Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a wiesz , 16 będzie jak mam Egona :D rany jak ten czas leci Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Vectra napisał(a):To czarne to pierdząca Pepa , nie widziałeś , bo Wasia zmienia psy jak rękawiczki :diabloti: NO!!! to sposób na "ukryte kolekcjonowanie!" przygarnianie staruszków - szybko odchodzą i można mieć następnego :diabloti: Quote
Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 malawaszka napisał(a):NO!!! to sposób na "ukryte kolekcjonowanie!" przygarnianie staruszków - szybko odchodzą i można mieć następnego :diabloti: no na reszcie to z siebie wydusiłaś :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):podobno to jest Śmierdzący Pierd Pepy:roflt: buuahahha Kojot masz mistrza dzisiejszego wieczoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wkurza mnie brak cytowania :angryy: nie mogę znaleźć Pepowego wątku :placz::placz::placz: który mod był taaaaki odważny i mi go posprzątał? :mad: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahha Kojot masz mistrza dzisiejszego wieczoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ to nie ja wymysliłem;) wkurza mnie brak cytowania :angryy: nie mogę znaleźć Pepowego wątku :placz::placz::placz: który mod był taaaaki odważny i mi go posprzątał? :mad: nieakutualne wątki sa archiwizoawen i znikają w czelusciach serwera.. Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 znalazłam, bo nie byłam pewna którego października złapałyśmy Pepę a to było 8 - czyli jutro:multi:, czyli Marcino :Rose: za to wcześniejsze pytanie bo bym przegapiła :oops: :lol: boszzz jutro minie rok jak Śmierdzący Pierd Pepy z nami zamieszkał :mdleje: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 malawaszka napisał(a):znalazłam, bo nie byłam pewna którego października złapałyśmy Pepę a to było 8 - czyli jutro:multi:, czyli Marcino :Rose: za to wcześniejsze pytanie bo bym przegapiła :oops: :lol: boszzz jutro minie rok jak Śmierdzący Pierd Pepy z nami zamieszkał :mdleje: :loveu: sto latek pierdow Pepunia:loveu::beerchug::drink1: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to JUŻ ROK :crazyeye: ale jajecznia ...... :knajpa: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 no pięknie - napisałam 8 czyli jutro a jutro jest 9 :evil_lol: więc poprawka - 9 czyli jutro Pepa ma urodzinki :multi::loveu: za 42 minetki :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 i znowu musze pić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 foty mi zagadali i nawet słowem o nich nie wspomnieli - aż tak kiepskie czy nudne???? proszę mi powiedzieć to nie będę robić :lol: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='malawaszka']foty mi zagadali i nawet słowem o nich nie wspomnieli - aż tak kiepskie czy nudne???? proszę mi powiedzieć to nie będę robić :lol: a ja to że niby nic nie napisałem?:mad::eviltong: http://img250.imageshack.us/img250/6945/dsc0006zm0.jpg :loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']a ja to że niby nic nie napisałem?:mad::eviltong: http://img250.imageshack.us/img250/6945/dsc0006zm0.jpg :loveu: nie znalazłam nic o zdjęciach tylko o Pepie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa to jedna z pierwszych fot Pepy :loveu: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 foty popodziwiane:lol: stolat Pepciaaaaaa:drinking: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 DZIś MIJA ROK ODKąD PEPA JEST Z NAMI! Miała być na tymczasie, ale się zasiedziała :lol: no co ja poradzę, że nikt jej nie chciał :niewiem: Pepa - żarłok, śmierdziel-pierdziel, szczekacz gorszy niż sznup, a jednocześnie sucz tak wdzięczna, tak kochająca i mądra, że głowa mała :loveu: jak ona potrafi mówić co chce, jak pokazać o co jej chodzi, jak się cieszyć potrafi z byle czego - tak! Pepa jest jedyna w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu: 100 lat Pepko moja kochana w zdrówku, żeby Cię łapki nie bolały i wątróbka i co tam jeszcze miało by Cię boleń - niech nie boli!!! :drinking: tak było... tak jest :loveu: a tak bywa :loveu: Quote
ariss Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ona jest śliczna,szczególnie ta ostatnia:loveu::loveu::loveu: a jaka odmiana:loveu: Quote
Doginka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 http://img528.imageshack.us/img528/889/dsc0043kl6.jpg Ahhhhhhhhhhhhhh:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Dla Pepy na rocznicę Kotecek do ganiania i zdarcia skórki Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://img93.imageshack.us/img93/1985/dsc0063bx0.jpg - ta fota jest niesamowita :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PEPY! :BIG: Quote
AnkaG Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Sto lat Pepciu - smrodź cioci malawaszce jeszcze wiele lat. :lol: Quote
Justa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://img261.imageshack.us/img261/9453/dsc0032rt2.jpg myślałam, że to lewitująca obroża :mdleje: sto lat pierdkowi pepci :loveu: a luniasta się w p&s przeobrazila :lol::loveu: Quote
malawaszka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Pepa dziękuje za życzonka i stawia :drinking: Quote
Pysia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Fotki babsztylu robisz oczywiscie śliczne :) Tfu!! Znaczy no takie sobie :evil_lol: Czy to juz rok minął jak jedna uparta kobieta natrafiła na drugą upartą? :cool3: No to sobie teraz w łóżeczku powspominam o tym, ale Ju nie powiem o czym myślę bo zaraz rzeknie że " gdzie człowiek nie może to Edyte posle" :evil_lol: Quote
Recommended Posts