Pasavera Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Śliczniuśka Lunia :angel: :angel: :angel: Świetnie wygląda ze "ścieżką dla pchełek" :klacz: więcej :modla: A Bolutek kiedy będzie strzyżony ? Bo troszkę go sama obcinałaś, ale czy juz sierść zrobiła się mocniejsza na fryzjera? :wink: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 uuuu Bolut jeszcze niegotowy :roll: na grzbiecie to on ma takie pojedyncze piórka, że to się do niczego nie nadaje :roll: gadałam z fryzjerką i pójdziemy dopiero jak mu porządnie zaczną odrastać włoski na grzbiecie - wydaje mi się że powoli ruszają, ale to jeszcze nie to co chcemy :wink: Quote
Maga100 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='malawaszka']no i już się smieją :roll: o bosiuu, jaka słodka Lunetka.... :puppydog: I gdzie ta krzykliwa panna teraz, hę? :wink: Quote
aga1215 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='malawaszka']zosia samosia dziś była się fryzować i znowu ją wypitolili :lol: uszy się zrobiły lekkie i chcą fruwać - błeeee tego nie lubiam :lol: o boshe i znowu wszyscy będą sięze mnie śmiać :roll: :lol: ja siem nie śmiejem - wcale nie - śliczna panienka Lunka :klacz: :angel: Hanuś :nono: :wink: :lol: Quote
Katerinas Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='malawaszka']no i już się smieją :roll: Ależ ona tu jest słodziutka i niewinna :lol: Aż dziw, że ta niewinna psinka pożarła biednego misia :wink: Quote
sayma Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D moż emi coś odjechanego wymyśli?? :wink: :D Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 sayma napisał(a):Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D moż emi coś odjechanego wymyśli?? :wink: :D hahaha na przykład zostawi Ci brodę :lol: Quote
sayma Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 malawaszka napisał(a):sayma napisał(a):Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D moż emi coś odjechanego wymyśli?? :wink: :D hahaha na przykład zostawi Ci brodę :lol: :cunao: tylko niech wąsiki przystrzyże bo już mi się w zupie moczą :roll: :D :D Quote
Alicja Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 sayma napisał(a):malawaszka napisał(a):sayma napisał(a):Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D moż emi coś odjechanego wymyśli?? :wink: :D hahaha na przykład zostawi Ci brodę :lol: :cunao: tylko niech wąsiki przystrzyże bo już mi się w zupie moczą :roll: :D :D :roflt: :roflt: :roflt: a Lunka elegantka teraz :wink: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 sayma napisał(a):malawaszka napisał(a):sayma napisał(a):Waszka moze i ja się wyborę do tego fryzjera co Luna chodzi bo widac, że ma fach w rękach :D :D :D moż emi coś odjechanego wymyśli?? :wink: :D hahaha na przykład zostawi Ci brodę :lol: :cunao: tylko niech wąsiki przystrzyże bo już mi się w zupie moczą :roll: :D :D hahha to już musisz jej powiedzieć :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 byla taka reklama Fanty co sie tak na FANTE strzygli ;) :lol: przeslodka FANTA :angel: Quote
anetta Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Jak pieknie wyglada :D :D :D :D A te oczko spod grzywki takie niewinne :lol: Juz sie nie moege doczekac kiedy Bolus wyladuje u fryzjerki :D Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 ohhh ja też bo to by znaczyło, że odrósł :D Quote
daga10011 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 odrosnie-a Ty go bedziesz golic :lol: :roll: znasz moje zdanie :oops: :lol: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 hahahah kobieto - nie zrobisz leonbergera ze sznaucera :lol: Quote
daga10011 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 no wiem :oops: ..ale co ja poradze,ze lubie wszystko co wlochate????????? :oops: :lol: Jestem tez przeciwko strzyzenia niufow i wszelkich ras :oops: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 hhaha co zorbisz - taka rasa i taki włos - pokazywałam Ci już kiedyś jak wygląda niestrzyżony sznaucer - niejednokrotnie mam problemy z rozpoznaniem sznaucera w jakimś schroniskowcu skołtunionym :( Quote
daga10011 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 no tez racja :cry: ..ale czemu na tak krotko?????????chociaz moze latem im lepiej tak-moje cierpia w upaly-ale Dali stracil tyle futra ze bez strzyzenia lysy sie robi :roll: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 ja też nie lubię tak łyso, ale za dwa trzy tyg już będzie dobrze - jakbym sama umiała to nie robiłabym tak krótko, ale co zrobić jak nie umiem :oops: :-? a jej lepiej będzie w taki gorąc - dziś jak widziałam Zmorkę jak cierpiała w upale to aż mnie serce bolało - ona z taakim futrem i jeszcze ze szczeniakami :roll: Quote
daga10011 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 a na dodatek czorna :lol: :P ...oj wiem,bo moje sie mecza strasznie :roll: Waszka-tak z innej beczki-moskitiery w oknach w nowym domu zaloz 8) ...ja nie zalozylam i robactwo wszedzie :roll: ..co chwila zabijam na sobie cos-cme,komara,muche,i cos malego zielonego-tez gryzie :evil: caly pokoj w tym mam :evil: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 o fuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wstręctwa :x my to wogóle będziem tam musieli coś wykombinować, bo pełno jest skorków 0X :x i mrówek :x 0X więc jakieś radykalne środki zastosujem :evilbat: mam nadzieję znaleźć coś takiego jak pisała kiedyś Adda - że przyjeżdża pan i spryskuje dom i ogród i spokój na jakiśczas z robalami :evilbat: Quote
arima Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Lunka mordke ma piękna,a reszta spodoba mi sie mocno za 3 tyg :lol: :lol: Malawaszka Zmorka ma teraz tyyyle futra?? :o Cezar nieogolony i tylko wygląda jakby miał dużo,ale jak sie go dotknie,to naprawde niewiele go teraz ma :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 ojjj Seti ma jeszcze mnóstwo :o grubą wełnę biedulka - w ciaży ślicznie zarosła, ale teraz przez to cierpi :roll: Quote
arima Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Bidulka :cry: Cezar ma zero podszerstka-wygląda jakby polowa z niego została.Ma tylko te długie cieńkie włosy,a wełny zero :-? Quote
Recommended Posts