malawaszka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 szaleństwa na drapaku :lol: eee nuudaaa Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :hmmmm: ileż można skakać po drapaku :roll:..............:evil_lol: Tutek jest śliczny :loveu: Quote
agbar Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/8498/dsc0007x.jpg buhahhahaha..kosmitka:evil_lol: Quote
madziamn Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ale Fifka urosła widac różnicę a fotki super. Quote
Junka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Super fotki jak zwykle :roll: No a kotka tez niczego sobie :loveu: Quote
malawaszka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 AnkaG napisał(a):Urosła kicia. A jak tam przestała marcować? Fifka już dawno po sterylce i zagojone wszystko :cool1: więc przestała ;) rujkę musiałam zatrzymać farmakologicznie bo naturalnie to mogłoby trwać i trwać jak ona miała tak często :shock: Quote
lolka75 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 sliczna dzidzia:loveu: i sliczna kicia.... teskni mi sie:-(.....za kicia, nie dzidzia;). Zawsze byla kocica w domku a teraz tylko biale drace ryja:roll: Quote
Doginka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Qrcze, ale u Was wszystkie panny szybko rosną:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Doginka napisał(a):Qrcze, ale u Was wszystkie panny szybko rosną:loveu::loveu::loveu: włącznie ze mną :nonono2::ekmm: Quote
malawaszka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Alicja napisał(a)::cool1:ktoś Ci podmienił Czarcie Kopytko nr 2 już wygląda jak cżłowiek i nawet całkiem przytomnie patrzy :loveu: Quote
malawaszka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Alicja napisał(a): czy we mnie dojrzewa instynkt macierzyński :roll::crazyeye: bo takie małemnie wzruszają czy ja do roli cioteczki się szykuję ;) a to pisałaś jako Ty czy jako moje mysli? :evil_lol: Madzia pisała i odpisałam :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 malawaszka napisał(a):już wygląda jak cżłowiek i nawet całkiem przytomnie patrzy :loveu: czy we mnie dojrzewa instynkt macierzyński :roll::crazyeye: bo takie małemnie wzruszają czy ja do roli cioteczki się szykuję ;) a ja dziś widziałam cudeńko i cały czas jestem pod wrażeniem :loveu::loveu::loveu: Pisała do Cie Magda ...odpisalaś ??;) Quote
Vectra Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ekh , niebawem wiosna Wasiu , bociany wracają do kraju :diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 malawaszka napisał(a):a to pisałaś jako Ty czy jako moje mysli? :evil_lol: tera to jako Ja :roll:;) Madzia pisała i odpisałam :loveu: to oki :loveu: Quote
Erhan Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a): Napisał Alicja czy we mnie dojrzewa instynkt macierzyński :roll::crazyeye: bo takie małemnie wzruszają czy ja do roli cioteczki się szykuję ;-) a to pisałaś jako Ty czy jako moje mysli? :evil_lol: Vectra napisał(a): ... bociany wracają do kraju :diabloti: Jakieś smarowanko? :cool3: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Erhan napisał(a):Jakieś smarowanko? :cool3: :diabloti: smarowanko podwozia :diabloti: moje autko dostało przegląd na 2 tyg :placz: bo ktoś mi zrobił dziury w podwoziu :-x i jakieś t(fu)lejki powyjmował :bad-word: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto Ci porobił dziurki i coś tam jeszcze :roll: ONI :nerwy: Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a):smarowanko podwozia :diabloti: moje autko dostało przegląd na 2 tyg :placz: bo ktoś mi zrobił dziury w podwoziu :-x i jakieś t(fu)lejki powyjmował :bad-word: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto Ci porobił dziurki i coś tam jeszcze :roll: Quote
Vectra Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto Ci porobił dziurki i coś tam jeszcze :roll: myślę że to były ONE , było je dwie ... na S i R się zwą :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Vectra napisał(a):myślę że to były ONE , było je dwie ... na S i R się zwą :eviltong: :evil_lol: a to zołzy :cool1:...u Nas próbowały w nadkolu :mad: Quote
Vectra Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Alicja napisał(a): a to zołzy :cool1:...u Nas próbowały w nadkolu :mad: a ja klapy w złomku nie uratowałam :angryy: one są okropne :shake: :-( :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ja nie będę może wymieniać gdzie jeszcze wsadziły swoje trzy grosze :diabloti: Quote
Recommended Posts