Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie te fotki latającej Luny sa najlepsze, fajny to widok jak ona tak skacze wiem bo moja Fionka(*) też tak sie bawiła i zawsze nie było wiadomo kto ma większą radochę z tego "polowania" ona czy my:lol:

Posted

Waszko, widzę, że u Ciebie radość przeplatana jest smutkiem...
Tak mi przykro z powodu Twojego Dziadka. Przekaż też kondolencje J.
(')

A zarazem tak super patrzeć na wesołą i zadowoloną z życia Pepę :loveu:
No i mam nadzieje, że sprawy między Czarcimi Kopytkami już wkrótce ułożą się pomyślnie! ;)

Posted

asher napisał(a):
Waszko, widzę, że u Ciebie radość przeplatana jest smutkiem...
Tak mi przykro z powodu Twojego Dziadka. Przekaż też kondolencje J.
(')

A zarazem tak super patrzeć na wesołą i zadowoloną z życia Pepę :loveu:
No i mam nadzieje, że sprawy między Czarcimi Kopytkami już wkrótce ułożą się pomyślnie! ;)

Dzięki Asher :calus: no - jak w zyciu raz dobrze, a potem zaraz źle... tylko ostatnio jakieś duże natężenie wszystkiego było... teraz marzy mi się czas spokoju :roll:

Czarcie Kopytko starsze już lepiej reaguje - ona kocha tą swoją siostrunię wyczekaną, ale na [początku się zawiodła że nie da się z tym bawić :lol: teraz jest już znacznie lepiej i coraz mniej objawów zazdrostki ;)

Pepa właśnie przeżywa rozkosze ocierając się swą szanowną dupinką o nogi J :roll: :evil_lol:

Posted

Ale Pepa wyszczuplała :crazyeye: Pisałam już kiedyś, ze Lunka przypomina mi Este jak była młoda. :lol:

Moje też zarośnięte ale za to im ciepło. :eviltong:

Posted

AnkaG napisał(a):
Ale Pepa wyszczuplała :crazyeye: Pisałam już kiedyś, ze Lunka przypomina mi Este jak była młoda. :lol:

Moje też zarośnięte ale za to im ciepło. :eviltong:

no Pepka teraz laseczka jak się patrzy :loveu:

a Luna zarośnięta bo zima jeszcze trwa - najbardziej zarośnięty sznup na osiedlu bo inne wygolone na łyso bo przeciez muszą "rasowo" wyglądać :evil_lol:

Posted

No i jak tu cytować bez multicytatu:angryy:
Fotki śliczne, kranik piękny, lsniący i niespotykany, a Ty jak czytałam zdrowiejesz:multi:
Banieczki łatwo się stawia, jakbym bliżej mieszkała, to bym Ci bańki sprawiła:diabloti:
Ale u Was śnieżku dużo - w Wawce już nie ma ani grama śniegu:shake:

Posted

u nas już też nie ma sniegu :shake: jest okropnie, mokro i syfiaście

a ja miałam dzisiaj straszny sen :shake: śniło mi się, że oddałam Lunę - że znalazłam jej inny dom :crazyeye: i to w dodatku z 9 letnimi chłopcami - a ona takich nie lubi delikatnie mówiąc :roll: boże jak ja płakałam w tym śnie :shock: jak się obudziłam to ją wyściskałam i obiecałam, że choćby nie wiem co to jej nie oddam :oops: :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Oj nie płacz Wasiu - przecież ty nie oddajesz tylko zbierasz ...:lol:

No właśnie :lol: Może to był sen terapeutyczny? :lol:

Posted

Sto lat mnie nie było! Wpadam oczywiscie na chwilę, życzę zdrowia (co tutaj wpadam to Waszka chora:roll:). Kondolencje z powodu dziadka składam. Nowe zakupy do domu podziwiam! Pięknę! (koza...przepraszam kominek...wygląda bardzo stylowo wśród nowych kafli:)

Posted

[quote name='Doginka']A może Lunka czuje się samotna i telepatycznie jakoś Ci to przekazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

szczerze wątpię - ona byłaby najszczęsliwsza będac jedynym psem na świecie :lol:

Asher - przecież mam dopiero dwa... w domu, bo w głowie kombinuję jak upchnac jeszcze kilka :roll:

LAZY - wychodzi więc na to, że rzadko choruję bo ty rzadko tu bywasz :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
szczerze wątpię - ona byłaby najszczęsliwsza będac jedynym psem na świecie :lol:

cos mi sie wydaje ze zle oceniasz Lunetke:shake:.... ze niby ona nie lubi innych pieskow:shake:. Ona poprostu ma zawsze innym duzo do powiedzenia:diabloti:
Czesc Wasia:loveu:... poka malenkie nowe Kopytko:cool3::loveu: