Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika :) Wybacz, że zadzwniłam jak byłaś w kosciele ale radosć wyparła ze mnie zdolność logicznego myślenia. Emocje wzięły górę nad rozumem :evil_lol: Szkoda, ze Cie z nami nie było :roll:

Posted

Wróciłam z wygnania do stolycy...
Poczytałam, pooglądałam, posmiałam sie i pozachwycałam (Lunetką i ważką:loveu:)

Mamy nowa psią sąsiadkę w mieszkaniu na przeciwko :-o Gimli nie wie czy sie cieszyć czy bronic pietra przed intruzką - wesoło jest, a jak dojdą do tego cieczki...:shake:
Jutro odbieram kupione autko :multi: Będziemy mobilni znowu i postaramy sie wrócić na torek agilitowy :p To tyle nowości ;)

Nie wiem co mi znowu zaaplikują w pracy w tym tygodniu, ale będę zaglądać chociaż na chwilkę poczytać Was.
Serdecznie pozdrawiamy zasznupionych i zaprzyjaźnionych :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Monika :) Wybacz, że zadzwniłam jak byłaś w kosciele ale radosć wyparła ze mnie zdolność logicznego myślenia. Emocje wzięły górę nad rozumem :evil_lol: Szkoda, ze Cie z nami nie było :roll:

NO! tak też pomyślałam, że Ci radosć rozsadziła musk :evil_lol:

Hello! Nawet fajnie było, oczywiście dziś mega ból głowy i stóp więc wracam do wyrka zaraz :p

Tangerine to będziesz miała zakochanego Gilmonia dwa razy do roku - współczuję i trzymam :kciuki: żeby nie był bardzo kochliwy bo nie będzie jadł, będzie jęczał pod drzwiami itp...
No i gratuluję nowego autka!!!!!!!! :loveu:

Posted

Gimloń wyje pół dnia, gdy suczka z klatki schodowej na drugim końcu bloku ma cieczkę... Dziś pytałam rodziców, czy mnie z psem na 2 tygodnie będą przygarniać co pół roku ;) A poważniej, to są dwie opcje, a w zasadzie jedna - sterylizacja - tylko w dwóch wariantach płciowych ;) Obawiam się, że to mnie wreszcie zmobilizuje do podjęcia decyzji o kastracji psunia :cool3:

Co wiecie na temat podróżowania z psem do Czech? Czipowanie, paszporty i ta cała zadymka obowiązuje wewnątrz Unii?

Ale śmieszna Pepunia!!! :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Cześć Waszko z bolącymi nogami!

już nie bolą :eviltong:

[quote name='tangerine74']Gimloń wyje pół dnia, gdy suczka z klatki schodowej na drugim końcu bloku ma cieczkę... Dziś pytałam rodziców, czy mnie z psem na 2 tygodnie będą przygarniać co pół roku ;) A poważniej, to są dwie opcje, a w zasadzie jedna - sterylizacja - tylko w dwóch wariantach płciowych ;) Obawiam się, że to mnie wreszcie zmobilizuje do podjęcia decyzji o kastracji psunia :cool3:

Co wiecie na temat podróżowania z psem do Czech? Czipowanie, paszporty i ta cała zadymka obowiązuje wewnątrz Unii?

współczuję zakochanego psa - no i jemu się może coś porobić jak będzie taki wiecznie podniecony chodził - mój ś.p. Cziko miał problemy z przerostem prostaty na starość, a chłopak kochliwy był bardzo :-(
nie mam pojęcia o jeżdżeniu z psem gdziekolwiek - jak już nie raz wspominałam moje wieśniaki to tylko na wieś się nadają :p

[quote name='eria']Pepa i jej jedno ucho bardziej :evil_lol::evil_lol: :loveu:

:lol: bez tego ucha byłaby taka zwykła

[quote name='Doginka']Dziś podoba mi się bardziej ta laleczka:loveu:
http://img258.imageshack.us/img258/7827/dsc0201af3.jpg

Witanko:p

witanko :lol:

[quote name='Vectra']Cze Waszko :buzi:
a wczoraj mnie gryzł mały CTR , boski jest , taki zakręcony i milutki ...
zjada cały dom :multi: :evil_lol:

i co się chwalisz i mnie drażnisz hę? :placz:

[quote name='AnkaG']Wasia wyskakała się jak nózki bolą. :evil_lol:

no właśnie jakoś nie bardzo się wyskakałam - paranoja jakaś - było tak diabelnie duszno na dworze, że spuchły mi ręce i stopy i uciskały mnie buty i niewiele tańczyłam bo bolało :shake::oops: a na poprzednim weselu te buty były zarąbiście wygodne bo obcas nie taki za wysoki :roll:

Posted

już wiem jaki będzie mój następny rysunek;) Pepa z bardziejszym uchem:evil_lol:

Doginka napisał(a):
:crazyeye:Będą urojone WaszkoJoty:multi::diabloti::cool3:

Jakie WaszKojoty?:mad: ja z tym nic wspólnego nie mam:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']już wiem jaki będzie mój następny rysunek;) Pepa z bardziejszym uchem:evil_lol:

Jakie WaszKojoty?:mad: ja z tym nic wspólnego nie mam:diabloti:
:crazyeye:miało być WaszkoJoty czemu tak wyszło:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

współczuję zakochanego psa - no i jemu się może coś porobić jak będzie taki wiecznie podniecony chodził - mój ś.p. Cziko miał problemy z przerostem prostaty na starość, a chłopak kochliwy był bardzo :-(
nie mam pojęcia o jeżdżeniu z psem gdziekolwiek - jak już nie raz wspominałam moje wieśniaki to tylko na wieś się nadają :p

No własnie się tego obawiam :shake: Nie dość, że teraz mocno nerwowy, to potem jeszcze tak grożąca przerośnięta prostata. Wyszukuję argumenty za i przeciw kastracji. Na razie żaden przeciw (poza samą narkozą i operacją) mnie nie przekonuje. Wszystkie to opinie z cyklu: "przytył, posmutniał", a na to mamy przecież wpływ. Za to wczoraj miałam rozmowę z tatą o "okaleczaniu zwierząt" :shake: Mimo, że rodzice już dawno przekonali sie, że moja wiedza o moim psie jest sensowna i skuteczna (mam na myśli wychowanie i leczenie), to jednak w takich sprawach włącza im się myslenie, "bo sąsiadka mówiła" :shake: Ech...
Jestem na 90% przekonana, że warto wykastrować psiaczka i ze jemu też bedzie lzej się żyło. Zaczynam robić rozeznanie lekarzowe i cenowe. Wsparcie psychiczne w podjeciu tej trudnej decyzji potrzebne ;) I informacje ile trwa rekonwalescencja. Tak dumam, żeby pociachac psia w czwartek, w piatek wziąc wolne i do niedzieli mieć go mocno na oku. Wystarczy?

Posted

Vectra napisał(a):
to mniej żarcia i więcej ruchu :diabloti:

I zero głaskania po brzuszku i cycuszkach bo pojawi się jeszcze mleko. :eviltong:

Kojot coś mocno zaprzecza, że nic z tym nie miał wspólnego. Podejrzane to ... :cool3:

Posted

Pepa jest moją faworytką ;)
Luna też śliczna! :loveu:

ale z Pep taki kudłacz... :evil_lol::jumpie:

a w ogóle to cześć :)
ale dłuuugi wątek!
przeglądałam go co jakiś czas częściowo
piękne foty
TZ też niezły :cool3:
i mała słodka:p

Posted

tangerine74 napisał(a):
Wsparcie psychiczne w podjeciu tej trudnej decyzji potrzebne ;) I informacje ile trwa rekonwalescencja. Tak dumam, żeby pociachac psia w czwartek, w piatek wziąc wolne i do niedzieli mieć go mocno na oku. Wystarczy?

będziem wspierać ;) tyle czasu powinno wystarczyć, ale i tak opwinien potem jak będzie sam nosić kołnierz niestety - bo jednak lepiej żeby się z tym pomęczył, niż miałby sobie rozmamlać - bo psiury to takie mamlasy są i lubią tam dziergać - tylko mój Bolo nie był zainteresowany woreczkiem :lol:

Vectra napisał(a):
to mniej żarcia i więcej ruchu :diabloti:

AnkaG napisał(a):
I zero głaskania po brzuszku i cycuszkach bo pojawi się jeszcze mleko. :eviltong:

WaszkoJotów nie będzie (WaszKojotów tym bardziej :evil_lol:)

mru napisał(a):
Pepa jest moją faworytką ;)
Luna też śliczna! :loveu:

ale z Pep taki kudłacz... :evil_lol::jumpie:

a w ogóle to cześć :)
ale dłuuugi wątek!
przeglądałam go co jakiś czas częściowo
piękne foty
TZ też niezły :cool3:
i mała słodka:p

a witam witam i podziękował i zapraszam częściej chociaż ostatnio to sama nie mam czasu tu przesiadywać za dużo :placz:

Justa napisał(a):

a tak pees - waszko masz zasyfioną matrycę.. :-(

kurde wiem - pisałam o tym ileś stron wcześniej i nie wiem co z tym zrobić - ile czyszczenie kosztuje? załamka - mam ważniejsze wydatki :shake:

weszka napisał(a):
Się witam :) obśmiałam się z WaszkoJotów :D:D:D

tu się nie ma z czego śmiać :mad::lol: wszyscyście się uwzięli chyba i zmówili - dziś Oliwia się mnie pytała czy ja też mam w brzuszku dzidziusia tak jak jej mamusia :mad: chyba czas się ostro zabrać za dietę :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
już nie :grins: zobaczę jutro w dzień, ale chyba mi się udało usunąć te śmieci :multi:

tylko błagam cię uważaj ! i broń boże nie dmuchaj w nią ! :mdleje: