malawaszka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 weszka napisał(a):To se można w łeb palnąć. Złośliwość rzeczy martwych! Ale przecież musiało się coś zapisać, jakaś wersja sprzed kilku ostatnich chwil... czy nie???? niestety, program na którym pracuję nie zapisuje :placz: Quote
weszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To tylko tyle mam do powiedzenia qrwa żesz jego mać :angryy: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tragedia:shake: nauczony doświadczeniem co kilka minut sam zapisuję swoja pracę. Pomaga:cool1: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):tragedia:shake: nauczony doświadczeniem co kilka minut sam zapisuję swoja pracę. Pomaga:cool1: no ja też zwykle zapisywałam, a dziś miałam tyle roboty i dość ważną, że na mózg mi padło i nie zapisałam - a teraz sobie siedzę, już skończyłam beczeć (bo jak się okazało, że zniknęlo wsio to się uryczałam jak dziecko :oops: ) - no i komp mi się już wieki całe nie wieszał :angryy: musiał dzisiaj :angryy::mad: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 złośliwość rzeczy martwych:angryy:niestety zawsze w najmniej odpowiedniej chwili:mad: Quote
madziamn Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tak to jest one zwykle wiedzą ze cos waznego robimy i wtedy nawalają:angryy: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :glaszcze: współczuwam historii z kompem Quote
eria Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 o kurcze :shake: cały dzien pracy diabli wzięli :shake: Quote
malawaszka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 nic to - odrobiłam - o 4 poszłam spać, robota oddana, fakturka wystawiona :multi::lol: Quote
tangerine74 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Bo Ty bardzo dzielna kobieta jesteś :p Quote
malawaszka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 http://pies.onet.pl/14629,19,24,handel_zywym_towarem,1,artykul.html załamać się można :shake: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 malawaszka napisał(a):http://pies.onet.pl/14629,19,24,handel_zywym_towarem,1,artykul.html załamać się można :shake: ano niestety - taka jest rzeczywistość :shake: "Tylko niech pan pamięta, żeby za dużo kości z krwią nie dawać i surowego mięsa z krwią. Jak trochę, to nie zaszkodzi. Jak właściciel ma umiar w dawaniu surowego, to są bardzo łagodne i doskonałe dla dzieci" :mdleje: Quote
kiwi Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A ja zapraszam Was do mojego bazarku z kubraczkami :) żeby pieski nie marzły:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10913207#post10913207 Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 i nic tylko strzelić se w ...głowe :roll:... ale takie są realia .. a potem Ci jełop taki przyjdzie do domu i wmawia że jak sie komuś pies w domu nie sprawdzi to do schroniska trzeba oddać bo tam ich miejsce :angryy::angryy::angryy:...to już mój koment dotyczący prywatnego spotkania ..ale to się wszystko na to składa ...głupota ludzka Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10913914#post10915638 Quote
weszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzielna kobitka :multi: pokonała złośliwego kompa! A ten artykuł szkoda gadać jaki ciemnogród w naszym narodzie :shake: Quote
asher Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 agbar napisał(a):zimno kutfa:placz: Nareszcie!!!! :sweetCyb: KOCHAM JESIEŃ!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 asher napisał(a):Nareszcie!!!! :sweetCyb: KOCHAM JESIEŃ!!!!! :loveu::loveu::loveu: pragne tylko zauwazyc ze jest LATO a nie jesien jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Co do artykułu - fajnie, że dziennikarze biorą sie za takie tematy - moze to komuś oczy otworzy :roll: chociaż cięzko to widzę w tym naszym ciemnogrodzie :shake: ludzie nie chcą się uświadamiać - łatwiej nie wiedzieć :angryy: obrzydliwie jest na dworze :placz: zimno i pada i zimno i pada - Pepa to ma to w nosie bo ona i tak już nie biega i nie chce dużo chodzić, ale Luna nieszczęśliwa - marudka moja kochana niewybiegana :shake: mam straszne wyrzuty, ale jak tu iść na długi spacer jak tak brzydko i dopiero chora byłam - nic mi się nie chce, spałabym cały czas.... aaaaa Hanka miałaś rację - to starość :placz: Quote
Vectra Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 asher napisał(a):Nareszcie!!!! :sweetCyb: KOCHAM JESIEŃ!!!!! :loveu::loveu::loveu: a Ty się dobrze czujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: nienawidzę zimna :placz: :placz: :placz: Quote
lolka75 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 asher napisał(a):Nareszcie!!!! :sweetCyb: KOCHAM JESIEŃ!!!!! :loveu::loveu::loveu: kurcze, ja tez:multi::loveu: jesien jest super.... piekna, nastrojowa, cicha no i moje kudlate chetniej biegaja jak zimniej:loveu: Czesc Wasiu:loveu:... nie dawaj sie melancholii....a jesli juz to przed kominkiem, wtulona w silne ramiona i pijaca czerwone winko:p Quote
malawaszka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 zobaczcie jakie piękności w schronie w Tychach :placz: Loluś - kominka jeszcze nie mamy, z tymi silnymi ramionami też kłopot tak jakby :roflt: Quote
lolka75 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 malawaszka napisał(a):zobaczcie jakie piękności w schronie w Tychach :placz: Loluś - kominka jeszcze nie mamy, z tymi silnymi ramionami też kłopot tak jakby :roflt: sliczny piesio:-( a co do tych ramion...to czyzbys smiala sie smiac z ramion wlasnego, osobistego Tzta?:crazyeye: mam nadzieje ze on na dogo nie zaglada bo mialabys pipki pod oczami:mad::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 no po prostu szczuplutkie moje kochanie jest :loveu: w przeciwieństwie do mnie :shock: Quote
LeCoyotte Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 malawaszka napisał(a):zobaczcie jakie piękności w schronie w Tychach :placz: http://images6.fotosik.pl/281/cfd78ff96afa328b.jpg kto takie cudo z domu wyrzucił?!:angryy: Quote
Recommended Posts