodzi, ale takich przypadków nie podejrzewam

że niby dlaczego? :obrazic:

no niestety mój TZ i naprawianie samochodu to dwa odległe bieguny :shake: no trudno - widziały gały co brały zatem udaję się dziś do Pysiowego TZta na ogląd podwozia :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

no niestety mój TZ i naprawianie samochodu to dwa odległe bieguny :shake: no trudno - widziały gały co brały zatem udaję się dziś do Pysiowego TZta na ogląd podwozia :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Ju będzie Twoje podwozie oglądać :roll::razz::razz:...czy Pysia wie :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):

A bo w pierwszym przypadku, to już na nic innego nie starcza czasu, a w drugim - pieniędzy :evil_lol:

malawaszka napisał(a):

Zabierz Go niech się uczy, niech zobaczy:crazyeye: ile przyjemności traci :cool3:
zlecając ogląd podwozia innym.

A Pysiowy TZ to dobrze Pysię ustawił, jak ją boli głowa, to mu zastępstwo podsyła :cool3::diabloti:

Posted

O trójkącie to to trzeba pamiętać:diabloti:, Jak panieneczka w bardzo krótkim mini zmieniała koło w pojeździe przy drodze, podjechał do niej patrol drogówki i wołają:
-Szanowna pani, my tu trójkąta nie widzimy.
A ona na to:
- Bo wydepilowałam...

;):lol:

Posted

Erhan napisał(a):
O trójkącie to to trzeba pamiętać:diabloti:, Jak panieneczka w bardzo krótkim mini zmieniała koło w pojeździe przy drodze, podjechał do niej patrol drogówki i wołają:
A ona na to:
- Bo wydepilowałam...

:diabloti:.... zapraszam na czyszczenie klawiatury :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
A ona na to:
- Bo wydepilowałam...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

byłam, podwozie oglądał Pysiowy Ju, potem jeszcze Pan sąsiad ze wsi Blacharz i hurraaa obejdzie się bez wymiany progów - jakoś to się połata :multi: byle przegląd klepnąć :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

byłam, podwozie oglądał Pysiowy Ju, potem jeszcze Pan sąsiad ze wsi Blacharz i hurraaa obejdzie się bez wymiany progów - jakoś to się połata :multi: byle przegląd klepnąć :evil_lol:

:lol: fajny sąsiad :razz::razz:

Posted

Ale wy tu świntuszycie - widać, że wiosna idzie :diabloti:

Znacie powiedzenie?:
w marcu koty, w kwietniu psy a w maju MY:eviltong:

Wasiu wyglądaj bocianków ... :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Ale wy tu świntuszycie

Gdzie, gdzie, poka,poka:evil_lol:
AnkaG napisał(a):
Wasiu wyglądaj bocianków ... :lol:

W podgdańskim Bysewie w sobotę 28 lutego widziano tylko lecącego i drącego mordę (dziób) żurawia :mad::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
byle przegląd klepnąć :evil_lol:

ooo my mamy takiego klienta :multi: sentymentalny starszy pan , ma fiata 126p i co rok przed przeglądem przyjeżdża na blacharkę :evil_lol: wartość naprawy , zawsze przekracza kilka krotnie wartość pojazdu :roll: ale ni diabła nie chciał innego samochodu .... Rafał mu dał gratis fajne fotele kubełkowe, pojeździł ów gość z tymi fotelami tydzień i przyjechał oddać , bo jak powiedział - choinka mu się nie zmieści - dodam , że był sierpień ...

ale mamy sukces , udało się go namówić na inny samochód :multi:
teraz od 2 miesięcy co 2 dzień , przyjeżdża do nas , maluchem :diabloti: uczyć się jeździć tym "nowym" samochodem :mdleje: :evil_lol:

Posted

Nie była to aluzja do Ciebie :obrazic: ja też mam pełnoletni samochód ...
sentymentalny fijat , to prawie nówka salonówka - ino polska myśl techniczna ... on już z fabryki jak wychodził to żarła go pani na R :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
ooo my mamy takiego klienta :multi: sentymentalny starszy pan , ma fiata 126p i co rok przed przeglądem przyjeżdża na blacharkę :evil_lol: wartość naprawy , zawsze przekracza kilka krotnie wartość pojazdu :roll: ale ni diabła nie chciał innego samochodu .... Rafał mu dał gratis fajne fotele kubełkowe, pojeździł ów gość z tymi fotelami tydzień i przyjechał oddać , bo jak powiedział - choinka mu się nie zmieści - dodam , że był sierpień ...

ale mamy sukces , udało się go namówić na inny samochód :multi:
teraz od 2 miesięcy co 2 dzień , przyjeżdża do nas , maluchem :diabloti: uczyć się jeździć tym "nowym" samochodem :mdleje: :evil_lol:

wszystko fajnie i smieszne, ale co ma znaczyć że macie TAKIEGO klienta? :obrazic: że niby ja jestem starszym sentymentalnym panem? :mad: i fiu/ata też nie mam :diabloti: