ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 mi w lesie takie chyba za chiny ludowe nie wyjdą:shake:piękne:loveu: Dobrze,że koteczek trafił na ludzi z wielkim sercem:loveu: Quote
malawaszka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 kocina ma się lepiej, jutro chyba będę mogła ją zabrać juz do domu - i ... nie wiem co dalej, chyba zamknąć w łazience bo zamęczą te moje pindy :mad: ariss a ja to samo myślałam dzis o Twoich tylko nie zdążyłam napisać bo musiałam wyjść :lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 i to jeszczen ie koniec :diabloti: Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 malawaszka napisał(a):kocina ma się lepiej, jutro chyba będę mogła ją zabrać juz do domu - i ... nie wiem co dalej, chyba zamknąć w łazience bo zamęczą te moje pindy :mad: ariss a ja to samo myślałam dzis o Twoich tylko nie zdążyłam napisać bo musiałam wyjść :lol: no dziewuszki mogą szaleć,gass by się chyba skręciła:evil_lol: błahahah...tzn..że ktoś tu oszukuje:evil_lol::eviltong:i to nie jestem ja:diabloti:ale do swoich może podchodzi się z większą krytyką:diabloti: Quote
madziamn Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dobrze że ten kiciulek trafił na Was bo nie miałby szans a niech tych wszystkich ludzi :mad::angryy:...i jeszcze :2gunfire:. Zdjecia Moniczko śliczne Luncia patyczkowa super. Czekamy na jeszcze... Quote
malawaszka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zaproszenia-do-kina-w-wa-wie-pila-v-28paz-blizna-3list-na-polamana-kicie-123404/#post11126993 zapraszam Warszawianki lubiące horrory na bazarek z zaproszeniami do warszawskich kin na Piłę V i Bliznę w 3D :cool3: Quote
anetta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jestem pod wrażeniem zdjęć :loveu::loveu::loveu: Waszko, Ty nasza bohaterko :loveu: horrory?? o nieee :shake::evil_lol: strach się bać :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja też jestem pod wrażeniem - nie fotek, bo te jak zwykle piękne są:loveu:, ale pod wrażeniem wielkiego serca Małejwaszki:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że z koteczką już lepiej;) Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nooo to powyższe to się nazywa jesień :loveu: Horrory - uwielbiam, ale od Warszawy trzymam się z dala :evil_lol: Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='malawaszka']http://www.dogomania.pl/forum/f99/zaproszenia-do-kina-w-wa-wie-pila-v-28paz-blizna-3list-na-polamana-kicie-123404/#post11126993 zapraszam Warszawianki lubiące horrory na bazarek z zaproszeniami do warszawskich kin na Piłę V i Bliznę w 3D :cool3: Kurde, szkoda, że do Wawki tak daleko.... Quote
Vectra Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nie lubię horrorów :shake: Kotecek biedny , tam mamuśka Alicja , dobrze kombinowała ;) dla kotecka duzzooooo zdrowia :kciuki: fotki jesienne , magiczne :loveu: te kolory :loveu: Lunowsłwa w drągiem wygląda bosko :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 chyba dziś odbiorę już kotę z lecznicy - mam nadzieję, że jej zrobią tą łapkę jak trzeba, tylko dalej nie wiem co z nią zrobię w domu :placz: Magaa chcesz???? Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='malawaszka']chyba dziś odbiorę już kotę z lecznicy - mam nadzieję, że jej zrobią tą łapkę jak trzeba, tylko dalej nie wiem co z nią zrobię w domu :placz: Magaa chcesz???? [FONT=Arial]nie pytaj ......wieź :grins:[/FONT] Quote
weszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jesienny las absolutnie uroczy i Luna w nim :) Jak kotecek? Quote
AnkaG Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Piękna jesień u was - u nas ciągle coś siąpi. Taki cholerny klimat malaryczny.:cool1: Ty to jesteś teraz psio-kocia mama ... Lunka pięknie z kijeczkiem wygląda. No bo ona wogóle śliczniusia mordka mała. Już kiedyś pisałam, ze ona mi Estę przypomina. Esta tez kijki lubi. Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Kicia ma się lepiej, ale nie wiadomo co z łapką, bali sie dawać jej już znieczulenie żeby rtg porządnie wyszło bo podejrzewają, że ma zmiażdżony nadgarstek oprócz złamanego kolana :placz: jeszcze jej nie zabrałam z lecznicy - tam ma spokój przynajmniej Luna to kijanka jak to mówi Oliwia na psy noszące kije :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 wyruszam na polowanie polowanie na kijanka a masz! i zakopać luuzik, chyba nikt nie widział Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 a J ćwiczył przywoływanie przedmiotów siłą woli :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Widziałam miszcza JODA, co trenuje siłę woli:crazyeye::evil_lol: i widziałam KIJANKA jak się zakopuje w liściach i wymyślaczkę róznych super nazw też podziwiałam:loveu::evil_lol::loveu: Quote
eria Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ale Wy tam macie fantastyczną jesien :loveu: nadziwić się nie mogę Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A gdzie fota z Oliwką podnoszącą się w powietrzu dzięki sile woli J.? Quote
agbar Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Piekne te foty.....W moim lesie osobistym jest ciemno jak w doopie u nie powiem kogo i zadna fotka mi nie chce wyjsc tak jak bym chciala:shake: I jeszcze ten tego witam cie cieplo:multi: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jbk napisał(a):A gdzie fota z Oliwką podnoszącą się w powietrzu dzięki sile woli J.? jeszcze nie do końca opanował przyciąganie przedmiotów, więc ma zakaz próbowania z istotami żywymi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 znikąd pojawił się kolega Luna oczywiście go wylewnie przywitała Pepa wyniośle podeszła i olała a Luna dalej witała Quote
Recommended Posts