Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
To czarne to pierdząca Pepa , nie widziałeś , bo Wasia zmienia psy jak rękawiczki :diabloti:

NO!!! to sposób na "ukryte kolekcjonowanie!" przygarnianie staruszków - szybko odchodzą i można mieć następnego :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
NO!!! to sposób na "ukryte kolekcjonowanie!" przygarnianie staruszków - szybko odchodzą i można mieć następnego :diabloti:

no na reszcie to z siebie wydusiłaś :diabloti:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
podobno to jest Śmierdzący Pierd Pepy:roflt:

buuahahha Kojot masz mistrza dzisiejszego wieczoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wkurza mnie brak cytowania :angryy:

nie mogę znaleźć Pepowego wątku :placz::placz::placz: który mod był taaaaki odważny i mi go posprzątał? :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahha Kojot masz mistrza dzisiejszego wieczoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ależ to nie ja wymysliłem;)

wkurza mnie brak cytowania :angryy:

nie mogę znaleźć Pepowego wątku :placz::placz::placz: który mod był taaaaki odważny i mi go posprzątał? :mad:

nieakutualne wątki sa archiwizoawen i znikają w czelusciach serwera..

Posted

znalazłam, bo nie byłam pewna którego października złapałyśmy Pepę a to było 8 - czyli jutro:multi:, czyli Marcino :Rose: za to wcześniejsze pytanie bo bym przegapiła :oops: :lol:

boszzz jutro minie rok jak Śmierdzący Pierd Pepy z nami zamieszkał :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
znalazłam, bo nie byłam pewna którego października złapałyśmy Pepę a to było 8 - czyli jutro:multi:, czyli Marcino :Rose: za to wcześniejsze pytanie bo bym przegapiła :oops: :lol:

boszzz jutro minie rok jak Śmierdzący Pierd Pepy z nami zamieszkał :mdleje:

:loveu: sto latek pierdow Pepunia:loveu::beerchug::drink1:

Posted

DZIś MIJA ROK ODKąD PEPA JEST Z NAMI! Miała być na tymczasie, ale się zasiedziała :lol: no co ja poradzę, że nikt jej nie chciał :niewiem:

Pepa - żarłok, śmierdziel-pierdziel, szczekacz gorszy niż sznup, a jednocześnie sucz tak wdzięczna, tak kochająca i mądra, że głowa mała :loveu: jak ona potrafi mówić co chce, jak pokazać o co jej chodzi, jak się cieszyć potrafi z byle czego - tak! Pepa jest jedyna w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu:

100 lat Pepko moja kochana w zdrówku, żeby Cię łapki nie bolały i wątróbka i co tam jeszcze miało by Cię boleń - niech nie boli!!! :drinking:

tak było...

tak jest :loveu:

a tak bywa :loveu:

Posted

Fotki babsztylu robisz oczywiscie śliczne :) Tfu!! Znaczy no takie sobie :evil_lol:

Czy to juz rok minął jak jedna uparta kobieta natrafiła na drugą upartą? :cool3: No to sobie teraz w łóżeczku powspominam o tym, ale Ju nie powiem o czym myślę bo zaraz rzeknie że " gdzie człowiek nie może to Edyte posle" :evil_lol: