Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a):ja nie będę może wymieniać gdzie jeszcze wsadziły swoje trzy grosze :diabloti: :roll: to może nie wymieniaj :diabloti: Quote
Doginka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zdradźcie kto to S i R?:razz: Trzeba się bać?:cool3: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Doginka napisał(a):Zdradźcie kto to S i R?:razz: Trzeba się bać?:cool3: zawsze i wszędzie :diabloti: zwłaszcza jak się jeździ prawiezabytkowymsamochodem:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Doginka napisał(a):Zdradźcie kto to S i R?:razz: Trzeba się bać?:cool3: Starość i rdza :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Vectra napisał(a):Starość i rdza :diabloti: sama jesteś stara :obrazic: S to sól :diabloti: Quote
Vectra Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a):sama jesteś stara :obrazic: S to sól :diabloti: wiem , że prawda bywa bolesna :cool3: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Vectra napisał(a):wiem , że prawda bywa bolesna :cool3: :diabloti: no! zaboli mnie ta prawda po kieszeni oj zaboli :angryy: Quote
Doginka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Vectra napisał(a):Starość i rdza :diabloti: malawaszka napisał(a):sama jesteś stara :obrazic: S to sól :diabloti: To się uhahałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erhan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):smarowanko podwozia :diabloti: moje autko dostało przegląd na 2 tyg :placz: bo ktoś mi zrobił dziury w podwoziu :-x i jakieś t(fu)lejki powyjmował :bad-word: malawaszka napisał(a):no! zaboli mnie ta prawda po kieszeni oj zaboli :angryy: Nie zaboli :evil_lol:, części (tfulejki) kupuj w internecie ze sprawdzonych źródeł, bo są sporo tańsze (gorzej jak jeździsz jakimś wyjątkowym unikatem albo ssuper nówką do której bez białych rękawiczek i kompa się nie podchodzi, ale takich przypadków nie podejrzewam :lol:), później kilka godzin w garażu pod autkiem z TZ, kompletem kluczy, spawareczką lub migomatem, w razie potrzeby (zależy od wielkości dziur) i gotowe;). Z przyjemnością bym Wam pomógł, ale mam trochu daleko;). Chyba, że zamiast przyjemności wolisz ASO, to wtedy płać i płacz :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Erhan napisał(a):gorzej jak jeździsz jakimś wyjątkowym unikatem albo ssuper nówką do której bez białych rękawiczek i kompa się nie podchodzi, ale takich przypadków nie podejrzewam że niby dlaczego? :obrazic: no niestety mój TZ i naprawianie samochodu to dwa odległe bieguny :shake: no trudno - widziały gały co brały zatem udaję się dziś do Pysiowego TZta na ogląd podwozia :diabloti: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):że niby dlaczego? :obrazic: no niestety mój TZ i naprawianie samochodu to dwa odległe bieguny :shake: no trudno - widziały gały co brały zatem udaję się dziś do Pysiowego TZta na ogląd podwozia :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Ju będzie Twoje podwozie oglądać :roll::razz::razz:...czy Pysia wie :grins: Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Ju będzie Twoje podwozie oglądać :roll::razz::razz:...czy Pysia wie :grins: sama to zaproponowała :errrr: Quote
Erhan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):że niby dlaczego? :obrazic: A bo w pierwszym przypadku, to już na nic innego nie starcza czasu, a w drugim - pieniędzy :evil_lol: malawaszka napisał(a): no niestety mój TZ i naprawianie samochodu to dwa odległe bieguny :shake: no trudno - widziały gały co brały zatem udaję się dziś do Pysiowego TZta na ogląd podwozia :diabloti: Zabierz Go niech się uczy, niech zobaczy:crazyeye: ile przyjemności traci :cool3: zlecając ogląd podwozia innym. A Pysiowy TZ to dobrze Pysię ustawił, jak ją boli głowa, to mu zastępstwo podsyła :cool3::diabloti: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):sama to zaproponowała :errrr: :hmmmm: ... Pysia w pracy czy we trójkąt :diabloti::evil_lol: Quote
Erhan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 O trójkącie to to trzeba pamiętać:diabloti:, Jak panieneczka w bardzo krótkim mini zmieniała koło w pojeździe przy drodze, podjechał do niej patrol drogówki i wołają: -Szanowna pani, my tu trójkąta nie widzimy. A ona na to: - Bo wydepilowałam... ;):lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Erhan napisał(a):O trójkącie to to trzeba pamiętać:diabloti:, Jak panieneczka w bardzo krótkim mini zmieniała koło w pojeździe przy drodze, podjechał do niej patrol drogówki i wołają: -Szanowna pani, my tu trójkąta nie widzimy. A ona na to: - Bo wydepilowałam... ;):lol: :diabloti:.... zapraszam na czyszczenie klawiatury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Erhan napisał(a):O trójkącie to to trzeba pamiętać:diabloti:, Jak panieneczka w bardzo krótkim mini zmieniała koło w pojeździe przy drodze, podjechał do niej patrol drogówki i wołają: -Szanowna pani, my tu trójkąta nie widzimy. A ona na to: - Bo wydepilowałam... ;):lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: byłam, podwozie oglądał Pysiowy Ju, potem jeszcze Pan sąsiad ze wsi Blacharz i hurraaa obejdzie się bez wymiany progów - jakoś to się połata :multi: byle przegląd klepnąć :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: byłam, podwozie oglądał Pysiowy Ju, potem jeszcze Pan sąsiad ze wsi Blacharz i hurraaa obejdzie się bez wymiany progów - jakoś to się połata :multi: byle przegląd klepnąć :evil_lol: :lol: fajny sąsiad :razz::razz: Quote
AnkaG Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ale wy tu świntuszycie - widać, że wiosna idzie :diabloti: Znacie powiedzenie?: w marcu koty, w kwietniu psy a w maju MY:eviltong: Wasiu wyglądaj bocianków ... :lol: Quote
Erhan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 AnkaG napisał(a):Ale wy tu świntuszycie Gdzie, gdzie, poka,poka:evil_lol: AnkaG napisał(a): Wasiu wyglądaj bocianków ... :lol: W podgdańskim Bysewie w sobotę 28 lutego widziano tylko lecącego i drącego mordę (dziób) żurawia :mad::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a): byle przegląd klepnąć :evil_lol: ooo my mamy takiego klienta :multi: sentymentalny starszy pan , ma fiata 126p i co rok przed przeglądem przyjeżdża na blacharkę :evil_lol: wartość naprawy , zawsze przekracza kilka krotnie wartość pojazdu :roll: ale ni diabła nie chciał innego samochodu .... Rafał mu dał gratis fajne fotele kubełkowe, pojeździł ów gość z tymi fotelami tydzień i przyjechał oddać , bo jak powiedział - choinka mu się nie zmieści - dodam , że był sierpień ... ale mamy sukces , udało się go namówić na inny samochód :multi: teraz od 2 miesięcy co 2 dzień , przyjeżdża do nas , maluchem :diabloti: uczyć się jeździć tym "nowym" samochodem :mdleje: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nie była to aluzja do Ciebie :obrazic: ja też mam pełnoletni samochód ... sentymentalny fijat , to prawie nówka salonówka - ino polska myśl techniczna ... on już z fabryki jak wychodził to żarła go pani na R :evilbat: Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Vectra napisał(a):ooo my mamy takiego klienta :multi: sentymentalny starszy pan , ma fiata 126p i co rok przed przeglądem przyjeżdża na blacharkę :evil_lol: wartość naprawy , zawsze przekracza kilka krotnie wartość pojazdu :roll: ale ni diabła nie chciał innego samochodu .... Rafał mu dał gratis fajne fotele kubełkowe, pojeździł ów gość z tymi fotelami tydzień i przyjechał oddać , bo jak powiedział - choinka mu się nie zmieści - dodam , że był sierpień ... ale mamy sukces , udało się go namówić na inny samochód :multi: teraz od 2 miesięcy co 2 dzień , przyjeżdża do nas , maluchem :diabloti: uczyć się jeździć tym "nowym" samochodem :mdleje: :evil_lol: wszystko fajnie i smieszne, ale co ma znaczyć że macie TAKIEGO klienta? :obrazic: że niby ja jestem starszym sentymentalnym panem? :mad: i fiu/ata też nie mam :diabloti: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):wszystko fajnie i smieszne, ale co ma znaczyć że macie TAKIEGO klienta? :obrazic: że niby ja jestem starszym sentymentalnym panem? :mad: i fiu/ata też nie mam :diabloti: :roflt: :roflt: dostałam taką lineczkę http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-mix-terrier-dt-ds-potrzebny-na-cito-prosimy-o-ogloszenia-bannerki-132966/#post11916233 Quote
Poświata Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 AnkaG napisał(a):Znacie powiedzenie?: w marcu koty, w kwietniu psy a w maju MY:eviltong:Dobre, dobre, tego nie słyszałam. Cześć Waszka :bye: Quote
Recommended Posts