Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
To se można w łeb palnąć. Złośliwość rzeczy martwych! Ale przecież musiało się coś zapisać, jakaś wersja sprzed kilku ostatnich chwil... czy nie????

niestety, program na którym pracuję nie zapisuje :placz:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
tragedia:shake: nauczony doświadczeniem co kilka minut sam zapisuję swoja pracę. Pomaga:cool1:

no ja też zwykle zapisywałam, a dziś miałam tyle roboty i dość ważną, że na mózg mi padło i nie zapisałam - a teraz sobie siedzę, już skończyłam beczeć (bo jak się okazało, że zniknęlo wsio to się uryczałam jak dziecko :oops: ) - no i komp mi się już wieki całe nie wieszał :angryy: musiał dzisiaj :angryy::mad:

Posted

i nic tylko strzelić se w ...głowe :roll:... ale takie są realia .. a potem Ci jełop taki przyjdzie do domu i wmawia że jak sie komuś pies w domu nie sprawdzi to do schroniska trzeba oddać bo tam ich miejsce :angryy::angryy::angryy:...to już mój koment dotyczący prywatnego spotkania ..ale to się wszystko na to składa ...głupota ludzka

Posted

Co do artykułu - fajnie, że dziennikarze biorą sie za takie tematy - moze to komuś oczy otworzy :roll: chociaż cięzko to widzę w tym naszym ciemnogrodzie :shake: ludzie nie chcą się uświadamiać - łatwiej nie wiedzieć :angryy:

obrzydliwie jest na dworze :placz: zimno i pada i zimno i pada - Pepa to ma to w nosie bo ona i tak już nie biega i nie chce dużo chodzić, ale Luna nieszczęśliwa - marudka moja kochana niewybiegana :shake: mam straszne wyrzuty, ale jak tu iść na długi spacer jak tak brzydko i dopiero chora byłam - nic mi się nie chce, spałabym cały czas....

aaaaa Hanka miałaś rację - to starość :placz:

Posted

asher napisał(a):
Nareszcie!!!! :sweetCyb:
KOCHAM JESIEŃ!!!!! :loveu::loveu::loveu:

a Ty się dobrze czujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake:
nienawidzę zimna :placz: :placz: :placz:

Posted

asher napisał(a):
Nareszcie!!!! :sweetCyb:
KOCHAM JESIEŃ!!!!! :loveu::loveu::loveu:

kurcze, ja tez:multi::loveu:
jesien jest super.... piekna, nastrojowa, cicha
no i moje kudlate chetniej biegaja jak zimniej:loveu:
Czesc Wasiu:loveu:... nie dawaj sie melancholii....a jesli juz to przed kominkiem, wtulona w silne ramiona i pijaca czerwone winko:p

Posted

malawaszka napisał(a):
zobaczcie jakie piękności w schronie w Tychach :placz:

Loluś - kominka jeszcze nie mamy, z tymi silnymi ramionami też kłopot tak jakby :roflt:

sliczny piesio:-(

a co do tych ramion...to czyzbys smiala sie smiac z ramion wlasnego, osobistego Tzta?:crazyeye:

mam nadzieje ze on na dogo nie zaglada bo mialabys pipki pod oczami:mad::diabloti: