Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kocina ma się lepiej, jutro chyba będę mogła ją zabrać juz do domu - i ... nie wiem co dalej, chyba zamknąć w łazience bo zamęczą te moje pindy :mad:

ariss a ja to samo myślałam dzis o Twoich tylko nie zdążyłam napisać bo musiałam wyjść :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
kocina ma się lepiej, jutro chyba będę mogła ją zabrać juz do domu - i ... nie wiem co dalej, chyba zamknąć w łazience bo zamęczą te moje pindy :mad:

ariss a ja to samo myślałam dzis o Twoich tylko nie zdążyłam napisać bo musiałam wyjść :lol:

no dziewuszki mogą szaleć,gass by się chyba skręciła:evil_lol:

błahahah...tzn..że ktoś tu oszukuje:evil_lol::eviltong:i to nie jestem ja:diabloti:ale do swoich może podchodzi się z większą krytyką:diabloti:

Posted

Dobrze że ten kiciulek trafił na Was bo nie miałby szans a niech tych wszystkich ludzi :mad::angryy:...i jeszcze :2gunfire:.
Zdjecia Moniczko śliczne Luncia patyczkowa super. Czekamy na jeszcze...

Posted

Ja też jestem pod wrażeniem - nie fotek, bo te jak zwykle piękne są:loveu:, ale pod wrażeniem wielkiego serca Małejwaszki:loveu::loveu::loveu:
Mam nadzieję, że z koteczką już lepiej;)

Posted

Nie lubię horrorów :shake:

Kotecek biedny , tam mamuśka Alicja , dobrze kombinowała ;)
dla kotecka duzzooooo zdrowia :kciuki:

fotki jesienne , magiczne :loveu: te kolory :loveu:
Lunowsłwa w drągiem wygląda bosko :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']chyba dziś odbiorę już kotę z lecznicy - mam nadzieję, że jej zrobią tą łapkę jak trzeba, tylko dalej nie wiem co z nią zrobię w domu :placz: Magaa chcesz????

[FONT=Arial]nie pytaj ......wieź :grins:[/FONT]

Posted

Piękna jesień u was - u nas ciągle coś siąpi. Taki cholerny klimat malaryczny.:cool1:

Ty to jesteś teraz psio-kocia mama ...

Lunka pięknie z kijeczkiem wygląda. No bo ona wogóle śliczniusia mordka mała. Już kiedyś pisałam, ze ona mi Estę przypomina. Esta tez kijki lubi.

Posted

Kicia ma się lepiej, ale nie wiadomo co z łapką, bali sie dawać jej już znieczulenie żeby rtg porządnie wyszło bo podejrzewają, że ma zmiażdżony nadgarstek oprócz złamanego kolana :placz: jeszcze jej nie zabrałam z lecznicy - tam ma spokój przynajmniej

Luna to kijanka jak to mówi Oliwia na psy noszące kije :evil_lol:

Posted

Widziałam miszcza JODA, co trenuje siłę woli:crazyeye::evil_lol: i widziałam KIJANKA jak się zakopuje w liściach i wymyślaczkę róznych super nazw też podziwiałam:loveu::evil_lol::loveu:

Posted

Piekne te foty.....W moim lesie osobistym jest ciemno jak w doopie u nie powiem kogo i zadna fotka mi nie chce wyjsc tak jak bym chciala:shake:

I jeszcze ten tego witam cie cieplo:multi:

Posted

jbk napisał(a):
A gdzie fota z Oliwką podnoszącą się w powietrzu dzięki sile woli J.?

jeszcze nie do końca opanował przyciąganie przedmiotów, więc ma zakaz próbowania z istotami żywymi :evil_lol: