Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczniuśka Lunia :angel: :angel: :angel:
Świetnie wygląda ze "ścieżką dla pchełek" :klacz:

więcej :modla:

A Bolutek kiedy będzie strzyżony ?
Bo troszkę go sama obcinałaś, ale czy juz sierść zrobiła się mocniejsza na fryzjera? :wink:

:angel: :angel: :angel:

Posted

uuuu Bolut jeszcze niegotowy :roll: na grzbiecie to on ma takie pojedyncze piórka, że to się do niczego nie nadaje :roll: gadałam z fryzjerką i pójdziemy dopiero jak mu porządnie zaczną odrastać włoski na grzbiecie - wydaje mi się że powoli ruszają, ale to jeszcze nie to co chcemy :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']zosia samosia dziś była się fryzować i znowu ją wypitolili :lol: uszy się zrobiły lekkie i chcą fruwać - błeeee tego nie lubiam :lol:

o boshe i znowu wszyscy będą sięze mnie śmiać :roll: :lol:

ja siem nie śmiejem - wcale nie - śliczna panienka Lunka :klacz: :angel:
Hanuś :nono:
:wink: :lol:

Posted

Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D
moż emi coś odjechanego wymyśli?? :wink: :D

Posted

sayma napisał(a):
Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D

hahaha na przykład zostawi Ci brodę :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
sayma napisał(a):

:cunao: tylko niech wąsiki przystrzyże bo już mi się w zupie moczą :roll: :D :D

Posted

sayma napisał(a):
malawaszka napisał(a):
sayma napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt:
a Lunka elegantka teraz :wink:

Posted

sayma napisał(a):
malawaszka napisał(a):
sayma napisał(a):

hahha to już musisz jej powiedzieć :lol: :lol: :lol:

Posted

hhaha co zorbisz - taka rasa i taki włos - pokazywałam Ci już kiedyś jak wygląda niestrzyżony sznaucer - niejednokrotnie mam problemy z rozpoznaniem sznaucera w jakimś schroniskowcu skołtunionym :(

Posted

no tez racja :cry: ..ale czemu na tak krotko?????????chociaz moze latem im lepiej tak-moje cierpia w upaly-ale Dali stracil tyle futra ze bez strzyzenia lysy sie robi :roll:

Posted

ja też nie lubię tak łyso, ale za dwa trzy tyg już będzie dobrze - jakbym sama umiała to nie robiłabym tak krótko, ale co zrobić jak nie umiem :oops: :-? a jej lepiej będzie w taki gorąc - dziś jak widziałam Zmorkę jak cierpiała w upale to aż mnie serce bolało - ona z taakim futrem i jeszcze ze szczeniakami :roll:

Posted

a na dodatek czorna :lol: :P ...oj wiem,bo moje sie mecza strasznie :roll:
Waszka-tak z innej beczki-moskitiery w oknach w nowym domu zaloz 8) ...ja nie zalozylam i robactwo wszedzie :roll: ..co chwila zabijam na sobie cos-cme,komara,muche,i cos malego zielonego-tez gryzie :evil: caly pokoj w tym mam :evil:

Posted

o fuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wstręctwa :x my to wogóle będziem tam musieli coś wykombinować, bo pełno jest skorków 0X :x i mrówek :x 0X więc jakieś radykalne środki zastosujem :evilbat: mam nadzieję znaleźć coś takiego jak pisała kiedyś Adda - że przyjeżdża pan i spryskuje dom i ogród i spokój na jakiśczas z robalami :evilbat:

Posted

Lunka mordke ma piękna,a reszta spodoba mi sie mocno za 3 tyg :lol: :lol:
Malawaszka Zmorka ma teraz tyyyle futra?? :o Cezar nieogolony i tylko wygląda jakby miał dużo,ale jak sie go dotknie,to naprawde niewiele go teraz ma :lol: :lol: