Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LeCoyotte napisał(a):
czemu nie:evil_lol: nie raz dmuchałem, chuchałem:evil_lol:

wcześniej mam nadzieję zażyłeś łinterfresz? :razz:
a plujcie sobie w matryce, plujcie z Bogiem :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
No to jak wyczyścić matryce? Niech mnie ktoś oświeci bo mam paprocha na niej :placz:

serwis serwis seeeeerwis..
ja jak mi się zasyfi sama czyścić nie będę, bo jak matrycę uszkodzę to jeszcze więcej na to kasy wyłożę :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
serwis serwis seeeeerwis..
ja jak mi się zasyfi sama czyścić nie będę, bo jak matrycę uszkodzę to jeszcze więcej na to kasy wyłożę :diabloti:

..z matrycą trzeba delikatnie się obchodzić;>

Posted

Justa napisał(a):
jesteś tego zaprzeczeniem - dmuchasz na nią, chuchasz i plujesz :diabloti:

oj nie, nie pluję tylko dmucham czyściutkim powietrzem:diabloti: Ale jasne, ja komuś zależy i sie boi zrobić to sam, to leci do serwisu

Posted

LeCoyotte napisał(a):
oj nie, nie pluję tylko dmucham czyściutkim powietrzem:diabloti: Ale jasne, ja komuś zależy i sie boi zrobić to sam, to leci do serwisu

czyli ty się nie boisz ? jakiż odważny :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
czyli ty się nie boisz ? jakiż odważny :diabloti:

w ten sposób jej nie uszkodzę, a jest duża szansa, że wydmucham smieci, a jak sie nie uda to zostaje jakiś wacik, szmatka czy cuś, a jak nie to.. serwis:eviltong:

Posted

czesc Wasiu :loveu:

chyba monitor mojego brata okłamuje bo widze takie piękne zdjęcia a wcale sie takich tu nie spodziewałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jesoooo szlag mnie wczoraj trafił chciałam napisać posta i nie chciało mi go wysłać :angryy::angryy::angryy: ale skopiowałam i teraz go wkleję :evil_lol:

Voila: :lol:
hahaha spokojnie - umiem szukać na necie informacji co i jak robić - BA! niedawno dostałam od J gruszkę do czyszczenia matrycy :lol: więc owszem - dmuchałam w nią :eviltong: ale nie dziobem:p

pokażę Wam jakiego fajnego maila dostałam z jednego z ogłoszeń, jakie zrobiłam sznaucerkowi ze schroniska - w ogłoszeniu były wszelkie info, że pies jest bezdomny, że zapraszam na stronę adopcyjną itp, ale lalunia pewnie przeczytała tylko nagłówek i pojechała aż miło :lol::

Dlaczego chce Pani oddać dwuletniego przywiązanego do Pani psa??
Też mam dwa lata szanucera i nie wyobrażam sobie go oddawać. Psy mają uczucia!!
Zastanawiałam się dlaczego mój sznaucerek znalazł się w schronisku, no ale skoro ludzie potrafią oddać psa po latach posiadania...

Wspólczuję.

odpisałam :p
P { MARGIN: 0px } Zanim Pani mnie zacznie oceniać polecam naukę czytania ze zrozumieniem i ponowne przejrzenie ogłoszeń, które zamieszczam. Zapraszam również na stronę adopcyjną sznaucerów i ich mieszańców, którą prowadzę od kilku lat www.sznaucery.rix.pl i zaręczam, że żaden z prezentowanych na niej psów nie jest moim psem, tylko są to psy porzucane przez "nieludzi", a ja ogłaszając je staram się jak mogę znaleźć im nowe domy, żeby jak najkrócej musiały siedzieć w schroniskach, które jak wiadomo w Polsce są raczej umierlaniami niż miejscami zapewniającymi należytą opiekę.
Bardzo serdecznie zapraszam również do współpracy - pomoc w robieniu ogłoszeń i szukaniu dla tych biedaków nowych domów - bezcenna!!!

Mimo tak niesprawiedliwej oceny - pozdrawiam

Posted

malawaszka napisał(a):
będziem wspierać ;) tyle czasu powinno wystarczyć, ale i tak opwinien potem jak będzie sam nosić kołnierz niestety - bo jednak lepiej żeby się z tym pomęczył, niż miałby sobie rozmamlać - bo psiury to takie mamlasy są i lubią tam dziergać - tylko mój Bolo nie był zainteresowany woreczkiem :lol:

No to sie bierzcie za wspieranie: za godzinę ciachamy jajeczka :oops::cool3::oops:
Wetka mówiła, że załozy jakieś wewnetrzne szwy i zaden kołnierz nie bedzie w uzyciu. Gimloń ma pozwolenie sie tam lizać :crazyeye: Na razie niewiele z tego rozumiem, ale do tej wetki mam zaufanie. Na dokładkę wczoraj na agility wyszło na jaw, że sunia naszej trenerki też była u niej sterylizowana "ta samą metodą" i wszystko poszło zgodnie z zapowiedzią wetki :cool3: Tak sie pocieszam bo jakos muszę... Nerwus juz ze mnie teraz :cool3:
Za to Gimli leży w kuchni przy misce i modli sie o napełnienie :lol: Biedaczek na głodzie dziś. Ostatnie zarełko dostał wczoraj o 21 (taka dodatkowa porcja po treningu).

Łapy mi sie juz trzęsą... Niech juz bedzie po cieciu...

Na maila odpowiedziałas całkiem rzeczowo :p W sumie to nalezy się cieszyć takim wyrazem człowieczeństwa... jakby nie patrzeć to oburzenie jest szlachetne ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
trzymam już :kciuki: za Was - za Gimlonia i za Ciebie! :loveu: będzie dobrze!

Już w domku jesteśmy. Po cięciu. Jajeczek brak... Pies śpi, ale do michy sie dowlókł :p Jest super, bo ranki prawie juz nie widać. Przy okazji miał wyczyszczone ząbki i gruczoły okołoodbytowe :crazyeye: i za to nas pani wet w ogóle nie skasowała :p
Jeszcze sie troche nerwusam :oops::shake::oops:. W poniedziałek kontrola. Jeśli wszystko będzie się goic jak na psie ;), to za tydzień w sobotę następne torki agilitowe będziemy trzaskać :p

Posted

LeCoyotte napisał(a):
w ten sposób jej nie uszkodzę, a jest duża szansa, że wydmucham smieci, a jak sie nie uda to zostaje jakiś wacik, szmatka czy cuś, a jak nie to.. serwis:eviltong:

tyle, że te paprochy nie znikną, a będą walać się gdzieś po aparacie i prędzej czy później znów osiądą :razz:

Posted

[quote name='Vectra']Wasiu , jak możesz oddawać te wszystkie biedne pieski :( one są przecież przywiązane co Twojej strony :diabloti:

też mi współczujesz? :evil_lol: oczywiście maila z jakimś słowem przepraszam, czy też z chęcią pomocy w szukaniu domów już nie dostałam... :roll:

[quote name='tangerine74']Już w domku jesteśmy. Po cięciu. Jajeczek brak... Pies śpi, ale do michy sie dowlókł :p Jest super, bo ranki prawie juz nie widać. Przy okazji miał wyczyszczone ząbki i gruczoły okołoodbytowe :crazyeye: i za to nas pani wet w ogóle nie skasowała :p
Jeszcze sie troche nerwusam :oops::shake::oops:. W poniedziałek kontrola. Jeśli wszystko będzie się goic jak na psie ;), to za tydzień w sobotę następne torki agilitowe będziemy trzaskać :p

:multi:fantastycznie - no i w ogóle to powiedziałaś, że zrobisz i myk myk zrobiłaś TO :-o ja to się najpierw kilka mies marudzeniu i strachaniu oddawałam :lol:

[quote name='Justa']tyle, że te paprochy nie znikną, a będą walać się gdzieś po aparacie i prędzej czy później znów osiądą :razz:

to się znowu przedmucha :eviltong: jest fajoski odkurzacz do puszki - Green Clean - super sprawa tylko droga - 170 zł kosztuje, za czas jakiś może stanieje :lol:

[quote name='AlKil']Witaj Mo!!!!:lol: Szkoda tych WaszkoJotów....:p
[quote name='lolka75']zamiast myslec o odchudzaniu to bys sobie zorganizowala jakiegos rozowego malego tluscioszka:loveu:
[quote name='Doginka']:eviltong:

a Wam co???? jak Wam się dzidziusia tak fce to se same zróbta :eviltong:

Posted

[quote name='tangerine74']Już w domku jesteśmy. Po cięciu. Jajeczek brak... Pies śpi, ale do michy sie dowlókł :p Jest super, bo ranki prawie juz nie widać.

Jak tam Gimli po ciachaniu? Hmm Samba tez miała szew wewnętrzny ale nie miała pozwolenia na ich lizanie.

[quote name='malawaszka']komu komu miłego kotecka? :loveu::loveu::loveu:

http://img520.imageshack.us/img520/7270/dsc0387du2.jpg

:loveu: Ja chetnie bym wziął, ale Samba... go pożre:roll:
A jak Luniasta i Pepcia znoszą obecność kotów?