malawaszka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Vectra napisał(a):tak bardzo to się cofnąć nie da jak jest cofnięta :roll: :evil_lol: buuahahaha rozmawiałaś z moją siostrą czy jak????? :crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 malawaszka napisał(a):buuahahaha rozmawiałaś z moją siostrą czy jak????? :crazyeye::evil_lol: skoro nie tylko ja doszłam do takich wniosków ,to coś w tym jest :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 To ja już nic nie mówię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Vectra']skoro nie tylko ja doszłam do takich wniosków ,to coś w tym jest :evil_lol: [quote name='Doginka']To ja już nic nie mówię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cicho już cicho :mad: mistrzyni kamuflażu Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Muzyka Irlandzka ze Szkocji :lol: pokaz laserów :lol: Quote
AlKil Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Mol, Ty na jakiś gwiezdnych wojnach byłaś???????:crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 AlKil napisał(a):Mol, Ty na jakiś gwiezdnych wojnach byłaś???????:crazyeye: MOL????? :crazyeye: nosz kurna niedługo mól będzie :mad: Quote
AlKil Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 malawaszka napisał(a):MOL????? :crazyeye: nosz kurna niedługo mól będzie :mad: A skąd mi się ten mol wziął????????:roll:Miało być Mo! :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 LeCoyotte napisał(a):może na zlocie czarownic :errrr: rany! to czarownice już mają miecze świetlne???? :mdleje: :crazyeye::evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a to w gwiezdnych wojnach było ścierwo dżedaj śmedaj? :loveu: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):a to w gwiezdnych wojnach było ścierwo dżedaj śmedaj? :loveu: :crazyeye: Justa co Ty dzisiaj brałaś??? :mdleje: :evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye: Justa co Ty dzisiaj brałaś??? :mdleje: :evil_lol: nic. dzisiaj sie pokłóciłam z całym światem i mam megawkurw więc sobie odreagowuję. a co? wyganiasz mnie? :placz::placz::placz: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 tak zaglądam co tu za głooooooooopoty wypisujecie;)i uciekam powoli spać bo nie domagam od wczoraj wieczór:roll: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):nic. dzisiaj sie pokłóciłam z całym światem i mam megawkurw więc sobie odreagowuję. a co? wyganiasz mnie? :placz::placz::placz: a w życiu!!!!! co Cię tak wkurw... mega? :lol: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 malawaszka napisał(a):a w życiu!!!!! co Cię tak wkurw... mega? :lol: a co Ty taka wścibska:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 ariss napisał(a):a co Ty taka wścibska:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) ten typ tak ma :grins: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 malawaszka napisał(a):a w życiu!!!!! co Cię tak wkurw... mega? :lol: oj długo by wymieniać.. - nie umiem jeździć samochodem. - jakiś megaidiota chciał mnie dziś zabic na rondzie. - metroseksualny instruktor orawa jazdy. - zgrzani mężczyźni. - wrażliwi mężczyźni. - generalnie mężczyźni. to tak na dzień dzisiejszy :angryy: Quote
Doginka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cze!!!Widzę Moniś, że już z Małejwaszki zrobili Cię Molem:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 malawaszka napisał(a):Loluś nie ma zdjątek z imprezki :shake: Luna się cofa w rozwoju!!! :mdleje: zaczęła znowu wynajdywać i targać chusteczki i papierki :shock: A ja tam uwielbiam Luniasta nawet cofnietą :evil_lol:. Mole brrr... pakudne to już ważki dużo fajniejsze sa. Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 ja też uwielbiam :loveu::loveu::loveu: życie bym za nią oddała - moja Laloona kochana rozpuszczona - zimno się zrobiło to już na poduchy mi się znowu pcha :loveu: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz kule na mole :p co się tutaj dzieje :roll: Ale fajniste efekta :multi::multi: Waszeczko .... jak się robi foty po ciemku :razz::razz: i jak w słabo oświetlonych pomieszczeniach .....bom ciemna zmasowana postać jest :oops::roll: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Alicja napisał(a): Waszeczko .... jak się robi foty po ciemku :razz::razz: i jak w słabo oświetlonych pomieszczeniach .....bom ciemna zmasowana postać jest :oops::roll: Alu ja mam ten sam problem - z tą ciemną postacią:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
agbar Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 WOW:crazyeye:normalnie 3x WOW:crazyeye:jakie piekne foty..... Quote
Recommended Posts